Θα είναι ο Babar Azam εκτός της σειράς T20I της Νέας Ζηλανδίας;


Ο διευθυντής της ομάδας του Πακιστάμ, Mohammad Hafeez, αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με την πιθανή ανάπαυση για τον Babar Azam κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σειράς T20I στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Azam, ο οποίος αντιμετώπισε μια προκλητική σειρά Test στην Αυστραλία σημειώνοντας μόνο 126 τρεξίματα σε έξι innings, έχει αντλήσει προτάσεις από διάφορους πρώην παίκτες του κρίκετ που υποστηρίζουν για ένα διάλειμμα.

Μιλώντας στο πιεστήριο μετά τον αγώνα, ο Hafeez τόνισε την ετοιμότητα της διοίκησης να υποστηρίξει τον Azam, είτε πρόκειται για ξεκούραση είτε για βοήθεια στην τελειοποίηση των τεχνικών του.

“Ο Babar Azam μπορεί να ξεκουραστεί, πριν ξεκουραστεί στο Babar, πρέπει να σκεφτούμε τι θέλει ο ίδιος ο Babar”, δήλωσε ο Hafeez.

«Όχι απαραίτητα για να ξεκουραστείς, [he] Μπορεί να μιλήσει για τη βελτίωση οποιασδήποτε τεχνικής “, πρόσθεσε περαιτέρω.

Ο Hafeez επαίνεσε την αφοσίωση του Azam και αναγνώρισε τη συμβολή του σε αγώνες, αλλά τόνισε την ανάγκη για σημαντικά innings για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία του κρίκετ κόκκινου μπάλας στην εξευγενισμό των δεξιοτήτων ενός παίκτη σε μορφές.

“Μια μεγάλη συμμετοχή θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθησή του. Το κρίκετ με κόκκινη μπάλα φέρνει την πολυπλοκότητα στο παιχνίδι. Ένας παίκτης κρίκετ με κόκκινη μπάλα μπορεί να παίξει όλα τα σχήματα”, κατέληξε.