Ο Ντάρεν Γουόλερ λέει ότι «τα πάθη είναι αλλού τώρα» μετά την αποχώρηση από το NFLΟ Ντάρεν Γουόλερ έκανε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή του αφού σόκαρε τους θαυμαστές του συνταξιοδότηση σε ηλικία 31 ετών.

Ο πρώην Giants – ο οποίος ανακοίνωσε σε ένα βίντεο στο YouTube την Κυριακή ότι αποσύρεται μετά από ένα επιθανάτιος φόβος για την υγεία τον Νοέμβριο — αποκάλυψε ότι άλλαξε τον αριθμό τηλεφώνου του και αξιολογεί τον ορισμό της αγάπης μετά τον Απρίλιο του διαζύγιο από την πρωταθλήτρια του WNBA, Kelsey Plum.

«Σίγουρα θέλω να δώσω πολλά στη δημιουργικότητά μου» είπε ο Waller σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TMZ, αναφερόμενος στη μουσική του, προσθέτοντας ότι τα πάθη του είναι αλλού πλέον. «Θέλω να κάνω πράγματα που θέλω να κάνω και θα επενδύσω χρόνο σε αυτό. Αλλά θα συνεχίσω να είμαι αυτό που έχω κάνει για τον εθισμό και την ψυχική υγεία, αυτού του είδους την υπεράσπιση.

Ο Darren Waller των New York Giants τρέχει έξω από το τούνελ πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL εναντίον των Philadelphia Eagles στο MetLife Stadium στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο East Rutherford, NJ Getty Images

«Θέλω να δω τον κόσμο. Θέλω να ταξιδέψω. Θέλω να συμμετέχω περισσότερο στις ζωές της οικογένειάς μου, να γίνω καλύτερος φίλος, να είμαι καλύτερος χορηγός, απλώς να είμαι περισσότερο παρών στις ζωές των ανθρώπων γιατί δεν νιώθω ότι ήμουν όταν κυνηγούσα το ποδόσφαιρο».

Ο Waller αντιμετώπισε τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και έγινε νηφάλιος μετά από υπερβολική δόση το 2017. Είπε ότι διατήρησε τη νηφαλιότητά του.

Ο πρώην Pro Bowler εξήγησε ότι ένα πρόσφατο ταξίδι στη Γιούτα, όπου επισκέφτηκε ορισμένα εθνικά πάρκα, βοήθησε να «κλείσει» την απόφασή του να συνταξιοδοτηθεί – για την οποία δεν μετανιώνει.

Η Kelsey Plum (L) των Las Vegas Aces και ο Darren Waller των Las Vegas Raiders παρευρίσκονται στα εναρκτήρια IX Awards στο Allegiant Stadium στις 17 Ιουνίου 2022 στο Λας Βέγκας. Getty Images

«Ήταν σχετικά ήρεμα», είπε ο Waller, αναφερόμενος στη ζωή του αφού κρέμασε τη φανέλα του για τα καλά. «Άλλαξα τον αριθμό τηλεφώνου μου πρόσφατα και πήρα ένα χαζό τηλέφωνο. Έτσι τώρα, οι άνθρωποι που έχουν τον αριθμό μου, τα μηνύματα που έχω λάβει ήταν όλοι υποστηρικτικοί και αγαπητοί και τι όχι. Οπότε, εκτιμώ απλώς τους ανθρώπους που μου δίνουν το χώρο να πάρω πραγματικά αυτή την απόφαση».

Στην καριέρα του στο NFL οκτώ σεζόν, ο Waller κατέγραψε 350 αλιεύματα για 4.124 γιάρδες και 20 touchdown. Ήταν μια επιλογή Pro Bowl το 2020.

Ο Waller, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Giants τον Μάρτιο του 2023, πέρασε μια σεζόν στην East Rutherford, η οποία διαταράχθηκε από έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου στις 29 Οκτωβρίου.

Giants tight end Darren Waller #12 ολοκληρώνει μια δεξίωση υπό κάλυψη από τον κόρνερ των Philadelphia Eagles James Bradberry #24 κατά το δεύτερο τέταρτο ενός αγώνα στο MetLife Stadium στις 7 Ιανουαρίου 2024. Charles Wenzelberg / New York Post
Giants Tight End Darren Waller μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης στην εκπαιδευτική εγκατάσταση New York Giants στις 8 Ιανουαρίου 2024. Charles Wenzelberg / New York Post

«Το ποδόσφαιρο ήταν ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μου κάτι που αγαπούσα από τότε που ήμουν παιδί, αλλά υπήρχε επίσης αυτό το στοιχείο που συνέχισα να το κάνω γιατί ήξερα ότι ήταν ένα εργαλείο για να με αποδεχτούν και οι άνθρωποι», είπε ο Waller. «… Έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν έχω αυτό το 100 τοις εκατό να δώσω στη διαδικασία. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο για τους συμπαίκτες, τους οπαδούς ή τις οργανώσεις που περιμένουν να το δώσω. Γι' αυτό κατέληξα στην απόφαση που πήρα».

Ο Waller συνέχισε λέγοντας ότι εξακολουθεί να προπονείται και να προπονείται για την ψυχική του υγεία και «προπονείται για να κρατά το μυαλό και το σώμα μου σωστά».

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του σχεδόν τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του με την Plum.

Ο Ντάρεν Γουόλερ αγκαλιάζει την Kelsey Plum #10 των Άσσων του Λας Βέγκας μετά τον 1ο αγώνα του Γύρου 1 των Playoffs WNBA 2022 στις 17 Αυγούστου 2022 στο Michelob ULTRA Arena στο Λας Βέγκας. NBAE μέσω Getty Images

Το ζευγάρι υπέβαλε κοινή αίτηση για διαζύγιο στις 23 Απριλίου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα, σύμφωνα με διαδικτυακά αρχεία που είδε η The Post, μετά από ένα χρόνο γάμου.

Ο Waller και η Plum παντρεύτηκαν σε μια ήσυχη τελετή στο Βέγκας τον Μάρτιο του 2023.

Ο πρώην σφιχτός είπε ότι θέλει «απολύτως» να ξαναβρεί την αγάπη, αλλά πρώτα, θέλει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει αγάπη για αυτόν.

«Προχωρώντας σε σχέσεις, έπρεπε να είμαι συνεξαρτώμενος και να χορεύω για να ευχαριστήσω τον σύντροφο», είπε. «Ή έπρεπε να αυτο-σαμποτάρω τη σχέση πριν το κάνει ο άλλος εξαιτίας πραγμάτων που μου συνέβησαν όταν ήμουν νεότερος. Ολόκληρος ο ορισμός μου για την αγάπη πρέπει να αλλάξει, και αυτό είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς που κάνω αυτή τη στιγμή».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading