Οι γίγαντες προσθέτουν τον βιαστικό ηγέτη του UFL Jacob Saylors για να ενισχύσουν το backfield


Ο ανοιχτός διαγωνισμός για μεταφορές στο backfield των Giants μόλις έγινε λίγο πιο βαθύς.

Ο Τζέικομπ Σέιλορς υπογράφει με τους Giants αφού προπονήθηκε για την ομάδα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές που προέκυψαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και αποδόθηκαν στον ατζέντη του.

Ο Saylors, 23 ετών, τερμάτισε δεύτερος στη United Football League σε ορμητικά γιάρδες (460 σε 94 προσπάθειες) ως μέλος των St. Louis Battlehawks κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Σημείωσε πέντε touchdowns στο έδαφος και άλλα τρία μέσω του αέρα σε εννέα παιχνίδια.


Ο Jacob Saylor οδήγησε το UFL σε ορμητικές αυλές την περασμένη σεζόν.
Ο Jacob Saylor οδήγησε το UFL σε ορμητικές αυλές την περασμένη σεζόν. Getty Images

Χωρίς σύνταξη το 2023, το προϊόν του East Tennessee State κατείχε προηγουμένως μια θέση στο ρόστερ με τους Bengals and Falcons, αλλά εξακολουθεί να περιμένει το ντεμπούτο του στην κανονική σεζόν του NFL.

Έτρεξε για 3.851 γιάρδες και 33 touchdowns σε 51 αγώνες σε πέντε συλλογικές σεζόν.

Αφού έδειξε στο UFL ότι είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό που οδήγησε στην απελευθέρωσή του τον Ιανουάριο από τους Falcons, ο Saylors θα ενταχθεί ακριβώς σε ένα φως της ομάδας θέσεων στην εμπειρία παιχνιδιού NFL.


Ο Devin Singletary είναι η προβλεπόμενη εκκίνηση των Giants.
Ο Devin Singletary είναι η προβλεπόμενη εκκίνηση των Giants. Corey Sipkin για το NY POST

Ενώ είναι ανθεκτικό Ο Ντέβιν Σίνγκλεταρι αναμένεται να είναι ο κύριος σφαιριστής στην πρώτη σεζόν μετά Αποχώρηση ελεύθερου πράκτορα του Saquon Barkley Στους Eagles, το υπόλοιπο διάγραμμα βάθους των Giants περιλαμβάνει τον Eric Gray, τον Jashuan Corbin και τους πρωτάρηδες Dante Miller και Tyrone Tracy Jr.

Τα τέσσερα αντίγραφα ασφαλείας που ήταν σε OTA και minicamp συν οι Saylors 10 ποδιών και 199 λιβρών έχουν 18 συνδυασμένες απόπειρες βιαστικής καριέρας στο NFL, οι 17 από τις οποίες ανήκουν στην επιλογή Gray του πέμπτου γύρου στο ντραφτ των Giants το 2023.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading