Ο Christian McCaffrey υπενθύμισε στους ιδιοκτήτες ποδοσφαίρου φαντασίας ότι είναι ο MVP


Ενώ ο θάνατος και οι φόροι έχουν όλη τη δόξα ως τις μόνες δύο βεβαιότητες στη ζωή, οποιαδήποτε φανταστικό ποδόσφαιρο Ο διευθυντής θα σας πει ότι υπάρχει, πράγματι, και ένα τρίτο: ο Christian McCaffrey είναι ο πολυτιμότερος παίκτης στη φαντασία, και δεν είναι καν κοντά.

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα ονόματα – από τον Τζάστιν Τζέφερσον μέχρι τον Τζα Μάρ Τσέις μέχρι τον Τράβις Κέλς – μπαίνουν στη συζήτηση σχετικά με το ποιος θα πρέπει να είναι η Νο. 1 επιλογή στα ντραφτ και κάθε χρόνο, όταν η σκόνη πέφτει, είναι Ο McCaffrey στέκεται μόνος στην κορυφή των στατιστικών leaderboard.

Εκείνοι που τον κάνουν ντραφτ συνήθως βρίσκουν τους εαυτούς τους να φορούν το στέμμα και εκείνοι που δεν εργάζονται πολύ σκληρότερα για να προσπαθήσουν να κερδίσουν.

Με τους 49ers να κρατούν το ξεκίνημά τους για την Εβδομάδα 18, μπορούμε να δεχθούμε τα 1.459 rushing yards του McCaffrey και τα 14 rushing touchdowns ως τελικό για τη σεζόν του 2023. Το ίδιο ισχύει και για τα 67 αλιεύματά του για 564 γιάρδες και επτά δέσιμο touchdowns. Ο McCaffrey δημοσίευσε 12 παιχνίδια με τουλάχιστον 100 γιάρδες γενικής χρήσης και είχε πέντε παιχνίδια multi-touchdown αυτή τη σεζόν.

Από άποψη φαντασίας, εκτός από τυχόν τρελά μπόνους που μπορεί να έχει το πρωτάθλημα της έδρας σας, οι 391,3 βαθμοί του McCaffrey σε μορφές βαθμολογίας PPR πλήρους πόντους οδηγούν το NFL και, πάλι, δεν είναι καν κοντά.

Ο Τζος Άλεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση με περισσότερους από 20 πόντους πίσω και ο επόμενος πλησιέστερος σε δεύτερη μοίρα ήταν ο Τράβις Ετιέν, ο οποίος κάθεται περισσότερο από 120 πόντους πίσω από τον ΜακΚάφρεϊ.


Ο Christian McCaffrey υπενθύμισε στους ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023 ότι είναι ο MVP του ποδοσφαίρου φαντασίας.
Ο Christian McCaffrey υπενθύμισε στους ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023 ότι είναι ο MVP του ποδοσφαίρου φαντασίας. Getty Images

Τα νούμερα είναι συγκλονιστικά όταν ταιριάζετε, καθώς είχε κατά μέσο όρο 24,5 πόντους φαντασίας ανά παιχνίδι με εβδομαδιαίο σκορ άνω των 20 πόντων σε 12 από τα 16 παιχνίδια. Είναι ο αληθινός ορισμός του «νικητή πρωταθλήματος».

Είναι πάντα εκπληκτικό να ακούς τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι δεν συντάσσουν πρώτα τον McCaffrey συνολικά. Όσοι συνεχίζουν να διατηρούν την πεποίθηση «επιρρεπής σε τραυματισμούς» σαφώς δεν έχουν δώσει σημασία στο γεγονός ότι έπαιξε σε 33 από τα 34 πιθανά παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια. Έκανε μια σκληρή ανανέωση το 2020 και το 2021; Φυσικά και το έκανε, αλλά όλοι πληγώνονται κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Κανείς δεν έχει ανοσία.

Έπειτα, έχουμε το πλήθος Zero-RB που επιμένει ότι τα τρέξιμο μπακ είναι υπερεκτιμημένα και θα πρέπει να σχεδιάζετε δέκτες υψηλής ποιότητας. Πώς προέκυψε αυτό για εκείνους που συνέταξαν τον Τζέφερσον; Ακόμη και εκείνοι που συνέταξαν τον Chase κάηκαν έμμεσα από το σφάλμα τραυματισμού. Ο Stefon Diggs ήταν μια τεράστια απογοήτευση, όπως και ο Kelce. Ίσως η στρατηγική να έχει τα πλεονεκτήματά της, αλλά κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν πρέπει να υπερβεί τον McCaffrey.


Στοίχημα στο NFL;


Το ακρωνύμιο MVP σημαίνει τον πιο πολύτιμο παίκτη. Αν τον βγάλετε από τη σύνθεσή σας, τι συμβαίνει με τις πιθανότητές σας να κερδίσετε; Το ταλέντο του McCaffrey είναι εκτός τσαρτ και είναι το επίκεντρο ενός από τα πιο παραγωγικά αδικήματα στο NFL. Όταν κάθεστε στο πρόχειρο δωμάτιο σας το 2024, θυμηθείτε τι έχετε μάθει και θέστε τον McCaffrey την πρώτη σας προτεραιότητα.

Ο Howard Bender είναι ο επικεφαλής περιεχομένου στο FantasyAlarm.com. Ακολουθήστε τον στο X @rotobuzzguy και προλάβετε τον στη βραβευμένη εκπομπή “Fantasy Alarm Radio Show” στο κανάλι φαντασίας αθλητικών αγώνων SiriusXM τις καθημερινές από τις 6-8 μ.μ. Μεταβείτε στο Fantasy-Alarm.com για όλες τις φανταστικές ποδοσφαιρικές συμβουλές σας.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading