Ο Drake Maye εντυπωσιάζει τον Brian Daboll, τους Giants στην εμφάνιση «Hard Knocks».Έμοιαζε με έρωτα με την πρώτη ματιά όταν οι Giants έφεραν τον στρατηγό Drake Maye για μια δοκιμή στον πίνακα στο NFL Combine.

Ο πρώην σταρ της Βόρειας Καρολίνας πήρε εντυπωσιακά την επιθετική γλώσσα των Giants και έκανε σοβαρή εντύπωση στο επιτελείο της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του γενικού διευθυντή των Giants, Joe Schoen και του προπονητή Brian Daboll, όπως φαίνεται στο δεύτερο επεισόδιο του “Hard Knocks”.

«Den dolphin right 72, tundra, float H-angle», είπε ο Daboll στον Maye, ο οποίος επανέλαβε γρήγορα την κωδικοποιημένη γλώσσα πίσω στον προπονητή των Giants.

«Ναι, τι σημαίνει η τούνδρα;» ρώτησε ο Ντάμπολ διερευνητικά ενώ του χάιδευε τα γένια.

«Δύο κάτω», απάντησε η Maye.

Ο Daboll πέρασε από πιο προηγμένη ορολογία με τον νεαρό καλούντα σήματος, ο οποίος φαινόταν να μιλούσε την ίδια γλώσσα σε υψηλό επίπεδο με τον Daboll.

Ο Maye πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ότι αυτό ήταν “εύκολο πράγμα”.

Ο Drake Maye αποκάλεσε το τεστ υψηλής πίεσης του Brian Daboll “Easy stuff”. X, @MySportsUpdate

Συγκριτικά, ο Daboll εμφανίστηκε στη συνάντησή του με το προϊόν της LSU και τη μελλοντική Νο. 2 επιλογή Jayden Daniels ενώ έκανε την πρόκληση στον πίνακα και δεν φαινόταν τόσο φυσικό.

Ο Ντάνιελς φαινόταν λιγότερο σίγουρος για τη γρήγορη ορολογία που έβγαζε ο Ντάμπολ και εύλογα χρειαζόταν να διορθωθεί μερικές φορές.

Η εμφάνιση του Maye φάνηκε να εντυπωσιάζει το μπροστινό γραφείο των Giants, οι οποίοι φαινόταν να ενδιαφέρονται να κάνουν συναλλαγές για να τον καλέσουν.

Ο Drake Maye to the Giants δεν ήταν στα χαρτιά παρά το γεγονός ότι εντυπωσίασε το front office και τον προπονητή Brian Daboll. Getty Images

Ο Maye επιλέχθηκε από τους New England Patriots στο Νο. 3 στο σύνολο, αλλά υπήρξε μια στιγμή που προστέθηκε η εκτός εποχής έκδοση “Hard Knocks” για να δείξει πόσο βαθύ ήταν το ενδιαφέρον των Giants.

Στο NFL Combine, Ο Schoen είπε ότι ήθελε να “φυτέψει τον σπόρο” για να ενημερώσουν τους Patriots ότι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στο Νο 3.

“Κάντε αυτό για μένα, αν πρόκειται να κάνετε οτιδήποτε στις τρεις, όπως να φύγετε καθόλου, δεν χρειάζεται να μου πείτε το σχέδιό σας ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αν έχετε κάποια ιδέα, απλώς τηλεφωνήστε με”, είπε ο Schoen. στον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Player Personnel των Patriots Eliot Wolf.

Ο στρατηγός της Βόρειας Καρολίνας Drake Maye εντυπωσίασε τον προπονητή Brian Daboll. X, @MySportsUpdate

«Έχουμε καλέσει δύο ομάδες και ήταν κάπως αυτή η συζήτηση», είπε ο Wolf, πριν αποκαλύψει ότι δεν ήταν ακόμα σίγουροι για το σχέδιό τους.

Το ενδιαφέρον του Schoen να ανέβει στην τρίτη γενική επιλογή τεκμηριώθηκε καλά από Ο Ryan Dunleavy του The Postαλλά στο τέλος, η Νέα Αγγλία είδε τι έκαναν οι Γίγαντες: ένα πιθανό αστέρι.

Αναφορές βγήκαν μετά το προσχέδιο ότι το Οι Giants πρόσφεραν την πρώτη επιλογή τους για το 2025 στην κορυφή της επιλογής τους στο Νο. 6 το 2024, αλλά αυτό προφανώς δεν ήταν αρκετό για τους Patriots να απομακρυνθούν από τον Maye.

Οι Vikings, οι οποίοι επίσης έδειχναν ενδιαφέρον για τον Maye, πρόσφεραν τις επιλογές Νο. 11 και 23, ενώ συμπεριέλαβαν και το Νο. 1 του 2025.

Όλοι αποκρούστηκαν από τους Patriots.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading