Ο Ben Bredeson ενθουσιάστηκε για την ευκαιρία του αδερφού του να κερδίσει τον εθνικό τίτλο με το Michigan


Η ποδοσφαιρική σεζόν δεν τελειώνει την Κυριακή για τον Ben Bredeson όπως για τους υπόλοιπους Giants.

Ο Bredeson δεν είναι σίγουρος αν θα τελειώσει με συναντήσεις εξόδου τη Δευτέρα εγκαίρως για να πετάξει στο Χιούστον και να συμμετάσχει στην υπόλοιπη οικογένειά του παρακολουθώντας τον μικρότερο αδελφό του, Max, να παίζει για το alma mater Michigan εναντίον της Ουάσινγκτον στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κολλεγίων παιχνίδι.

«Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις όλη τη δουλειά που έβαλε με τη σειρά του σε κάποια επιτυχία», είπε ο Bredeson στην The Post. «Το να μπορεί να παίξει για ένα εθνικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ γλυκό να το βλέπεις. Έχει ήδη δικαιώματα καυχησιολογίας για μένα – το παιδί έχει τρεις τίτλους στο Big Ten και εγώ έχω μηδέν».

Ο Μπρέντεσον θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι στο συμβόλαιό του για πρωτάρη είτε στο κέντρο είτε στο αριστερό γκαρντ την Κυριακή απέναντι στους Αετούς.

Καταρτίστηκε από τον προπονητή του Ravens John Harbaugh μετά από να παίξει κάτω από τον Jim Harbaugh στο Μίτσιγκαν-έτσι οι αδελφοί Bredeson έχουν σίγουρα το μερίδιό τους σε Harbaugh-isms.


Ο Μπεν Μπρέντεσον θα ξεκινήσει σε οποιοδήποτε κέντρο του αριστερού γκαρντ για τους Giants στον τελικό τους κόντρα στους Eagles την Κυριακή.
Ο Μπεν Μπρέντεσον θα ξεκινήσει σε οποιοδήποτε κέντρο του αριστερού γκαρντ για τους Giants στον τελικό τους κόντρα στους Eagles την Κυριακή. Bill Kostroun για τη NY Post

«Ο αδερφός μου πάντα με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει αν κάναμε τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο ή αν έχω ακούσει αυτήν την ιστορία», είπε ο Μπρέντεσον. «Φαίνεται ότι όλες αυτές οι ιστορίες επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, οπότε είναι ωραίο να έχουμε πολλές ίδιες εμπειρίες».

Το θα μπορούσε να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Harbaugh στο Μίσιγκαν.

Η ετήσια επιδίωξη για να τον επιστρέψει στο NFL θα μπορούσε να είναι πιο δελεαστική μετά την αναστολή του δύο φορές για τρία παιχνίδια αυτή τη σεζόν-μία φορά από το NCAA για εικαζόμενες παραβιάσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 και μία φορά από το Big Ten για παραβίαση της πολιτικής του αθλητισμού κατά τη διάρκεια της αθλητικής πολιτικής του όπως σχετίζεται με κλοπή επιγραφών από αντιπάλους.


Ο Max Bredeson, που απεικονίστηκε την περασμένη σεζόν κατά τη διάρκεια του Fiesta Bowl, είναι μια δύσκολη θέση για το Μίσιγκαν.
Ο Max Bredeson, που απεικονίστηκε την περασμένη σεζόν κατά τη διάρκεια του Fiesta Bowl, είναι μια δύσκολη θέση για το Μίσιγκαν. AP

«Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι το κάνουν αυτό ή τι συνέβαινε — ποιος ξέρει;» είπε ο Μπρέντεσον. «Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά κολλώντας σε όλο αυτό».

Ο Harbaugh είχε 44-19 ως προπονητής των 49ers από το 2011-14.

«Κάνει εξαιρετική δουλειά προσαρμόζοντας την προπονητική του σε διαφορετικές ομάδες», είπε ο Bredeson. «Είναι πολύ διαφορετικό, το κολέγιο και το NFL. Τα παιδιά του κολεγίου ανακαλύπτουν τη ζωή τους. Εδώ, είναι ένα διαφορετικό επίπεδο λογοδοσίας και ωριμότητας. Αφού δεν τον έχω βιώσει ποτέ στο NFL, ξέρω τι λειτουργεί και μπορώ να τον δω να το χειρίζεται».


Η ασφάλεια Jason Pinnock (toe) δεν θα παίξει εναντίον των Eagles και CB Deonte Banks (ώμος) είναι αμφίβολη, οπότε οι Giants πιθανότατα θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με το ίδιο δευτερεύον που τελείωσε την περασμένη εβδομάδα: ο Dane Belton και ο Nick McCloud ενώζουν τον Adoree 'Jackson και τον Xavier McKinney.

Ο σέντερ Τζον Μάικλ Σμιτς (κνήμη) αναφέρθηκε ως αμφισβητούμενος. Η QB Tyrod Taylor (μπακ) ήταν περιορισμένη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής.


Επειδή ο γενικός διευθυντής Joe Schoen ευνοεί την προσθήκη του χρόνου παιχνιδιού και των κινήτρων που βασίζονται στην παραγωγή σε συμβάσεις, ορισμένοι παίκτες θα έχουν πολλά στη γραμμή την Κυριακή για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

“Σίγουρα, το γνωρίζετε”, είπε ο επικεφαλής προπονητής Brian Daboll. «Όποιος από αυτούς τους παίκτες έχει κάτι τέτοιο, θέλω να έχει 200 ​​γιάρδες ή επτά τσουβάλια. Οτιδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Οι OTs Evan Neal (κάταγμα στον αστράγαλο) και Tire Phillips (σκισμένος τετραπλός) υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη.

Ο Neal επισκέφθηκε τον Dr. Robert Anderson στη επιχείρηση Charlotte και Phillips, πραγματοποιήθηκε από τον Ορθοπεδικό της ομάδας Dr. Scott Rodeo στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Athletic.


Ο προπονητής των RBs, Τζεφ Νίξον, ορίστηκε επίσημα συντονιστής επίθεσης των Συρακουσών. Θα συνεχίσει να προπονεί την Κυριακή για τους Γίγαντες.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading