Ο Ρόμπερτ Κραφτ χορεύει γεμίζοντας άλλο κενό του Μπιλ Μπέλιτσικ καθώς πλησιάζει το κρίσιμο σχέδιο PatriotsΟι Patriots έχουν τον νέο τους προπονητή, αλλά παραμένει ασαφές ποιος θα είναι ο γενικός διευθυντής τους.

Bill Belichick, ο έξι φορές βραβευμένος με Super Bowl head coach των Patriots χώρισαν οι δρόμοι τους με την περασμένη εβδομάδαήταν ο de facto γενικός διευθυντής του franchise κατά τη διάρκεια των 24 σεζόν του στο Foxborough και ο ιδιοκτήτης Robert Kraft δεν έδωσε καμία σαφήνεια την Τετάρτη σχετικά με το ποιος θα λαμβάνει αποφάσεις προσωπικού όταν εισήγαγε τον Jerod Mayo ως νέο προπονητή της ομάδας.

«Είναι η πρώτη φορά εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα που έπρεπε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές», είπε ο Kraft, μιλώντας γύρω από το ερώτημα εάν θα προσλάβει έναν GM.

«Θέλουμε να δούμε τι έχουμε στο εσωτερικό, κοιτάξτε [at] τι υπάρχει εκεί έξω στην αγορά και μετά κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό. Ξέρω ότι οι άνθρωποι έχουν ιδέες, αλλά μπορώ απλώς να σας διαβεβαιώσω ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρουμε αυτή τη στιγμή θα είναι να προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε τον Jerod και να βάλουμε τον οργανισμό στην καλύτερη θέση που μπορεί [be] να κερδίσει παιχνίδια. Δεν έχουμε σταθερή φόρμουλα. Ξέρουμε τι μας λειτούργησε στο παρελθόν και αυτό θα κάνουμε εδώ στο μέλλον».

Ο ιδιοκτήτης των Patriots, Robert Kraft (l.) παρουσιάζει τον Jerod Mayo (r.) ως νέο προπονητή της ομάδας στις 17 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Οι Patriots μπαίνουν σε μια τεράστια offseason μετά από μια άθλια καμπάνια 4-13 που οδήγησε στον χωρισμό των Kraft και Belichick.

Κατέχουν το Νο. 3 γενικής επιλογής στο ντραφτ του NFL 2024, τη χαμηλότερη επιλογή τους από τότε που πήραν τον στρατηγό Drew Bledsoe Νο. 1 στο σύνολο το 1993, και ίσως χρειαστεί να κάνουν τέταρτο αυτή τη φορά αφού ο Mac Jones αποχώρησε στην τρίτη του σεζόν. , παγκάκι για τον Bailey Zappe.

Η τελευταία επιλογή της Νέας Αγγλίας στο top-10 ήταν στην πραγματικότητα ο Mayo, ο πρώην αμυντικός γραμμής τον οποίο η ομάδα επέλεξε το Νο. 10 συνολικά το 2008.

Ποιος θα κάνει αυτό το κρίσιμο σχέδιο σε τρεις μήνες;

Ο προπονητής των New Patriots, Jerod Mayo (l.) ποζάρει με τον ιδιοκτήτη Robert Kraft (r.) στις 17 Ιανουαρίου 2024. Getty Images

«Αυτό που ξέρουμε, έχουμε πολλούς ανθρώπους εσωτερικά που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να μάθουν υπό τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών, έναν άνθρωπο του οποίου η ποδοσφαιρική διανόηση είναι πολύ ιδιαίτερη», είπε ο Kraft, αναφερόμενος στον Belichick. «Βραχυπρόθεσμα, αναζητούμε συνεργασία, καθώς η ομάδα μας έχει μια τεράστια ευκαιρία να τοποθετηθεί σωστά, δεδομένου του ανώτατου ορίου αποδοχών μας και, ξέρετε, δεν έχουμε συντάξει ποτέ, στα 30 χρόνια ιδιοκτησίας μου,» Ποτέ δεν συνέταξα τόσο χαμηλά όσο εμείς [this year].

«Επομένως, βασιζόμαστε στους εσωτερικούς μας ανθρώπους, τους οποίους ακόμα μαθαίνουμε και αξιολογούμε. Θα το αφήσουμε λοιπόν να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί, και προτού ληφθούν οι βασικές αποφάσεις, θα διορίσουμε κάποιον. Και ταυτόχρονα, μάλλον θα αρχίσουμε να κάνουμε συνεντεύξεις και να κοιτάμε ανθρώπους απ' έξω. Αλλά η προκατάληψη μου ήταν πάντα, σε όλες τις οικογενειακές μου εταιρείες, να προσπαθήσω να αναπτύξω μια κουλτούρα από μέσα όπου όλοι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Jerod Mayo (λ.) και ο Robert Kraft (ρ.) συζητούν μετά από μια συνέντευξη Τύπου των Patriots στις 17 Ιανουαρίου 2024. AP

Εκτός από τον Kraft και τον γιο Jonathan – τον πρόεδρο της ομάδας που δεν ήταν παρών την Τετάρτη επειδή έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα “κρίσιμο” θέμα με μια άλλη από τις εταιρείες της οικογένειας – το μόνο άτομο που αναφέρεται στο ρόστερ του front-office των Patriots στον ιστότοπο της ομάδας είναι Matt Groh, ο διευθυντής του προσωπικού των παικτών.

Ο Έλιοτ Γουλφ, διευθυντής του scouting της ομάδας και γιος του πρώην GM των Packers, Ron Wolf, ήταν προηγουμένως βοηθός γενικού διευθυντή για τους Browns.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading