Ο Bhogle ανατέμνει την απόδοση του Πακιστάν στη σειρά δοκιμών της Αυστραλίας


Το Πακιστάν υπέστη ένα ασβέστιο 3-0, καθώς η Αυστραλία κέρδισε με οκτώ γκολ στο Σίδνεϊ το Σάββατο.

Ο Ινδός σχολιαστής κρίκετ Harsha Bhogle μοιράστηκε την άποψή του για την απόδοση του Πακιστάν, αναγνωρίζοντας τον αξιέπαινο αγώνα τους, αλλά εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την αδυναμία τους να κερδίσουν τη νίκη στο αυστραλιανό έδαφος.

Αναλαμβάνοντας την πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης X, ο Bhogle τόνισε τον αγώνα του Πακιστάν να κυριαρχήσει στην τέχνη της σφράγισης νικών στον αυστραλιανό χλοοτάπητα.

«Το Πακιστάν πάλεψε καλά, κέρδισε πολλά περάσματα του παιχνιδιού, αλλά το να ξέρεις πώς να κερδίσεις έναν αγώνα στην Αυστραλία είναι ακόμα, δυστυχώς, πέρα ​​από αυτά», έγραψε ο Bhogle στο X.

Το Πακιστάν πάλεψε καλά, κέρδισε πολλά περάσματα παιχνιδιού, αλλά το να ξέρεις πώς να κερδίσεις έναν αγώνα στην Αυστραλία είναι ακόμα, δυστυχώς, πέρα ​​από αυτά.

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 6 Ιανουαρίου 2024

“Αξίζει να κερδίσει η Αυστραλία στη σειρά. Φτιάχτηκαν για να αγωνίζονται, αλλά όπως η πρωταθλήτρια ομάδα που είναι, βρήκαν παίκτες για να ανατρέψουν την κατάσταση. Και στο Cummins, έχουν έναν παίκτη και αρχηγό που μόλις βελτιώνεται”, πρόσθεσε.

Αξίζει να κερδίσει τη σειρά για την Αυστραλία. Φτιάχτηκαν για να παλεύουν, αλλά όπως η πρωταθλήτρια ομάδα που είναι, βρήκαν παίκτες για να ανατρέψουν την κατάσταση. Και στο Cummins, έχουν έναν παίκτη και αρχηγό που μόλις βελτιώνεται

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 6 Ιανουαρίου 2024

Ο Μπογκλ συνεχάρη επίσης τον Ντέιβιντ Γουόρνερ για την απόσυρσή του από τη Δοκιμή.

“Συγχαρητήρια για μια υπέροχη καριέρα @davidwarner31. Χαίρομαι που σε βλέπω να κλέβεις δύο στο τελευταίο τεστ. φόρος τιμής στη φυσική σου κατάσταση. Εύχομαι χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά σου και ανυπομονώ να χαιρετήσεις ξανά κατά τη διάρκεια του IPL”, πρόσθεσε.

Συγχαρητήρια για μια υπέροχη καριέρα @davidwarner31. Χαίρομαι που σε βλέπω να κλέβεις δύο στο τελευταίο τεστ. ένας φόρος τιμής στη φυσική σας κατάσταση. Σας εύχομαι χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά σας και ανυπομονώ να πείτε ξανά ένα γεια κατά τη διάρκεια του IPL.

— Harsha Bhogle (@bhogleharsha) 6 Ιανουαρίου 2024