Γιατί η Τζέιλεν Κάρτερ των Eagles χάνει τον έλεγχο ως αμυντικός πρωτάρης της χρονιάςΑπό μια συντριπτική προσδοκία στις -1000 πιθανότητες μέχρι την ανατροπή του νομίσματος, το αμυντικό τάκλιν των Eagles, Jalen Carter, έχει χάσει την αντίληψή του NFL Βραβείο αμυντικού πρωτάρη της χρονιάς.

Μέρος αυτού οφείλεται Κακό παιχνίδι από τους Eagles στο δεύτερο ημίχρονο, και τα υπόλοιπα χάρη στην εμφάνιση του αμυντικού άκρου των Τεξανών, ο Will Anderson Jr.

Στο νούμερο 3 του ντραφτ στο σύνολο, ο Άντερσον μετακινήθηκε από το +400 στο +125 στο FanDuel μόλις αυτή την εβδομάδα, καθώς τα στοιχήματα έχουν φτάσει.

«Η ροή των χρημάτων που εισέρχονταν στον Κάρτερ έχει επιβραδυνθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες», α Αθλητικό βιβλίο FanDuel είπε ο έμπορος στην The Post. «Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είδαμε μια εισροή στοιχημάτων στον Κόμπι Τέρνερ και τις τελευταίες ημέρες ο Γουίλ Άντερσον ήταν αρκετά δημοφιλής μεταξύ των παικτών».

Αυτός ο αριθμός και τα επακόλουθα στοιχήματα που κατέκλυσαν την αγορά είναι παρά το γεγονός ότι ο Άντερσον θα παίξει σε μόλις 15 παιχνίδια, ενώ ο Carter θα παίξει στα 16.

«Στο τέλος της σεζόν, οι ψηφοφόροι μπορεί να αρχίσουν να μοιράζονται ποιους επιλέγουν για βραβεία. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κίνηση γραμμής και η ομάδα συναλλαγών θα παρακολουθεί τις ειδήσεις.» BetMGM Ο Ανώτερος Διευθυντής του Trading Tristan Davis είπε στην The Post.

Εκ πρώτης όψεως, δεν υπήρξαν ψηφοφόροι που ψήφισαν για τον Άντερσον, αλλά είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι οι έμποροι ακούν εξωτερικά όλα όσα λένε οι ψηφοφόροι.

Ο Will Anderson Jr. έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει μια δήλωση την Εβδομάδα 18. Getty Images

Caesars Sportsbooks Ο Assistant Director of Trading Adam Pullen πρόσθεσε λίγη περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το βραβείο και πόσο σημαντική είναι η Εβδομάδα 18 για το βραβείο.

«Αυτή τη στιγμή, η Jalen Carter είναι ένα φαβορί -120, με τον Will Anderson στο +165 σε αυτόν τον αγώνα δύο ατόμων για το DROY. Ο Άντερσον έχει ελαφρώς καλύτερα νούμερα, αλλά έχει παίξει λιγότερα παιχνίδια από τον Κάρτερ. Η άμυνα των Eagles έχει δυσκολευτεί στα πρόσφατα παιχνίδια, κάτι που θα μπορούσε να στρέψει τα πράγματα προς την κατεύθυνση του Άντερσον».

Αλλά ακόμη και με αυτό το παιχνίδι λείπει, ο Άντερσον έχει σημαντικά καλύτερα στατιστικά μέτρησης.

«Φαίνεται ότι αυτός ο αγώνας θα πέσει στην Εβδομάδα 18 και όποιος παίξει καλύτερα την τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου. Όπως πάντα, οι άνθρωποι θυμούνται τι είδαν τελευταίο. Ο Άντερσον θα έχει την πρώτη χαραμάδα για να εντυπωσιάσει τους ψηφοφόρους στο primetime παιχνίδι του Σαββάτου το βράδυ που θα κερδίσει ή θα πάει στο σπίτι με τους Colts. Όσο για το Caesars Sportsbook, η Jalen Carter που κέρδισε το βραβείο είναι μικρότερη ευθύνη από τον Anderson. Ο Κάρτερ θα κοιτάξει να βοηθήσει τους Αετούς να επιστρέψουν στην τροχιά απέναντι στους Γίγαντες την Κυριακή».

Παρακάτω ακολουθεί μια πλήρης καταγραφή της συζήτησης Άντερσον εναντίον Κάρτερ που έρχεται στην Εβδομάδα 18 με ορισμένες πιστώσεις λόγω Επαγγελματική εστίαση ποδοσφαίρου.

Ο Γουίλ Άντερσον Τζούνιορ.Τζέιλεν Κάρτερ
Τακλιν4430
Σάκοι77
Βιαστικά3633
Επιτυχίες144
Συνολικές πιέσεις5744
Η Jalen Carter βαθμολογείται μέσω του Pro Football Focus.
Ο Will Anderson Jr. βαθμολογείται μέσω του Pro Football Focus.

Η άμυνα του τρεξίματος των Eagles έχει γίνει η έκτη χειρότερη γιάρδα ανά μεταφορά που επιτρέπεται στο NFL, και τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες η Φιλαδέλφεια επέτρεψε τα τρίτα πιο ορμητικά γιάρδα ανά παιχνίδι.

Επίσης, έχουν χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.


Στοίχημα στο NFL;


Εν τω μεταξύ, οι πέντε κορυφαίοι παίκτες στο pass rush ποσοστό νίκης, σύμφωνα με ESPN Seth Walder έχουν ως εξής.

  1. Μίκα Πάρσονς
  2. Μάιλς Γκάρετ
  3. Ο Γουίλ Άντερσον Τζούνιορ.
  4. TJ Watt
  5. Jadeveon Clowney

Σίγουρα φαίνεται ότι έρχονται έξυπνα χρήματα για τον πρωτάρη των Τεξανών, ο οποίος έχει κορυφωθεί την κατάλληλη στιγμή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading