Ο Χάμιλτον θα μπορούσε να μεταβεί στη Ferrari για τη σεζόν 2025 | Η Express Tribune


ΠΑΡΙΣΙ:

Επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον θα μπορούσε να κάνει μια αιφνιδιαστική αλλαγή στη Ferrari για τη σεζόν της Formula 1 του 2025, σύμφωνα με αρκετές αναφορές την Πέμπτη.

Η ιταλική ομάδα θέλει τον 39χρονο Βρετανό ως συνεργάτη νυν οδηγό Charles Leclercσύμφωνα με το BBC, το Sky, το Autosport, την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Θα ήταν μια κίνηση έκπληξη δεδομένου ότι ο Χάμιλτον έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την τωρινή του ομάδα Mercedes για τις σεζόν 2024 και 2025, αλλά η συμφωνία φέρεται να περιέχει μια ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει μετά από μία σεζόν.

Ο Χάμιλτον κέρδισε τον τελευταίο παγκόσμιο τίτλο του το 2020, αλλά έχασε το πρωτάθλημα του 2021 με αμφιλεγόμενο τρόπο από Μαξ Φερστάπεν13 χρόνια μικρότερός του.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull κυριαρχεί από τότε, ενώ ο Χάμιλτον τερμάτισε έκτος στην κατάταξη των οδηγών το 2022 και τρίτος το 2023.

Η Ferrari, που παραδέχτηκε ότι είχε συζητήσεις με τον Χάμιλτον το 2019 για να ενταχθεί μαζί τους στο μέλλον, αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές ότι διαπραγματευόταν μια αλλαγή για τη σεζόν του 2025.

Ένας εκπρόσωπος της Ferrari είπε: «Δεν σχολιάζουμε φήμες».

Η Mercedes δεν απάντησε όταν επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading