Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας του Έντμοντον προσπαθεί παιχνιδιάρικα να «εκτρέψει» την πτήση των Florida Panthers | Globalnews.ca


Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Έντμοντον διασκέδασε λίγο με καλό χιούμορ καθώς ο Florida Panthers' Η πτήση από το Fort Lauderdale ήρθε για προσγείωση την Τετάρτη το βράδυ.


Μια τροπική αναταραχή που προκάλεσε σπάνιες πλημμύρες σε μεγάλο μέρος της νότιας Φλόριντα καθυστέρησε το ταξίδι των Panthers στους τελικούς του Stanley Cup εναντίον των Edmonton Oilers.

Επιλέγοντας να περάσουν μια επιπλέον νύχτα στα δικά τους κρεβάτια και να κάνουν πατινάζ στις προπονήσεις τους στο Fort Lauderdale πριν πετάξουν στο Έντμοντον για τους Αγώνες 3 και 4, η πτήση των Panthers καθυστέρησε λόγω καταιγίδων στη νότια Φλόριντα.

Η πτήση τους, η οποία είχε προγραμματιστεί να απογειωθεί στη 1 μ.

«Δεν μας άρεσε η ιδέα να τους σηκώσουμε (την Τρίτη) αρκετά νωρίς για να μπούμε σε εύλογο χρόνο στο Έντμοντον», είπε ο προπονητής των Panthers, Paul Maurice. «Δεν είδαμε κάποια αξία σε αυτό».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Καθώς η πτήση 8948 της Delta Airlines κατέβαινε στο διεθνές αεροδρόμιο του Έντμοντον το βράδυ της Τετάρτης, ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισε να διασκεδάσει λίγο με τους πιλότους.

«Έχω περίπου δύο ώρες κράτημα για σένα, ή ό,τι άλλο χρειαζόταν για να είσαι αρκετά χαμηλά σε απόσταση, ώστε να πρέπει να απομακρυνθείς από το Έντμοντον», είπε ο ελεγκτής.

«Και αναφέρετέ το στους επιβάτες σας. Ίσως το καταλάβουν».

Λίγο αργότερα, λέει: «Δέλτα 8948, παρά την καλύτερη κρίση μου, όταν είναι έτοιμο, κατέβα».


Κάντε κλικ για αναπαραγωγή βίντεο: 'Edmonton Oilers πίσω στο σπίτι για τον 3ο αγώνα του τελικού του Stanley Cup'


Έντμοντον Όιλερς επιστρέφει στο σπίτι για τον 3ο αγώνα του τελικού του Stanley Cup


Μετά από άλλα πέντε λεπτά, ένας δεύτερος πιλότος, του οποίου το αεροπλάνο ερχόταν για προσγείωση, ρώτησε τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας αν είχαν τα σκορ του χόκεϊ.

Στην απάντησή του, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είπε ότι το παιχνίδι είχε οριστεί για την Πέμπτη και ότι οι Πάνθηρες ετοιμάζονταν να προσγειωθούν.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Ίσως θα μπορούσατε να τους εκτρέψετε», είπε ο πιλότος.

«Τους απείλησα με κράτημα για να πρέπει να εκτρέψουν, αλλά δεν τους είδα εκεί», απάντησε ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας.

Ο 4ος αγώνας του τελικού του NHL Stanley Cup διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης. Μπορείτε να ακούσετε το παιχνίδι ζωντανά στο 630 CHED. Το Faceoff Show αρχίζει στις 4 το απόγευμα, αλλά το παιχνίδι ξεκινά στις 6 το απόγευμα

— Με αρχεία από το Associated Press

&copy 2024 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading