Οι Friars κάνουν άλματα Erhunmwunse στην τάξη του '24


Oswin Erhunmwunseτο Νο 31 κολεγιακό μπάσκετ στρατηλάτη στο 2025 ESPN 100ανακατατάσσεται στην τάξη του 2024 και θα εγγραφεί στο Πρόνοια για τη σεζόν 2024-25, ανακοίνωσε τη Δευτέρα.

Αν και μια ανακατάταξη βρισκόταν πάντα στο τραπέζι, ο Erhunmwunse, ο οποίος είχε αρχικά δεσμευτεί στους Friars τον Ιανουάριο, δεν την έκανε επίσημη μέχρι αυτή την εβδομάδα.

“Ο Oswin είναι ένα ελίτ ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενταχθεί στην ομάδα μας αυτή τη σεζόν”, δήλωσε ο προπονητής Kim English. “Ο Όσουιν έχει την ικανότητα να σκοράρει την μπάλα με διάφορους τρόπους και είναι κυρίαρχος στην αμυντική πλευρά της μπάλας. Το πιο σημαντικό, έχει μια μεταδοτική προσωπικότητα και θα είναι πολύ κατάλληλος για την κουλτούρα του προγράμματός μας.”

Ένα κέντρο 10 ποδιών από την Ακαδημία Επιστημών Putnam (Κονέκτικατ), το Erhunmwunse κατατάσσεται ως το Νο. 2 κέντρο του ESPN στη χώρα. Έπαιξε για την BABC στο σιρκουί βάσης Adidas 3SSB αυτή την άνοιξη, έχοντας κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 10,6 ριμπάουντ και 3,0 τάπες και σουτάροντας 57,4% από το γήπεδο.

Ο Erhunmwunse, ο οποίος γεννήθηκε στη Νιγηρία, συμμετείχε επίσης στο διάσημο στρατόπεδο NBPA Top 100 νωρίτερα αυτό το μήνα. Σε εννέα παιχνίδια είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 2,2 τάπες, σουτάροντας καλύτερα από το 67% από το γήπεδο.

Ο English ξαναέφτιαξε το ρόστερ του για το 2024-25 κυρίως μέσω της πύλης αυτή την άνοιξη, προσθέτοντας Bensley Joseph (Μιάμι), Jabri Abdur-Rahim (Γεωργία), Χριστός Εσάντοκο (του Αγίου Ιωσήφ) και Ο Wesley Cardet Jr. (Πολιτεία του Σικάγο) σε μια ομάδα που επιστρέφει με επικεφαλής τον Μπράις Χόπκινς και Jayden Pierre.

Ο Erhunmwunse εντάσσεται Ράιαν Μελά στην κατηγορία πρωτοετών μαθητών των Friars, ενώ η επανακατάταξή του σημαίνει ότι η μόνη δέσμευση του Providence στην κατηγορία του 2025 είναι πτέρυγα πέντε αστέρων Jamier Jones.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading