Ο Afridi παρακρατεί τη γνώμη σχετικά με την απόδοση του Πακιστάν μετά την απώλεια στην Αυστραλία


Το Πακιστάν υπέστη ένα 3-0 σειρά Whitewash καθώς η Αυστραλία κέρδισε μια νίκη οκτώ wicket στο Σίδνεϊ το Σάββατο.

Ο πρώην καπετάνιος του Πακιστάν Shahid Afridi απέφυγε να σχολιάσει την απόδοση του Πακιστάν μετά την ήττα τους στην Αυστραλία. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (προηγουμένως γνωστή ως Twitter), ο Afridi υπαινίχθηκε ότι αποκρύπτει τις απόψεις του σχετικά με την απόδοση του Πακιστάν, αλλά επαίνεσε τον Aamer Jamal και εξέφρασε θαυμασμό για τη λαμπρή καριέρα του David Warner.

“Θα επιφυλάξω τις απόψεις μου για την απόδοση της ομάδας μας, αλλά σίγουρα ο Aamer Jamal είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα. Συγχαρητήρια στην Αυστραλία για τη νίκη που επικράτησε, ήταν οπαδός της νοοτροπίας ποτέ να μην εγκαταλείπεις. @davidwarner31 συγχαρητήρια για μια καταπληκτική καριέρα και προσευχές για μέλλον», έγραψε η Afridi στο X.

Πηγαίνοντας να διατηρήσετε τις απόψεις μου για την απόδοση της ομάδας μας, αλλά σίγουρα ο Aamer Jamal είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο πλάι

Συγχαρητήρια της Αυστραλίας για μια κυρίαρχη νίκη, ήταν οπαδός της ποτέ δεν εγκαταλείπετε τη νοοτροπία@davidwarner31 Συγχαρητήρια για μια εκπληκτική καριέρα και προσευχές για το μέλλον σας #PAKvsAUS

— Shahid Afridi (@SAfridiOfficial) 6 Ιανουαρίου 2024

Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστηρίου αγώνα της Warner, συνέβαλε σημαντικά σημειώνοντας 57 runs από 75 μπάλες, βοηθώντας την Αυστραλία να κυνηγήσει άνετα τον στόχο των 130 runs. Η αήττητη 62 του Marnus Labuschagne ενίσχυσε τη νίκη της ομάδας της ομάδας, σχηματίζοντας μια ζωτική συνεργασία με 119 τρεξίματα με τον Warner.

Ο Sajid Khan κατάφερε να απορρίψει και τους δύο Αυστραλούς ανοιχτές κατά τη διάρκεια των δεύτερων συμμετοχών τους. Το Πακιστάν δυσκολεύτηκε, αποβλήθηκε για 115 σερί στα δεύτερα innings του, παρά τη συνεργασία του Mohammad Rizwan και του Aamer Jamal για 42 τρεξίματα για το όγδοο wicket. Ο Τζαμάλ σκόραρε 18 τρεξίματα πριν πέσει σε μια αλίευση Pat Cummins, μετά την αναχώρηση του Rizwan για 28 από την παράδοση του Nathan Lyon.

Με τους εντυπωσιακούς αριθμούς του Aamer Jamal στο μπόουλινγκ έξι για 69, το Πακιστάν ξεκίνησε τις δεύτερες συμμετοχές του με ένα λεπτό προβάδισμα 14 τρεξίματος αφού περιόρισε την Αυστραλία σε 299 τρεξίματα στα πρώτα του innings. Ωστόσο, η επίθεση ταχύτητας της Αυστραλίας, με επικεφαλής το 4-16 του Josh Hazlewood, είχε καθοριστικό αντίκτυπο, πιάνοντας τρία wickets στο προτελευταίο over της ημέρας. Αυτό άφησε το Πακιστάν να αγωνίζεται στις 68-7, κρατώντας ένα προβάδισμα 82.

Η κακή απόδοση του Πακιστάν στην Αυστραλία συνεχίστηκε, σημειώνοντας την 17η συνεχόμενη ήττα τους στη Δοκιμή στη χώρα από την τελευταία τους νίκη το 1995. Οι οικοδεσπότες εξασφάλισαν τη νίκη στη σειρά στα δύο πρώτα Τεστ που διεξήχθησαν στο Περθ και τη Μελβούρνη πριν σφραγίσουν την κυριαρχία τους στο αγώνα του Σίδνεϊ.