Οι Colts κυκλοφόρησαν δήλωση αφού ο Jim Irsay υποψιάστηκε υπερβολική δόση


Οι Indianapolis Colts είχαν μια σύντομη απάντηση μετά από μια έκθεση βόμβα από το TMZ την Τετάρτη που ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Jim Irsay ήταν βρέθηκε ότι δεν ανταποκρίνεται και λαχανιάζει αέρα από την αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας ύποπτης υπερβολικής δόσης στις 8 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα ανακοίνωσε αρχικά στις 9 Ιανουαρίου ότι ο 64χρονος νοσηλευόταν για «σοβαρή αναπνευστική ασθένεια» και επανέλαβε αυτά τα ζητήματα υγείας την Τετάρτη μετά τις νέες πληροφορίες.

“Κύριος. Ο Irsay συνεχίζει να αναρρώνει από την αναπνευστική του ασθένεια», ανέφεραν οι Colts σε δήλωση την Τετάρτη. «Δεν θα έχουμε περαιτέρω σχόλια για την προσωπική του υγεία και συνεχίζουμε να ζητάμε να γίνεται σεβαστή η ιδιωτικότητα του Jim και της οικογένειάς του».

Σύμφωνα με το ESPN, τα Colts έχουν επιτόπιες ερωτήσεις σχετικά με το πού βρίσκεται ο Irsay τις τελευταίες εβδομάδες πριν ανακοινώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης θα χάσει μια προγραμματισμένη εκπομπή με το συγκρότημά του.

Αναφέρθηκε την Τετάρτη ότι ο Irsay βρέθηκε στο σπίτι του στο Carmel της Ινδίας στο πάτωμα του μπάνιου, με το δέρμα του να έχει γίνει μπλε.

Όταν έφτασε η αστυνομία, χορήγησε τον Narcan – ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ταχεία αναστροφή των επιπτώσεων μιας υπερβολικής δόσης οπιοειδών – προτού οι παραϊατρικοί τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ανέφερε το gossip site.

Η αστυνομία χαρακτήρισε το περιστατικό «υπερδοσολογία» και «υπερδοσολογία/δηλητηρίαση».


Ο ιδιοκτήτης των Colts, Jim Irsay, φεύγει αφού παρευρεθεί σε ειδική συνεδρίαση για να ψηφίσει την πώληση των διοικητών της Ουάσιγκτον
Οι Πουλαράδες λένε ότι ο Jim Irsay αναρρώνει από μια «αναπνευστική ασθένεια» αφού αναφέρθηκε ότι βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται σε ένα περιστατικό της 8ης Δεκεμβρίου. AP

Ο Irsay αποκάλυψε στο HBO Sports τον Νοέμβριο μια προηγούμενη χρήση οπιοειδών και άλλων ναρκωτικών και ότι είχε πάει σε απεξάρτηση «τουλάχιστον 15 φορές» και έπρεπε να αναβιώσει μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο περιστατικό.

«Ο γιατρός λέει, «Εμ, Τζιμ, είσαι ένας τυχερός γιατί είχα υπογράψει ουσιαστικά το πιστοποιητικό θανάτου», Ίρσεϊ είπε η Andrea Kramer στις “Real Sports με τον Bryant Gumbel.”

Απέδωσε τον εθισμό του στα παυσίπονα σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων επεμβάσεων στο ισχίο και στους ώμους που περιόρισαν την κινητικότητά του.


Ο ιδιοκτήτης των Colts, Jim Irsay, μιλάει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στις εγκαταστάσεις προπόνησης της ομάδας ποδοσφαίρου NFL
Ο Irsay παραδέχτηκε ότι έχει ιστορικό εθισμού σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου στο HBO Sports. AP

Το 2020, η οικογένεια Irsay ξεκίνησε την εκστρατεία Kick the Stigma, «μια πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία και την άρση του στίγματος που συχνά συνδέεται με διαταραχές ψυχικής υγείας».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading