Ο διευθυντής της Μανιτόμπα γράφει επιστολή στους γονείς του νεαρού οπαδού των Oilers για να τον αφήσουν να παρακολουθήσει αργά παιχνίδια | Globalnews.ca


Ως εννιάχρονο παιδί, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να πηγαίνεις για ύπνο αντί να ξενυχτάς για να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα χόκεϊ στο NHL πλέι οφ. Αυτή ήταν η περίπτωση του Levi Ford — ενός σκληροπυρηνικού Έντμοντον Όιλερς θαυμαστής από τον Thompson, Man.


Αυτό ήταν μέχρι που συνδύασε τις δυνάμεις του με τον συνάδελφό του, που αγαπούσε τους Oilers, διευθυντή σχολείου, ο οποίος τον βοήθησε να πείσει τους γονείς του να τον αφήσουν να μείνει ξύπνιος για να παρακολουθήσει ολόκληρο το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.

“Θέλω να παρακολουθήσω τον McDavid γιατί είναι πολύ γρήγορος”, είπε ο Levi. «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο!»

«Την περασμένη Παρασκευή, ήμουν σε υπηρεσία διαλείμματος και ο Levi έτυχε να βρίσκεται σε μια δομή παιχνιδιού», είπε ο Τοντ Χάργουντ, διευθυντής στο σχολείο Deerwood στη βόρεια πόλη της Μανιτόμπα.

«Μερικές φορές όταν τον βλέπω εκεί έξω, μιλάμε για Oilers. Έτσι, αυτή η συζήτηση έτυχε να είναι σαν, «Μεγάλη νίκη. Προλάβατε να δείτε το τέλος;». Ήξερα κάπως την απάντηση γιατί ήταν η διπλή νίκη στην παράταση».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο Χάργουντ είπε ότι τότε ήταν που αυτός και ο Λέβι σκέφτηκαν να στείλουν ένα γράμμα στο σπίτι στους γονείς του αγοριού.

Λέω, “Πιστεύεις ότι πρέπει να στείλουμε ένα γράμμα στους γονείς σου για να μείνεις ξύπνιος για να παρακολουθήσεις το τέλος των αγώνων;” και (είπε) «Ναι!»».

«Ο Λέβι κι εγώ σχεδιάζαμε ένα σχέδιο να κάνουμε βασικά μια φάρσα στους γονείς του, γιατί μερικές φορές όταν λαμβάνετε ένα γράμμα από το σχολείο δεν είναι πάντα τόσο ρόδινα. Οπότε αυτός ήταν κάπως ο σκοπός της επιστολής ήταν να τα βάζει λίγο με τους γονείς του».

Την Παρασκευή, ο Levi επέστρεψε στο σπίτι με ένα γράμμα από τον κ. Harwood — γραμμένο επίσημα σε επιστολόχαρτο του σχολείου.

«Προς τους γονείς του Levi Ford,

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Levi, με ενημέρωσε ότι δεν του επιτρεπόταν να μείνει ξύπνιος για να παρακολουθήσει το τέλος του αγώνα του Έντμοντον Όιλερς χθες το βράδυ. Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι το να μην επιτρέψει στον Levi να παρακολουθήσει τον αγώνα των Oilers μέχρι το τέλος τους θα μπορούσε να είναι επιζήμιο για την ανάπτυξή του.

Ανησυχώ ότι ο Levi θα χάσει τις πονηρές κινήσεις του Zack Hyman μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα και το αστραπιαίο γρήγορο σουτ του Leon Draisaitl από το off-wing. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορούσε να χάσει τις φυσικές ενδορφίνες που παράγονται από μια ένδοξη νίκη του Oilers.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Στο μέλλον, ελπίζω να λαμβάνετε υπόψη τις ώρες παιχνιδιού Oilers κατά τον καθορισμό της ώρας ύπνου του Levi.

Πηγαίνετε Oilers!»

«Νόμιζα ότι ήταν ξεκαρδιστικό… καταπληκτικό», είπε η μαμά του Levi, Kristyne Ford, η οποία πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τη φάρσα.

«Όταν (οι αγώνες) ήταν στο Βανκούβερ, ήταν πολύ αργά, οπότε τον στείλαμε για ύπνο», παραδέχτηκε.

Ο μπαμπάς του Levi's, Raimey Ford, απόλαυσε επίσης το αστείο.

«Τον ήξερα (τον Χάργουντ) πριν γίνει ο διευθυντής του Λέβι. Οπότε ήξερα ότι ήταν οπαδός των Oilers, ήξερε ότι ήμουν οπαδός των Oilers και υποθέτω ότι ήταν απλά πράγματα στα playoff, σωστά;» είπε ο Ρέιμι.

Ο Raimey Ford και ο γιος του Levi.

Ο Raimey Ford και ο γιος του Levi.

Ευγενική παραχώρηση / Kristyne Ford

Ο Levi ήταν φαν των Oilers από τότε που ήταν μωρό, ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά του.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

«Αυτή είναι η νούμερο ένα ομάδα του», είπε ο Raimey.

«Του αρέσει να παρακολουθεί. Είναι ένα τυπικό νεαρό παιδί που, ταράζεται και απογοητεύεται και «Α, θα το χάσουν». Και μετά, «Ω, κερδίζουν ξανά». Είναι σαν ένα μικρό συναισθηματικό τρενάκι».

Ο Levi Ford είναι ένας σκληρός θαυμαστής των Edmonton Oilers από το Thompson, Man.

Ο Levi Ford είναι ένας σκληρός θαυμαστής των Edmonton Oilers από το Thompson, Man.

Ευγενική παραχώρηση / Kristyne Ford

«ΜακΝτέιβιντ, ΜακΝτέιβιντ, ΜακΝτέιβιντ, αυτό είναι το μόνο που ακούω», είπε η Κριστίν. «Είναι πολύ ανήσυχος βλέποντας τους αγώνες. Θέλει να κερδίσουν με κάθε κόστος».

Αλλά ενώ το γράμμα μπορεί να ξεκίνησε ως φάρσα με τους γονείς του Levi, αποδεικνύεται ότι το πρακτικό αστείο τους μπορεί απλώς να απέδωσε.

«Το γράμμα λειτούργησε», είπε ο Λέβι το απόγευμα της Τρίτης. «Έμεινα ξύπνιος μέχρι τις 10 χθες το βράδυ για να το δω».

«Τα πάει καλά σήμερα στο σχολείο, οπότε δεν υπάρχουν παρενέργειες», πρόσθεσε ο Χάργουντ.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η Kristyne Ford και ο γιος της Levi.

Η Kristyne Ford και ο γιος της Levi.

Ευγενική παραχώρηση / Kristyne Ford

Οι γονείς πιστεύουν ότι η τακτική του γιου τους είναι επίσης ένα εξαιρετικό παράδειγμα του δεσμού που μπόρεσε να χτίσει με τον προϊστάμενό του και το αντίστροφο.

“Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Ο κύριος Χάργουντ είναι ένα αξιόπιστο άτομο και το να δημιουργήσουμε τέτοιου είδους σχέσεις και να πείσουμε τον Λέβι να τον εμπιστευτεί και να του αρέσει, νομίζω ότι είναι σημαντικό», είπε η Κριστίν. «Είναι ένα ντροπαλό παιδί… Ο κύριος Χάργουντ είναι ένας καταπληκτικός διευθυντής».

Ο Levi Ford, 9 ετών, και ο διευθυντής του σχολείου του, κύριος Harwood, έχουν δεθεί για την αγάπη τους για τους Edmonton Oilers.

Παγκόσμια Νέα

&copy 2024 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading