Ο Μπέικερ Μέιφιλντ είναι τρομερός για το «καλό στρατηγό» της ασφάλειας των Lions


Ο Μπέικερ Μέιφιλντ δεν δέχθηκε αμυντικά τα λιοντάρια στον Τσόνσι Γκάρντνερ-Τζόνσον που τον έσκασε κάτω.

Ο στρατηγός των Buccaneers απάντησε την Τετάρτη στο σχόλιο του Gardner-Johnson ότι το ευρύ συγκρότημα δεκτών της Tampa θα ήταν ένα καλό γκρουπ “αν δώσετε σε αυτό το συγκρότημα Tampa έναν καλό στρατηγό.”

Ο Mayfield, 28 ετών, φαινόταν να πιστεύει ότι ο αμυντικός δεν έχει μελετήσει τόσο προσεκτικά τους Bucs.

“Δεν νομίζω ότι έχει παρακολουθήσει πραγματικά ταινία επειδή ανέφερε τον Russell Gage”, είπε η Mayfield σε απάντηση. «Ξέρετε, αγαπάμε τον Russell, αλλά ο Russell δεν έπαιξε μια στιγμή για εμάς όλο το χρόνο. Πρέπει να αποχωρεί από πράγματα της προ-σεζόν για τα οποία μιλούσαν τα ΜΜΕ».

Ο Gage ήταν έξω όλο το χρόνο μετά έπεσε με τραυματισμό στο γόνατο στο τέλος της σεζόν τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια μιας κοινής πρακτικής με τα Jets.

Ακόμη και χωρίς αυτόν τον στόχο, η Mayfield βοήθησε οδήγησε τους Bucs σε μια μονόπλευρη νίκη επί των Eagles το βράδυ της Δευτέρας, ρίψη για 337 γιάρδες και τρία touchdown.


Ο Baker Mayfield θα ηγηθεί των Buccaneers εναντίον των Lions στον γύρο NFC Divisional αυτή την εβδομάδα.
Ο Baker Mayfield θα ηγηθεί των Buccaneers εναντίον των Lions στον γύρο NFC Divisional αυτή την εβδομάδα. AP

Ο QB έριξε επίσης 4.044 γιάρδες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, η οποία ήταν η πρώτη φορά στις έξι σεζόν του NFL που έκλεισε τα 4.000 γιάρδες σε μία μόνο καμπάνια.

Ο Mayfield έκανε 28 touchdowns – επίσης μια νέα καριέρα, η καλύτερη για αυτόν – και τελείωσε το 2023 με 64,3 ποσοστό ολοκλήρωσης.

Οι Bucs πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους Lions την Κυριακή στον τμηματικό γύρο του NFC και η Mayfield εξέφρασε ενθουσιασμό για την αναμέτρηση με τον Gardner-Johnson, 26 ετών, ο οποίος έχασε την αναμέτρηση της κανονικής περιόδου λόγω σχισμένου θωρακικού μυός.

Οι Lions κέρδισαν εκείνο το παιχνίδι της 15ης Οκτωβρίου με 20-6.

“Δεν έπαιξε το πρώτο μας παιχνίδι, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που τον βλέπω”, είπε ο Mayfield. «Νομίζω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι εδώ και λίγο καιρό. Υπήρξε ένας εντυπωσιακός τύπος σε κάθε ομάδα που ήταν.

«Αλλά ναι, πρέπει να κάνει λίγη περισσότερη κινηματογραφική μελέτη».


Lions corner Τα σχόλια του Chauncey Gardner-Johnson έριξαν τον Baker Mayfield με λάθος τρόπο.
Η ασφάλεια των λιονταριών Τα σχόλια του Chauncey Gardner-Johnson έριξαν τον Baker Mayfield με λάθος τρόπο. NurPhoto μέσω Getty Images

Η Tampa Bay θα κάνει την τρίτη της εμφάνιση στον γύρο κατηγορίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά οι Lions δεν έφτασαν τόσο μακριά στη μετά τη σεζόν από το 1991, όταν έφτασαν στο πρωτάθλημα της διάσκεψης και έχασαν από την Ουάσιγκτον.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading