Αποκαλύφθηκε η δυσλειτουργία των πατριωτών καθώς ο Mac Jones και ο Bailey Zappe «δεν μιλούν σχεδόν καθόλου»Ο ανταγωνισμός του στρατηγού μεταξύ του Mac Jones και του Bailey Zappe έφερε σιωπή αντί να αποσπάσει το καλύτερο από κάθε καλούντα σήμα.

Οι δύο στρατηγοί «δύσκολα μιλούν» καθώς η σεζόν των Patriots είναι έτοιμη να φτάσει ελεήμων τέλοςόπως αναφέρει η Boston Herald στο α βαθιά κατάδυση στα δεινά της ομάδας το 2023.

“Σίγουρα δεν υπάρχει υγιής επικοινωνία εκεί μέσα για την προσπάθεια να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες”, είπε μια πηγή της ομάδας στο δημοσίευμα σχετικά με την κατάσταση του δωματίου των στρατηγών.

Ο Τζόουνς, ο πρώτος γύρος επιλογής των Patriots το 2021, μπήκε σε αυτή τη σεζόν make-or-break ως βασικός των Patriots μετά από μια ανέμπνευστη σεζόν του 2022.

Ενώ έπαιξε αξιοπρεπώς για να ξεκινήσει τη χρονιά, «η εμπιστοσύνη των αποδυτηρίων στον Τζόουνς μειώθηκε σημαντικά» μετά την εντός έδρας ήττα με 34-0 από τους Αγίους στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Τζόουνς τελικά καθήλθε στον πάγκο για τον Ζάπε, ο οποίος τον αντικατέστησε επίσης στη μέση του αγώνα αρκετές φορές αυτή τη σεζόν, και οι δυο τους δεν έχουν πάρει ο ένας τον άλλον.

Mac Jones (L) και Bailey Zappe (R). AP

Η έκθεση λέει ότι οι δυο τους είναι συχνά πολύ επικεντρωμένοι στην ατομική τους προετοιμασία, αφήνοντας τις πηγές της ομάδας να μαντέψουν γιατί δεν πρόσθεσαν έναν βετεράνο για να βοηθήσουν να κρατηθούν όλοι μαζί.

Ο Ζάπε, ωστόσο, έχει δηλώσει δημόσια ότι ο Τζόουνς τον έχει βοηθήσει.

«Ήταν καλό. Και οι δύο θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια», είπε μετά την οδική ήττα στις 31 Δεκεμβρίου από τους Bills, σύμφωνα με το outlet. «Έτσι, όποιος είναι έξω στο γήπεδο, θα βοηθήσουμε τον άλλον».

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ορισμένοι συμπαίκτες πιστεύουν ότι ο Τζόουνς έλαβε μια «ακατέργαστη συμφωνία» και ότι η αποτυχία του είναι προϊόν αστάθειας γύρω του.

Mac Jones (10) και Bailey Zappe (4). Getty Images

Ωστόσο, η απόδοση του Τζόουνς δεν ενέπνευσε αυτοπεποίθηση και η Herald ανέφερε ότι οι συμπαίκτες του είδαν ότι η αυτοπεποίθησή του πυροβολήθηκε.

Το προϊόν της Αλαμπάμα φέρεται να είχε τη συνήθεια να ακούγεται σε μια κλήση αναπαραγωγής, μόνο για να παραιτηθεί από το πέρασμα στην κορυφαία επιλογή στο εν λόγω παιχνίδι.

Ο Jones έχει πετάξει 10 πάσες touchdown σε σύγκριση με 12 κοψίματα αυτή τη σεζόν, ενώ ο Zappe έχει πετάξει έξι πάσες touchdown σε σύγκριση με επτά κοψίματα.

«Δεν είχαμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε με τον Mac στον τέταρτο μπακ», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

Bailey Zappe κατά την εκκίνηση του ενάντια στους λογαριασμούς. AP

Η αστάθεια στον στρατηγό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο γιατί οι Patriots είναι 4-12 μπαίνοντας στο φινάλε της Εβδομάδας 18 εναντίον των Jets.

Η δυσλειτουργία των Patriots ξεκίνησε πριν ξεκινήσει η σεζόν.

«Αυτό ήταν μπερδεμένο από την αρχή», είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

Ο Belichick φέρεται να αρνήθηκε στον νέο επιθετικό συντονιστή Bill O'Brien, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο στη Νέα Αγγλία στο παρελθόν, το δικαίωμα να διαμορφώνει το επιτελείο του όπως εκείνος κρίνει σκόπιμο.

Ο προπονητής Patriots Bill Belichick. Getty Images

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο O'Brien είχε προβλήματα με τις επιλογές του Belichick για την επιθετική γραμμή και τους δέκτες, δύο μονάδες που δυσκολεύτηκαν αυτή τη σεζόν.

«Η δυναμική του προσωπικού είναι τελείως φτιαγμένη», είπε μια πηγή της ομάδας στην Boston Herald.

Ωστόσο, μια πηγή έδειξε το δάχτυλο στη φιλοσοφία του team building και στο πέρασμα από σημαντικές αναβαθμίσεις στην επίθεση ή την επιθετική γραμμή.

«Δεν επενδύσαμε στην επιθετική γραμμή μέχρι τον τέταρτο γύρο, δεν πήραμε έναν δέκτη μέχρι τον έκτο», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Πώς περνάμε τις τρεις πρώτες επιλογές στην άμυνα, όταν το τάκλιν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα πέρυσι;»

Είναι δυνατόν η Κυριακή να μπορεί να σηματοδοτήσει Το τελευταίο παιχνίδι του Belichick ως προπονητής των Patriots, καθώς οι φήμες φουντώνουν για το αν θα διατηρηθεί μετά από μια δεύτερη συνεχόμενη κακή σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading