Ο CJ Mosley δεν θα άλλαζε την απόφασή του για τα Jets με την «προσμονή» να έχει οριστεί για το 2024Θα υπάρξει κάποιο βαρύ αμοιβαίο θαυμασμό που παρουσιάζεται την Κυριακή στο πεδίο στο Foxborough, Mass., Όπου τα Jets παίζουν τους Πατριώτες στο φινάλε της σεζόν των ομάδων.

Θα υπάρξει ένας χρόνος-είτε είναι πριν από το παιχνίδι είτε μετά από αυτό-όταν ο Bill Belichick, ο σεβάσμιος, ρεκόρ, πολικός προπονητής Patriots, ο οποίος μπορεί ή δεν μπορεί να προπονήσει το τελικό του παιχνίδι στη Νέα Αγγλία, θα αναζητήσει το Jets linebacker CJ Mosley για μια συνομιλία που θα περιλαμβάνει μερικά ενθαρρυντικά λόγια.

Ο Belichick δεν πετάει θορυβώδη μπουκέτα γύρω όταν μιλάει για τους αντιτιθέμενους παίκτες, αλλά σχεδόν ποτέ δεν μιλάει για τα Jets χωρίς να αναφέρει τον Mosley.

Μπορείτε να πείτε με τον τρόπο που ο Belichick έχει προπονηθεί (σκεφτείτε “Do Your Job”) και τον τρόπο που ο Mosley έχει παίξει (σκέφτεται αξιόπιστο) ότι ο προπονητής με τους έξι τίτλους Super Bowl θα ήθελε να προπονήσει το linebacker που δεν είχε Γεύση ενός παιχνιδιού πλέι-οφ από το 2018 και έχει παίξει μόνο σε τρία παιχνίδια μετά την περίοδο στην καριέρα του εννέα ετών που έχει διαρκέσει 128 παιχνίδια και 1.059 αγωνιστικά.

Ο Mosley είναι ένα άλογο πολέμου — τόσο αξιόπιστος και ανιδιοτελής ποδοσφαιριστής όσο θα βρείτε σε οποιαδήποτε ομάδα. Υπάρχει λόγος για τον οποίο είναι ο αμυντικός αρχηγός των Jets. Και ένας λόγος για τον οποίο ονομάστηκε την Παρασκευή ως ο αποδέκτης του “Selfless Warrior Award” των Jets για λογαριασμό του προπονητικού επιτελείου “ως ένα άτομο που δίνει το μέγιστο από τον εαυτό του στους συμπαίκτες του και στην ομάδα του”.

Ο CJ Mosley δέχεται συνήθως ένα κομπλιμέντο από τον Bill Belichick όταν συζητά για τα Jets. Μπιλ Μπέλιτσικ
Ο Bill Belichick θα μπορούσε να προπονήσει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Patriots την Κυριακή εναντίον των Jets. AP

Αυτός, επίσης, είναι ένας λόγος για τον οποίο θέλετε περισσότερα για τον Mosley — περισσότερα παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

Παιχνίδια πλέι οφ.

Επειδή οι παίκτες που έβαλαν σε ό, τι βάζει ο Mosley και είναι τόσο υπεύθυνοι όσο είναι, ποτέ δεν δείχνουν τα δάχτυλα ή δείχνουν απογοήτευση για τη συνεχή απώλεια των Jets έχουν υπομείνει από τότε που τον έκαναν την απόκτησή τους για την offseason το 2019, αξίζουν καλύτερα από τις 42 απώλειες της ομάδας έχει τις τέσσερις αγωνιστικές του σεζόν.

Όταν ο Mosley ήρθε στους Jets, η αποστολή του ήταν να συμμετάσχει στη μετατροπή της κουλτούρας των χαμένων σε νίκη. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα και ήταν μια σαφής πηγή απογοήτευσης. Ένας άντρας, φυσικά, δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα ενός ολόκληρου franchise.

«Η ποδοσφαιρική ζωή είναι ακριβώς όπως η πραγματική σου ζωή», είπε ο Mosley στο The Post την Παρασκευή. “Έχετε πολλές προσδοκίες, εργάζεστε για ορισμένους στόχους, ορισμένα πράγματα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα καθ 'όλη τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Θα υπάρξουν κάποιες νίκες στη ζωή σου και κάποιες ήττες και πολλές δύσκολες στιγμές».

Για την πίστη του, σε αντίθεση με πολλούς παίκτες που έχουν περάσει από αυτά τα μέρη πριν, ο Mosley δεν έχει σπάσει, αντί να παραμείνει απλά η πορεία με την πεποίθηση ότι αν συνεχίσει να κάνει τα σωστά πράγματα, θα συμβούν καλά πράγματα.

«Είναι ανιδιοτελής με κάθε τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε», δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής των Jets, Robert Saleh. «Είναι ένας απίστευτος ηγέτης. Παρόλο που μπορεί να μην λέει πολλά, λέει τόσα πολλά με τα λόγια του, τη γλώσσα του σώματός του, τον τρόπο που προσεγγίζει την εβδομάδα».

Ο Mosley, ο οποίος έχει παραμείνει ένα χρόνο στη σύμβασή του, επέμεινε ότι δεν έχει καμία λύπη αφήνοντας μια νίκη της Βαλτιμόρης, αφού έπαιξε πέντε παραγωγικές εποχές με τους Ravens και πηγαίνει σε τέσσερα Pro Bowls για να προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά με τα Jets.

«Ειλικρινά δεν θα το έπαιρνα πίσω», είπε. «Μπορεί να είμαι τρελός ή απογοητευμένος [at the losing], αλλά πώς θα με κάνει καλύτερο; Πώς θα κάνει αυτό τους συμπαίκτες μου καλύτερους γύρω μου; Μπορεί να δεις [disappointment] στο πρόσωπό μου, αλλά δεν θα το δεις στο γήπεδο».

Αυτό που βλέπει ο Mosley είναι η ελπίδα για το 2024. Η παρουσία ενός υγιούς Aaron Rodgers στον στρατηγό ενισχύει αυτή την ελπίδα.

“Παίξαμε πολλά παιχνίδια ενάντια σε μερικούς μεγάλους στρατηγούς αυτή τη σεζόν και δεν έχω δει ακόμα μερικές από τις μπάλες που ρίχνει στην πράξη που έχουμε δει στους Αγώνες”, δήλωσε ο Mosley. «Το παιδί το έχει ακόμα αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Αυτό θα είναι το πρώτο offseason στη μνήμη ότι τα Jets δεν αναζητούν νέο προπονητή ή στρατηγό ή αναρωτιούνται αν ο στρατηγός που έχουν είναι ένας στρατηγός franchise. Αυτό αυξάνει την ελπίδα του Mosely για το 2024.

Ο CJ Mosley είπε ότι υπάρχει «προσμονή» για την είσοδο των Jets στη σεζόν του 2024. AP

«Ξέρουμε κάπως τι έχουμε», είπε ο Mosley. «Η προσμονή είναι εκεί».

Ωστόσο, για αυτήν την τελευταία Κυριακή, ο Mosley επικεντρώνεται αποκλειστικά στο να τελειώσει τη σεζόν με τον τρόπο που την ξεκίνησαν οι Jets: με μια νίκη. Κόντρα στον Belichick, τον οποίο ο Mosley αποκάλεσε «προφανώς, έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει δει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα».

«Γνωρίζοντας το πρότυπό του, εκπλήσσομαι από κάθε φορά που μιλάει για μένα», είπε ο Mosley. «Μιλάμε πάντα μετά τα παιχνίδια στο γήπεδο και τον σέβομαι πολύ. Παίζοντας μόνο εναντίον του, φέρνει το καλύτερο από όλους».

Ο Belichick ξέρει ότι θα πάρει τα καλύτερα του Mosley την Κυριακή.

“Αν αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι ως Patriot, ελπίζουμε ότι θα είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας με μια νίκη των Jets”, είπε ο Mosley. «Θα μας άρεσε πολύ. Μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε σωστά αυτή τη χρονιά και να δώσουμε στους θαυμαστές των Jets κάτι για να είναι πολύ, πολύ χαρούμενοι.»


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading