Ο Jason Kelce εκπλήσσει τον υπάλληλο της McDonald's με υπογεγραμμένη φανέλα καθώς οι φήμες για συνταξιοδότηση φουντώνουν


Εάν ο Jason Kelce πρόκειται να αποσυρθεί, θεωρήστε ότι αυτό είναι ένα δυνατό ξεκίνημα στη ζωή του μετά το NFL.

Ο βετεράνος σέντερ των Eagles, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει αποφασίσει αν ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα σχαράκια μετά από 13 χρόνια, εξέπληξε έναν θαυμαστή και έναν υπάλληλο στο τοπικό του McDonald's στο Χάβερταουν της Πεν. υπογεγραμμένη φανέλα.

Η υπάλληλος, Danielle Bonham, δημοσίευσε με την πράσινη φανέλα, με φόντο τον Kelce να χαμογελά μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η φανέλα έχει την υπογραφή του Kelce και τον αριθμό της φανέλας του και είναι εγγεγραμμένος: «Στην Danielle… Go Birds! Ευχαριστώ!

Η Bonham και η Kelce είχαν διασταυρωθεί στο παρελθόν, με το outlet να λέει ότι έχει σερβίρει το μελλοντικό Hall of Famer σάντουιτς με λουκάνικα, αυγά και τυρί.

«Είμαι για πάντα ευγνώμων και πολύ τυχερός που έχω διασταυρωθεί μαζί του όσες φορές και δεν του εύχομαι τίποτα άλλο εκτός από το καλύτερο», είπε ο Bonham στο Fox 29.

Ο Kelce, 36 ετών, είναι τακτικός στην κοινότητά του στην Πενσυλβάνια.


Σέντερ του Eagles Jason Kece.
Σέντερ του Eagles Jason Kece. AP

«Έχει το ίχνος του σε όλη αυτή την πόλη. Το ανθοπωλείο εδώ, το Wawa, το Kettle down στη λεωφόρο, εννοώ ότι είναι παντού στο St. Dennis με τα παιδιά του», είπε στο Fox 29 ο ιδιοκτήτης επιχείρησης του Havertown, Carl Henderson. «Έχω δει πολλούς αθλητές να έρχονται και πήγαινε, αλλά ο Τζέισον είναι ένας ιδιαίτερος τύπος».

Ο Kelce ήταν κατά τα άλλα στις ειδήσεις γύρω από την αναμενόμενη αποχώρησή του.

Πολλαπλά καταστήματα είπε ο Kelce είπε στους συμπαίκτες του ότι αποσύρεται μετά την ήττα των Eagles με 32-9 από τους Buccaneers τη Δευτέρα στον γύρο μπαλαντέρ, αλλά είπε ότι είναι δεν ισχύει στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του “New Heights” που φιλοξενεί με τον αδελφό και τους Chiefs tight end Travis Kelce.


Ο Τζέισον Κέλτσε βγαίνει από το γήπεδο στην Τάμπα.
Ο Τζέισον Κέλτσε βγαίνει από το γήπεδο στην Τάμπα. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Δεν ανακοίνωσα τι έκανα επίτηδες, παρά, υποθέτω, όσα διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης», είπε ο Jason στον Travis.

«Απλώς δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι να πάρεις πραγματικά αυτή την απόφαση, απλά δεν το κάνω, υπάρχει πάρα πολύ συναίσθημα αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάρα πολλά που πέφτουν αυτή τη στιγμή για να καταλάβεις πραγματικά πλήρως αυτή η απόφαση».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading