Ο Άαρον Ρότζερς ονομάστηκε ο πιο εμπνευσμένος συμπαίκτης του Τζετς παρά το γεγονός ότι έπαιξε τέσσερα στιγμιότυπα


Αυτό που όλοι είπαν στο κτίριο των Jets κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή: Ο Aaron Rodgers έχει επηρεάσει ενώ είναι εκτός γηπέδου και στο πεδίο, αν μόνο για τέσσερα snaps.

Οι Jets ονόμασαν τον βραβευμένο στρατηγό τους ως τον πιο εμπνευσμένο συμπαίκτη τους στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων, αποδίδοντάς του το βραβείο Dennis Byrd.

“Λοιπόν, αυτό είναι το όλο θέμα. Τα περισσότερα από αυτά τα βραβεία δεν είναι απαραίτητα αυτά που γίνονται στο γήπεδο ποδοσφαίρου», δήλωσε ο προπονητής Ρόμπερτ Σάλεχ πριν από την προπόνηση της Παρασκευής. «Αυτοί οι τύποι είναι ο ένας με τον άλλον όλη την ώρα, ασχολούνται με το κτίριο, ασχολούνται με κάθε τμήμα, και η παρουσία του Aaron, το έχω πει εκατομμύρια φορές, αγαπά τους συμπαίκτες του, οι συμπαίκτες του τον αγαπούν , είναι τόσο σκόπιμος με το πώς προσεγγίζει τους πάντες στο κτίριο, είναι πολύ στοχαστικός στον τρόπο που κάνει τα πράγματα και είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, είναι πραγματικά, και του αξίζει το βραβείο.”


Ο Άαρον Ρότζερς προσπάθησε να επιστρέψει παρά τον σχισμένο του Αχιλλέα.
Ο Άαρον Ρότζερς προσπάθησε να επιστρέψει παρά τον σχισμένο του Αχιλλέα. Bill Kostroun/New York Post

Αφού υπέστη έναν τραυματισμό του Αχιλλέα στο τέλος της σεζόν στο εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στους Bills, ο Rodgers παρέμεινε η μεγαλύτερη ιστορία και ως σταθερή φωνή στα αποδυτήρια των Jets καθ' όλη τη θλιβερή σεζόν τους 6-10 που ολοκληρώνεται. Κυριακή στο δρόμο ενάντια στη Νέα Αγγλία.

Ο Ρότζερς μιλούσε με τον τότε εφεδρικό αμυντικό Zach Wilson συχνά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, δίνοντας συμβουλές ως μέντορας.

Μόλις επέστρεψε στη Νέα Υόρκη δυόμισι μήνες μετά τον τραυματισμό, ο οποίος ήταν πολύ μπροστά από τον τυπικό χρόνο αποκατάστασης, μπορούσε να βρεθεί στο περίπτερο με ακουστικά φορητά για να τον βοηθήσει με τις κλήσεις παιχνιδιού, πριν ακολουθήσει αργότερα το δρόμο του. μέχρι την πλάγια όψη όταν μπορούσε να περπατήσει καλύτερα.

Όταν ο Ρότζερς, 40 ετών, επέστρεψε στις εγκαταστάσεις των Jets τον Νοέμβριο, έδωσε μια σπίθα σε μια αγωνιζόμενη ομάδα που ήλπιζε να παραμείνει στο κυνήγι των πλέι οφ για αρκετό καιρό ώστε να του δώσει μια ευκαιρία για να σώσει τη σεζόν.

Καμία από αυτή την προσπάθεια δεν πέρασε απαρατήρητη στο Florham Park.


Η εποχή του Aaron Rodgers τελείωσε την εβδομάδα 1.
Η εποχή του Aaron Rodgers τελείωσε την εβδομάδα 1. Robert Sabo για τη NY Post

«Απλώς γνωρίζοντας τι πέρασε για να ξεκινήσει τη σεζόν, ξέρετε, με όλες τις προσδοκίες και μετά τα πράγματα συμβαίνουν κάπως γρήγορα. Ο κόσμος τότε αναποδογύρισε και ακριβώς όπως τον προσέγγιζε κάθε μέρα», είπε ο Garrett Wilson μετά την προπόνηση της Παρασκευής. «Η νοοτροπία του, ο τρόπος που μας εκφράζει τη νοοτροπία του και μας κάνει να εμπλακούμε για να δούμε πού βρισκόμαστε. Είναι ακριβώς η επίδραση που είχε σε αυτά τα αποδυτήρια και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι ο λόγος που τον βλέπεις να κερδίζει αυτό το βραβείο και όλα τα παιδιά εδώ τον έχουν ψηφίσει. Αυτό λέει πολλά για αυτόν, και για το πώς προσέγγισε να γίνει Jet και να είναι εδώ μαζί μας είτε είναι στο γήπεδο είτε όχι.

«Απλώς μιλάει πολύ για αυτόν και για το πώς τα πήγε για τα πράγματα. Όχι μόνο όταν έπαιζε, αλλά τώρα που δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ με το γήπεδο, έκανε ένα βήμα μπροστά σε όλα τα άλλα εξαιτίας αυτού. Του αξίζει, σίγουρα».

Αν και ο Quincy Williams ήταν Snubbed από ένα Pro Bowl νεύμαονομάστηκε Team Jets 2023 Team MVP.

Ο Ουίλιαμς έδειξε την Πέμπτη ότι περίμενε να φτάσει στο Pro Bowl αφού μέτρησε δύο σάκους, δύο αναγκαστικές δοκιμές, ένα κόψιμο και 91 σόλο τάκλιν, πέμπτο στο πρωτάθλημα.

«Δεν ξέρω», είπε ο Σάλεχ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν δόθηκε στον Ουίλιαμς το νεύμα του Pro Bowl. «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ποτέ δεν ξέρω πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα».

Ωστόσο, ο Σάλεχ ήταν ενθουσιασμένος που είδε τα αποδυτήριά του να αναγνωρίζουν τη σεζόν του Williams.

“Ήταν πολύ ωραίο, γιατί οι παίκτες ψηφίζουν γι' αυτόν και το να έχει αυτό τον σεβασμό στα αποδυτήρια, νομίζω ότι είναι απόδειξη γι' αυτόν”, είπε. «Κανείς δεν τον ξέρει όπως τον ξέρουν οι συμπαίκτες του, και ενώ μπορεί να τον σνόμπαραν για το Pro Bowl, σίγουρα τον αναγνώρισαν εδώ».

Το δεύτερο αστέρι που τρέχει πίσω, ο Breece Hall πήρε στο σπίτι το βραβείο του πιο θαρραλέου παίκτη, ο Xavier Gipson έλαβε τον πρωτάρη που λειτουργεί σαν επαγγελματίας και ο CJ Mosley βραβεύτηκε ως ανιδιοτελής πολεμιστής των Jets.

Άλλοι παραλήπτες ήταν ο Tyler Conklin για το βραβείο του καλού άντρα για την παρουσία του γύρω από το κτίριο, καθώς και ο πλατύς δέκτης Justin Hardee για την κοινωνική του υπηρεσία.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading