Η συμβουλή του Tom Brady για τον Drake Maye με τους Patriots που ελπίζουν ότι ο πρωτάρης μπορεί να αναβιώσει το franchiseΟ Τομ Μπρέιντι έχει συμβουλές για τον Ντρέικ Μέι, την επόμενη μεγάλη ελπίδα των Patriots ως τέταρτο μπακ.

Περιτριγυριστείτε με τους σωστούς ανθρώπους και βάλτε τα καλά σας. Είναι αυτό που βοήθησε τον Μπρέιντι να πάει από μια επιλογή του έκτου γύρου σε έναν από τους σπουδαίους στρατηγούς όλων των εποχών.

«Είμαι πολύ τυχερός που είμαι κοντά του και μου αρέσει πολύ», είπε ο Brady στο Yahoo Sports. «Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για αυτόν. Αλλά η ευκαιρία του θα είναι πραγματικά αυτό που κάνει για αυτό και πώς θέλει να το αναπτύξει και πώς θέλει να επιτεθεί στο επάγγελμά του — όπως κάνουμε όλοι μας. Δεν είναι πού βρίσκεσαι όταν είσαι 22. Είναι ποιος είσαι γύρω σου όταν είσαι 22. Ποιος σε εμπνέει να είσαι καλύτερος; Ποιος σε εξελίσσει; Ήμουν τόσο τυχερός. Κοιτάζω την καριέρα μου, κοίταζα γύρω μου άλλους ανταγωνιστές όπως ο Peyton Manning, όπως ο Steve McNair, ο Vinny Testaverde που έπαιζε για το [New York] Τζετ. Ο Μπρετ Φαβρ έπαιζε».

Ο Τομ Μπρέιντι συζητά με τον ιδιοκτήτη των Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, στην παρουσίαση της ομάδας του στο Hall of Fame στις 12 Ιουνίου 2024. Getty Images
Ο Drake Maye μιλά με δημοσιογράφους στο minicamp των Patriots στις 12 Ιουνίου 2024. Eric Canha-USA TODAY Sports

Οι Πατριώτες επέλεξε την Maye τρίτη συνολικά εκτός Βόρειας Καρολίνας στο φετινό ντραφτ του NFL.

Ο Maye έριξε 63 πάσες touchdown και έτρεξε για 16 σκορ ως Tar Heel, τερματίζοντας τέταρτος στην ιστορία του σχολείου σε συνολική επίθεση (9.227 γιάρδες), πέμπτος σε passing γιάρδες, τέταρτος σε πέρασμα TD και έκτος σε ολοκληρώσεις.

Οι Patriots ελπίζουν ότι μπορεί να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στη συνάφεια μετά από μερικά χρόνια με τον Mac Jones, τον οποίο πήραν το Νο. 15 στο σύνολο το 2021 και ανταλλάχθηκε στους Jaguar πριν από τρεις μήνες.

Η Maye έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση από το κολέγιο από ότι ο Brady.

Οι στρατηγοί των Patriots, Drake Maye (10) και Jacoby Brissett (14) ρίχνουν στο minicamp των Patriots στις 12 Ιουνίου 2024. AP

Όπως το θυμάται ο Brady, το επίπεδο των κουαρτμπακ στην εποχή του ήταν υψηλότερο και τον ανάγκασε να ωριμάσει γρήγορα.

«Κοίταγα τριγύρω τους στρατηγούς που ήταν απίστευτοι», είπε ο Brady. «Και είχα προπονητές που ήταν απίστευτοι. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός. Οι προπονητές μου ήταν σκληροί. Έπρεπε να μεγαλώσω και να εξελιχθώ. θα τα ήθελα [young] παιδιά να έχουν το ίδιο πράγμα. Απλώς δεν το βλέπω με τον ίδιο τρόπο που το έβλεπα τότε [in my career]. Βλέπω έναν λιγότερο ανεπτυγμένο παίκτη, λιγότερο ανεπτυγμένους προπονητές. Δεν διδάσκουν πια. Υπάρχει λιγότερος χρόνος για διδασκαλία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. … Πρώτα από όλα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και μετά πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα σε εφαρμογή για να κάνουμε αυτές τις αλλαγές.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading