Ο Τζέισον Κέλτσε μιλάει στην ομιλία «συνταξιοδότησης» στα αποδυτήριαΟ Jason Kelce θα πάρει ένα λεπτό για να το αφομοιώσει το συντριπτικό τέλος της σεζόν των αετών πριν πάρει μια οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Όταν συζητούσε για τον απόηχο της απώλειας των Eagles από τους Buccaneers, ο επί χρόνια σέντερ της Φιλαδέλφεια αποκάλυψε την Τετάρτη στο podcast του “New Heights” τι είπε στους συμπαίκτες του. καθώς η κερδοσκοπία για τη συνταξιοδότηση συνεχίζει να αυξάνεται.

«Δεν ανακοίνωσα τι έκανα επίτηδες, παρά, υποθέτω, τι διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης», είπε ο Τζέισον στον αδελφό του και συν-παρουσιαστή του podcast, Chiefs tight end Travis Kelce, εν μέσω αναφορών που είπε στους συμπαίκτες του τη Δευτέρα ότι προτίθεται να συνταξιοδοτηθεί.

«… Απλώς δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι να πάρεις πραγματικά αυτή την απόφαση, απλά δεν το κάνω, υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάρα πολλά που πέφτουν αυτή τη στιγμή για να είναι πραγματικά πλήρως συλλάβετε αυτή την απόφαση».

Ο Τζέισον Κέλτσε (62) κοιτάζει από το πλάι στον αγώνα πλέι οφ των Eagles εναντίον των Buccaneers στις 15 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Τζέισον, ο οποίος έχει περάσει ολόκληρη τη 13ετή καριέρα του στη Φιλαδέλφεια, σημείωσε ότι «δεν προσπαθεί να είναι δραματικός και να συνεχίσει να το βγάζει πέρα», αλλά έχει οραματιστεί τι θα συνεπαγόταν μια πιθανή ανακοίνωση, εάν επιλέξει να κρεμάσει τα σχαράκια του για Καλός.

«Όταν έρθει η ώρα να ανακοινώσουμε επίσημα τι συμβαίνει στο μέλλον, θα γίνει με τρόπο που θα είναι οριστικός και θα αποδίδει σεβασμό σε πολλούς ανθρώπους και άτομα που σημαίνουν πολλά για μένα και αυτό που οδήγησε στην καριέρα που έκανα. είχε, και δεν νομίζω ότι θα ήταν σεβασμό ή ακόμη και ακριβές να μπορέσω να το κάνω αμέσως μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι», είπε ο 36χρονος πρωταθλητής του Super Bowl.

Ο Τζέισον Κέλτσε βγαίνει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα πλέι οφ με μπαλαντέρ των Eagles εναντίον των Buccaneers στις 15 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Jason Kelce εγκαταλείπει το γήπεδο μετά την ήττα των Eagles με μπαλαντέρ από τους Buccaneers στις 15 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Απογοητευμένος, υποθέτω, με όλα όσα συμβαίνουν, αλλά στο μέλλον θα ειπωθεί κάτι, υποθέτω, αλλά απευθύνθηκα στην ομάδα και είπα σχεδόν το ίδιο πράγμα που μόλις είπα σε εσάς, το οποίο είναι ότι πιστεύω σε κάθε Μόνοι σας παιδιά, αγαπήστε τις στιγμές που περνάτε σε αυτό το πρωτάθλημα, νομίζω ότι κάπως έτσι έπεσε».

Ο Τζέισον εθεάθη φανερά αναστατωμένος στο πλάι των Eagles τη Δευτέρα το βράδυ στην Τάμπα, καθώς τα τελευταία δευτερόλεπτα έμειναν στην απογοητευτική ήττα της Φιλαδέλφεια με 32-9.

Ο επτά φορές Pro Bowler εθεάθη να αγκαλιάζει τον επί χρόνια προπονητή του στην επιθετική γραμμή, Jeff Stoutland, πριν χαιρετήσει την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου Kylie, στις εξέδρες του Raymond James Stadium.

Ο Τζέισον, ο οποίος αφιέρωσε λίγο χρόνο στο επεισόδιο της Τετάρτης για να σταθεροποιηθεί, πρόσθεσε πόσο «εκτιμούσε πραγματικά όλους» στα αποδυτήρια των Αετών.

«Νομίζω ότι υπήρχε πολύ συναίσθημα στο δωμάτιο, σίγουρα», είπε. «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για κανέναν σε αυτό το κτίριο αυτή τη στιγμή, πρόκειται να μπούμε, υποθέτω, στο τι θα συμβεί στη συνέχεια, αλλά αύριο έχουμε συνεντεύξεις εξόδου».

Ο Τράβις, του οποίου οι Αρχηγοί προκρίθηκαν στον τμηματικό γύρο των πλέι οφ μετά τη νίκη επί των Dolphins το Σάββατο, απάντησε: «Θα είμαστε όλοι στην άκρη της θέσης μας για να περιμένουμε ποια απόφαση θα πάρεις τελικά, μεγάλε, εγώ σου το υπόσχομαι».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading