Ο Τρέβορ Λόρενς και η σύζυγός τους Μαρίσα ανακοινώνουν ότι κάνουν ένα κοριτσάκι με επικό πάρτι αποκάλυψης φύλουΉταν μια γλυκιά γιορτή το Σάββατο για τους μελλοντικούς γονείς Trevor και Marissa Lawrence.

Λίγες μέρες μετά ανακοινώνοντας ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζίτο μακροχρόνιο ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι ένα κοριτσάκι είναι καθ' οδόν μέσω ενός πάρτι αποκάλυψης φύλου με θέμα το παγωτό.

“Μωρό μου… Η μαμά και ο μπαμπάς ανυπομονούν να σε γνωρίσουν!!” αναφώνησε η Μαρίσα, η οποία είναι παντρεμένη με το αστέρι των Τζάγκουαρς από το 2021.

Η Marissa Lawrence και ο Trevor Lawrence αποκάλυψαν ότι ένα κοριτσάκι είναι καθ' οδόν τον Ιούλιο του 2024. Marissa Lawrence/Instagram
Το πάρτι αποκάλυψης φύλου του ζευγαριού είχε θέμα: «Τι είναι η σέσουλα;» Marissa Lawrence/Instagram

Για τη μεγάλη στιγμή, οι Λόρενς φαίνονται να ρίχνουν ροζ σιρόπι σε ένα λευκό χωνάκι παγωτού καθώς ροζ καπνός έσκαγε στο βάθος πίσω από μια πινακίδα που έγραφε: «Τι είναι η σέσουλα;»

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, η Marissa μίλησε για τον Lawrence, 24, καθώς οι δυο τους προετοιμάζονται για το επόμενο κεφάλαιο τους ως γονείς.

«Θα είναι ο καλύτερος μπαμπάς που δεν μπορώ να το διαχειριστώ», αναφώνησε σε ένα Instagram Story.

Η μέλλουσα μαμά Marissa Lawrence αγκάλιασε το μωρό της σε μια νέα φωτογραφία από το πάρτι αποκάλυψης φύλου. Marissa Lawrence/Instagram
Η Marissa και ο Trevor Lawrence είναι παντρεμένοι από το 2021. Marissa Lawrence/Instagram

Ήταν αρκετά εκτός εποχής για τον Λόρενς και τη Μαρίσα, που αποκάλυψε πρώτος τον Ιούνιο ότι «ένας μικρός Λόρενς είναι στο δρόμο».

Τον ίδιο μήνα, η Νο. 1 γενική επιλογή το 2021 συμφώνησε σε μια τεράστια πενταετή επέκταση συμβολαίου, ύψους 275 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Τζάγκουαρ.

«Trevor είμαι τόσο περήφανος για σένα και για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε αυτή τη στιγμή δυνατή. Υπάρχουν τόσα πολλά που οι άνθρωποι δεν θα δουν ποτέ ή δεν θα μάθουν τι δίνετε σε αυτό το άθλημα, την ομάδα και την κοινότητα. Είναι τιμή μου που είμαι δίπλα σου σε όλα αυτά. Τόσο σου αξίζει!! Τζάκσονβιλ ανυπομονούμε να σε καλέσουμε σπίτι για τουλάχιστον άλλα 7 χρόνια!!!” Η Μαρίσα δημοσίευσε στο Instagram την εποχή εκείνη.

Η Marissa Lawrence υποστηρίζει τον Trevor Lawrence τις ημέρες του παιχνιδιού Jaguar. Marissa Lawrence/Instagram
Ο Trevor Lawrence κατά τη διάρκεια των Jaguar OTAs τον Μάιο του 2024. Corey Perrine/Florida Times-Union / ΔΙΚΤΥΟ USA TODAY

Ο στρατηγός Pro Bowl μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του στο Τζάκσονβιλ.

Οδήγησε τους Τζάγκουαρ σε μια εμφάνιση στα πλέι οφ του γύρου το 2022-23, όταν έχασαν από τον τελικό πρωταθλητή του Super Bowl Chiefs.

Οι Τζάγκουαρς σκόνταψαν την περασμένη σεζόν αφού κράτησαν ρεκόρ 8-3 στα τέλη Νοεμβρίου, τερματίζοντας στο 9-8 και χάνει τα πλέι οφ.

«Ευχαριστώ για το έτος 3 και όλα τα μαθήματα που πήραμε. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους τους μεγάλους θαυμαστές μας που είναι δίπλα μας σε όλο αυτό. Είναι δύσκολο να βάλεις τα πάντα σε κάτι και να τα καταφέρεις. Φέτος δεν ήταν η ώρα μας – αλλά έρχεται. Είμαι σίγουρος για αυτό» Ο Λόρενς αντανακλάται τον Ιανουάριο στο Instagram.

Οι Jaguar θα παρουσιαστούν στο προπονητικό στρατόπεδο αργότερα αυτό το μήνα πριν ξεκινήσουν τη σεζόν με τους Dolphins στο Μαϊάμι στις 8 Σεπτεμβρίου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading