Ο συνεπής Darius Slayton μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα του 2024 στο NFL


Μολύβι μέσα Ο Darius Slayton για περίπου 48 δεξιώσεις και 740 γιάρδες Η επόμενη σεζόν μπορεί να είναι το πιο ασφαλές στοίχημα στο NFL.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου η συνέπεια είναι ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά, μπορεί να μην υπάρχει παίκτης του οποίου τα ετήσια στατιστικά στοιχεία να βρίσκονται σε πιο περιορισμένο εύρος από αυτά του Slayton.

Μπαίνοντας στο φινάλε της σεζόν της Κυριακής κόντρα στους Eagles, έχει ήδη μεταξύ 45 και 50 αλιευμάτων και μεταξύ 708 και 751 γιάρδες υποδοχής για τέταρτη φορά στα πέντε χρόνια του με τους Giants.

«Σίγουρα προσπάθησα να ξεπεράσω αυτό», είπε ο Slayton στην The Post, «αλλά ήταν ωραίο να δείξω ότι μπορώ τουλάχιστον να αναφέρω τους ίδιους αριθμούς ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

«Δεν είναι ένα εύρος που νομίζω ότι αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι ικανός, αλλά νιώθω περήφανος για αυτό γιατί, ειλικρινά, υπάρχουν πολλά πράγματα έξω από τον έλεγχό μου που έχουν συμβεί στα πέντε χρόνια μου εδώ. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίξετε όσο καλύτερα μπορείτε και να παίξετε όταν η μπάλα έρχεται στο δρόμο σας, κάτι που κατάφερα να κάνω με συνέπεια».

Ο Slayton έχει παίξει με τρεις επικεφαλής προπονητές, τέσσερις επιθετικούς συντονιστές και τρεις προπονητές θέσεων, και μαζί με οκτώ διαφορετικούς στρατηγούς. Η επιθετική επίθεση των Giants δεν έχει καταταχθεί ποτέ ψηλότερα από το Νο. 18 σε αυτό το πενταετές διάστημα (Νο. 26 ή χαμηλότερο τέσσερις φορές), αλλά τα 3.262 γιάρδες καριέρας του πρώην ντραφτ του πέμπτου γύρου είναι όγδοη υψηλότερη σε μια φορτωμένη κατηγορία ντραφτ του 2019 που έβγαλε τις επιλογές του δεύτερου γύρου των AJ Brown, DK Metcalf και Deebo Samuel.


Ο Giants wide δέκτης Darius Slayton μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά την προπόνηση στο East Rutherford, NJ
Ο Giants wide δέκτης Darius Slayton μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά την προπόνηση στο East Rutherford, NJ Bill Kostroun/New York Post

«Είναι ένας τύπος με μεγάλο παιχνίδι», είπε ο προπονητής Brian Daboll. «Έχει περισσότερη παραγωγή στο NFL από ό,τι στο κολέγιο, οπότε είναι δύσκολο να γίνει μερικές φορές. Η δουλειά ενός δέκτη είναι να φτιάχνει τα έργα και να τελειώνει τα πιάτα όταν σου έρχονται, και έχει κάνει καλή δουλειά με αυτό».

Μόνο 13 δέκτες NFL οδήγησαν την ίδια ομάδα στα γήπεδα υποδοχής τρεις φορές από το 2019-22. Ο υποτιμημένος Slayton, 26 ετών, πρόκειται να ενισχύσει το βιογραφικό του σε τέσσερις φορές μέσα σε πέντε χρόνια.

Αφού κέρδισε 6 εκατομμύρια δολάρια τον πρώτο χρόνο μετά την εκ νέου υπογραφή του στο free πρακτορείο, ο Slayton μπορεί να κερδίσει επιπλέον 100.000 δολάρια σε κίνητρα την Κυριακή εάν έχει πέντε αλιεύματα και άλλα 100.000 δολάρια εάν έχει 42 γιάρδες για να τον ωθήσει στα 50 για 750, σύμφωνα με το The Athletic. .


Ο Slayton έχει μεταξύ 45 και 50 αλιεύματα και μεταξύ 708 και 751 γιάρδες υποδοχής για τέταρτη φορά στα πέντε χρόνια του με τους Giants.
Ο Slayton έχει μεταξύ 45 και 50 αλιεύματα και μεταξύ 708 και 751 γιάρδες υποδοχής για τέταρτη φορά στα πέντε χρόνια του με τους Giants. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Δεν έχω βάλει τα νούμερα που έχουν οι άλλοι [top] τα παιδιά έχουν, οπότε καταλαβαίνω γιατί δεν με αντιλαμβάνονται έτσι, αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι δεν είμαι στην κατάστασή τους», είπε ο Slayton.

«Όσον αφορά το παιχνίδι με δέκτη, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν ανταλλάξετε εμένα και τον DK Metcalf – μόνο και μόνο επειδή ήμασταν ντραφτ στην ίδια κατηγορία – θα ερχόταν εδώ και θα είχε τους ίδιους αριθμούς που έχει στο Σιάτλ.

«Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως θα είχε επισκιάσει 1.000 γιάρδες μέχρι τώρα, αλλά μπορώ να σας πω ότι και να έχει τώρα, δεν θα το είχε αν ήταν εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Αν δεν καθίσεις και δεν δεις ταινία, δεν θα μπορούσες ποτέ να μάθεις κάτι τέτοιο».

Ίσως η μόνη συνέπεια που έχει αποκλείσει ο Slayton από το παιχνίδι του είναι τα drops. Έχει μειώσει το σύνολο του από 23 τα πρώτα τέσσερα χρόνια σε δύο αυτή τη σεζόν.

“Το θέμα της πτώσης ήταν υπερεκτιμημένο στο παρελθόν επειδή ο Travis Kelce ηγήθηκε του πρωταθλήματος πέρυσι και δεν ακούς κανέναν να λέει ότι έχει πρόβλημα πτώσης”, είπε ο Slayton. «Δεν είχα ποτέ διψήφια πτώση. Αλλά, σε αυτό το σημείο, ήταν ένα σημείο εστίασης.

«Πάντα προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου. Ορισμένοι τρόποι με τους οποίους ρίχνεις την μπάλα μπορούν να εξαλειφθούν με απλές, μικρές προσαρμογές στους μηχανισμούς σου, γι' αυτό δούλεψα πολύ σκληρά σε αυτούς στις ασκήσεις και τη νοοτροπία. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά σενάρια και παράγοντες σε κάθε αλίευση, οπότε εστιάζουμε στο να τα κάνουμε όλα ίδια».

Οι Γίγαντες αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το σώμα υποδοχής τους και πάλι στην offseason, αναζητώντας έναν Νο. 1 στόχο. Αλλά ο Slayton δεν έχει πάρει πίσω τις προσθήκες σε υψηλές τιμές Golden Tate, Kenny Golladay ή Darren Waller όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Slayton θα υποστήριζε την εκτίμηση της NextGenStat ότι έχει 2,7 γιάρδες διαχωρισμού ανά διαδρομή – ισοβαθμημένος στο Νο. 45 του πρωταθλήματος. Έχει touchdowns που καλύπτουν 69 και 80 γιάρδες στα δύο τελευταία παιχνίδια.

«Νομίζω ότι παίζω εξίσου καλά στο iso [coverage] όπως οποιοσδήποτε», είπε ο Σλέιτον. «Αν πιάσω ένα 1-on-1, υπάρχει 99,9 τοις εκατό πιθανότητα να ανοίξω. Αυτή είναι η δουλειά μου.”

Και έχει συμβόλαιο με τους Giants για να το κάνει ξανά το 2024.

“Ελπίζω ότι μπορώ να δημιουργήσω μια τρίτη δυνατή εβδομάδα στη σειρά ως ισχυρή τελική εντύπωση”, είπε ο Slayton. «Ελπίζω ότι θα επιστρέψω εδώ».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading