Ο Jerod Mayo δίνει μια άβολη απάντηση σχετικά με το σχέδιο στρατηγικής NFL των Patriots


Αν οι Patriots έχουν σχέδιο για το ντραφτ τον Απρίλιο, το παίζουν κοντά στο γιλέκο.

Ο προπονητής των New Patriots Jerod Mayo έδωσε μια κρυπτική απάντηση κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο WBZ-TV στη Βοστώνη.

Ο Mayo είπε στον σταθμό ότι ήταν «πολύ ενθουσιασμένος» που είχε το Νο. 3 της γενικής επιλογής στο φετινό ντραφτ του NFL, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιον θα ήθελε να πάρει με μια τόσο πολύτιμη επιλογή.

«Αυτό που θα πω είναι ότι θα βάλουμε ντραφτ στον καλύτερο παίκτη για μια θέση που είναι πολύ σημαντική. Μαζεύεις τα κομμάτια», είπε πριν χαμογελάσει στο τέλος.

Ο Mayo παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής των Patriots την Τετάρτη και έχει μια μεγάλη τάξη μπροστά του μετά την αποχώρηση του Bill Belichick.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα θα είναι τι κάνει το franchise με την τρίτη γενική επιλογή, με τη θέση του τέταρτου μπακ να αποτελεί σταθερό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023.


Ο νέος προπονητής των Patriots, Jerod Mayo
Ο νέος προπονητής των Patriots, Jerod Mayo AP

Οι αγώνες του Mac Jones ανάγκασαν ξανά τη Νέα Αγγλία να επαναξιολογήσει τη θέση και υπάρχουν αρκετές πιθανές επιλογές QB στο ντραφτ.

Ο δέκτης της πολιτείας του Οχάιο και ο φιναλίστ του Heisman Trophy Marvin Harrison Jr. θα μπορούσε επίσης να παίξει για τους Patriots.

Αλλά ποιος θα κάνει την τελευταία κλήση για το ποιον θα επιλέξουν οι Patriots στο προσχέδιο τον Απρίλιο είναι ακόμα ασαφές και ο ιδιοκτήτης Robert Kraft δεν έκανε πολλά για να δώσει σαφήνεια σε αυτό.

«Αυτή είναι μια μέρα που θέλουμε να γιορτάσουμε τον Jerod που πήρε αυτή τη θέση», είπε ο Kraft στους δημοσιογράφους. σύμφωνα με την Boston Globe. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους εσωτερικά που είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτυχθούν υπό τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών, του οποίου η ποδοσφαιρική διανόηση είναι πολύ ιδιαίτερη. Έτσι βραχυπρόθεσμα, αναζητούμε συνεργασία καθώς η ομάδα μας έχει μια τεράστια ευκαιρία να τοποθετηθεί σωστά. Δεδομένου του ανώτατου ορίου αποδοχών που διαθέτουμε, ποτέ δεν έχουμε συντάξει σύνταξη στα 30 χρόνια ιδιοκτησίας μου, ποτέ δεν κάναμε σύνταξη τόσο χαμηλά όσο κάνουμε.


Ο ιδιοκτήτης Patriots Robert Kraft
Ο ιδιοκτήτης Patriots Robert Kraft USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Επομένως, βασιζόμαστε στους εσωτερικούς μας ανθρώπους, τους οποίους ακόμα μαθαίνουμε [about] και την αξιολόγηση, οπότε θα το αφήσουμε να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί, και προτού ληφθούν οι βασικές αποφάσεις, θα διορίσουμε κάποιον».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading