Ο Aaron Rodgers μια «κακοήθη δύναμη στην κουλτούρα» με τον Jimmy Kimmel-Jeffrey Epstein ισχυρίζεται: Nick WrightΗ αντίδραση τα λέει όλα.

Για τον Nick Wright, η πραγματική ιστορία στη διαμάχη Aaron Rodgers-Jimmy Kimmel δεν είναι αν το δράμα Disney-on-Disney θα επηρεάζουν τις επιχειρήσεις ή αν ο Κίμελ θα κάνει μήνυση στον Ρότζερς επειδή ισχυρίστηκε ότι ήταν συνεργάτης του Jeffrey Epstein.

Ράιτ, ο παρουσιαστής του «What's Wright? με τον Νικ Ράιτ», είπε ότι πιστεύει ότι η πραγματική ιστορία είναι πώς ο Ρότζερς μπορεί να κάνει σκανδαλώδεις ισχυρισμούς και κανείς δεν τραβάει το μάτι αφού αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι σύμφωνη με τη δημόσια προσωπικότητά του.

«Η ιστορία είναι ότι ο Aaron Rodgers, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διάσημους αθλητές στην Αμερική σήμερα, αναμφισβήτητα ο πιο ισχυρός παίκτης στο πιο ισχυρό πρωτάθλημα που έχουμε, έχει περάσει τον ρουβίκωνα από τον εκκεντρικό τύπο της θεωρίας συνωμοσίας στην κακοήθη δύναμη. η κουλτούρα και κανείς δεν φαινόταν να έχει βάλει μάτι», Ο Ράιτ είπε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια ενός τμήματος 14 λεπτών για τον Ρότζερς.

«Αν ο Steph Curry πήγαινε στο «The Dan Patrick Show» και απλά έλεγε ανέμελα, άφηνε να εννοηθεί ότι η Julia Roberts δολοφόνησε κάποιον και φαινόταν σοβαρή γι' αυτό, δεν νομίζω ότι η ιστορία θα ήταν: «Αυτό θα επηρεάσει τη σχέση του Dan με την ταινία της Julia Στούντιο.'

«Νομίζω ότι η ιστορία θα ήταν «Τι στο διάολο συνέβη με τον Στεφ Κάρι;»

Ο Ράιτ επέκρινε τον Ρότζερς μετά τον τέταρτο μπακ πήρε το μακροχρόνιο βόειο κρέας του με τον Κίμελ σε άλλο επίπεδο υποστηρίζοντας ότι ο Kimmel μπορεί να είναι ανάμεσα στα αστέρια ονόματα σε πρόσφατα αποσφραγισμένα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με τον εκλιπόντα καταδικασμένο παιδόφιλο.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Τζίμι Κίμελ, που πραγματικά ελπίζουν ότι αυτό δεν θα βγει», είπε ο Ρότζερς την Τρίτη στο «The Pat McAfee Show».

Ο 40χρονος είναι γνωστός ως θεωρητικός συνωμοσίας και ο Ράιτ λέει ότι αυτό έχει κακές συνέπειες και ενισχύει ορισμένες φωνές.

Aaron Rodgers. Getty Images
Ο Νικ Ράιτ μίλησε για τον Άαρον Ρότζερς την Πέμπτη. @WhatsWrightShow/X

«Ο Ρότζερς έχει γίνει η φωνή στον αθλητικό κόσμο μερικών από τους πιο διαταραγμένους, απερίσπαστους ανθρώπους του πληθυσμού μας», είπε ο παρουσιαστής του Fox Sports.

Ο Ράιτ, ο οποίος αναγνώρισε ότι είναι «πολύ επικριτικός με τον Άαρον και αυτό το άτομο που έχει γίνει», είπε ότι ο Ρότζερς είναι τόσο μακριά από την τρύπα του κουνελιού που αναφέρθηκε στους «γκάνγκστερ της αλφαβήτου» στον ιατρικό τομέα, ενώ δεν αναγνωρίζει ότι ο όρος συνήθως προορίζεται για LGBQT+ συζητήσεις.

«Είναι τόσο βαθιά μέσα στην τοξική δίνη του εγκεφάλου του Διαδικτύου που συνδυάστηκε με τη μαζική ψύχωση παραληρημάτων για την οποία μιλάει και τα μιμίδια με το λογότυπο του Super Bowl και το «debate me, bro» [Dr. Anthony] Ο Fauci, και η λίστα του Epstein, είναι όλα μόνο ένα στιφάδο ενός εγκεφάλου που λιώνει», είπε ο Wright. «Τώρα πετάει όρους που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τη φαρμακοβιομηχανία, αλλά και αν ήξερε τι εννοούσαν θα απέρριπτε.

Ο Τζίμι Κίμελ απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του Άαρον Ρότζερς. SplashNews.com

“Νομίζω ότι ο Ααρών είναι πολλά πράγματα, νομίζω ότι κρίση για το τι κάνουν οι άνθρωποι ιδιωτικά σεξουαλικά δεν είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, μόλις χύθηκε από το στόμα του όπως τόσοι άλλοι τοξικοί ταύροι – που έχει μια πλατφόρμα σχεδόν μια ώρα την εβδομάδα για να εκτοξεύει σε ανθρώπους που κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι το ψάχνουν».

Ενώ ο Pat McAfee έχει από τότε ζήτησε συγγνώμη για τον σάλο Τα σχόλια του Rodgers δημιουργήθηκαν, η μελλοντική αίθουσα του Famer δεν έχει σχολιάσει από την κοινωνική δημοσίευση των κοινωνικών μέσων της Kimmel την Τρίτη το βράδυ.

Ο Ράιτ δεν μπορεί να πιστέψει ότι με κάποιο τρόπο αυτό έχει γίνει αποδεκτή συμπεριφορά από έναν από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Αμερικής.

“Όλοι έχουμε γίνουν μουρμηματοποιημένοι για το ποιος το λέει και τι λέει”, είπε ο Wright. «Υπήρχε απλά ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει ποτέ στο αγαπημένο άθλημα της Αμερικής, ο οποίος παίζει στη μεγαλύτερη αγορά, ο οποίος έχει μεγαλύτερη πλατφόρμα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο πρωτάθλημα, περισσότερη δύναμη στην ομάδα του από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο πρωτάθλημα. — αυτός ο τύπος πήγε στην εθνική τηλεόραση και πέταξε πρόχειρα εκεί σε εκατομμύρια ανθρώπους, “Ε, αυτός ο τύπος που δεν μου αρέσει, μάλλον είναι παιδεραστής”. Αυτό συνέβη ο f-king.

«Μια από τις πιο εξέχουσες φωνές μας στον αθλητισμό έχει γίνει το πρόσωπο, η φωνή και το σημαντικότερο το μεγάφωνο για κάθε τρελή, μισοψημένη θεωρία που συναντά στο διαδίκτυο».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading