Ο Όντελ Μπέκαμ Τζούνιορ χάνει την ευκαιρία με κίνητρα 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων: «Πρέπει να ταΐσω τον γιο μου»


Ο Odell Beckham Jr. θα ήθελε πολύ να κάνει ένα σόου την Εβδομάδα 18 εναντίον των Steelers και πιθανώς να κερδίσει 1,25 εκατομμύρια δολάρια χάρη σε κίνητρα συμβολαίου, αλλά δεν πρέπει να είναι.

Αυτό δεν εμπόδισε τον Beckham να εκδώσει μια χρήσιμη υπενθύμιση στην στοιχηματική κοινότητα.

«Μην στοιχηματίζετε στο δικό μου», είπε ο Μπέκαμ σε ένα Ανάρτηση στο Instagram από τον @Sal_Vetri συζητώντας μερικά από τα πιο επιτεύξιμα και Μπόνους και κίνητρα παικτών της Εβδομάδας 18 με δυνατότητα στοιχήματος.

Ο πλατύς δέκτης των κορακιών θα κέρδιζε 750.000 δολάρια αν έκανε 185 γιάρδες λήψης την Εβδομάδα 18, ένα κατόρθωμα που έχει ολοκληρώσει δύο φορές στην καριέρα του, αλλά όχι από τότε Η θητεία των γιγάντωνμε την τελευταία φορά να έρχεται εναντίον των Κοράκια το 2016, όταν σημείωσε νικητήριο σκορ 66 γιάρδων.

Επιπλέον, θα μπορούσε να βγάλει επιπλέον 250.000 $ ο καθένας για να αρπάξει πέντε συλλήψεις και δύο ακόμη touchdown.

«Αν ήταν όλα στο χέρι μου, δεν θα ήταν θέμα. Πρέπει να ταΐσω τον γιο μου, αλλά η ζωή δεν πάει έτσι», σχολίασε περαιτέρω ο Μπέκαμ στην ανάρτηση.

Οι Ravens έχουν κλειδώσει τον πρώτο σπόρο στο AFC και έχουν τίποτα να παίξει για αυτήν την εβδομάδαάρα κάθονται Μπέκαμ, Αγαπημένο MVP Ο Λαμάρ Τζάκσον και ο αρχάριος που ξεχωρίζει ο δέκτης Zay Flowers.

Πριν από την είδηση ​​ότι ο Μπέκαμ θα καθόταν, είχε 23/1 πιθανότητες να σκοράρει δύο touchdown. FanDuel. Αλλά δεν το έχει κάνει αυτό από τις 4 Οκτωβρίου 2020, οπότε οι παίκτες των πιθανοτήτων έπαιρναν πολλά κίνητρα εναντίον μιας ομάδας Steelers που χρειάζεται ακόμα να κερδίσει για να έχει ένα σενάριο πλέι οφ.


Ο Odell Beckham Jr. δεν θα είναι με στολή το Σάββατο εναντίον του Steelers.
Ο Όντελ Μπέκαμ Τζούνιορ δεν θα είναι με στολή το Σάββατο εναντίον του Πίτσμπουργκ. Getty Images

Το χαμηλότερο φρούτο συνοδεύεται από αυτό που θα ήταν το στήριγμα υποδοχής του Μπέκαμ, καθώς τα πέντε είναι πολύ πιο διαθέσιμα.


Στοίχημα στο NFL;


Για τη σεζόν, το στήριγμά του προσγειωνόταν συνήθως γύρω στο 2,5, οπότε ζητώντας του να το διπλασιάσει, θα ήταν λογικό να περιμένουμε ότι η γραμμή θα είχε προβληθεί στην περιοχή +175.

Αλλά ο προπονητής John Harbaugh ενδιαφέρεται μόνο για την επιτυχία στα πλέι οφ και για να φιμώσει τους κριτικούς.

Και ο Μπέκαμ θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο κομμάτι σε αυτό, όπως έδειξε κατά τη διάρκεια του Rams Super Bowl.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading