Ο Joe Schoen των Giants προσπάθησε να «φυτέψει τον σπόρο» για το Draught Trade του NFL με τους Patriots


Οι σπόροι του α πιθανή συμφωνία για την ημέρα του σχεδίου μεταξύ των Giants και των Patriots φάνηκε να αρχίζει να ανθίζει κατά τη διάρκεια του συνδυασμού NFL 2024, αποκαλύφθηκε το δεύτερο επεισόδιο του “Hard Knocks: Offseason with the New York Giants”.

Αν και οι Patriots κατέληξαν να χρησιμοποιούν το Νο. 3 γενική επιλογή για να πάρει τον Drake Maye στο ντραφτ του Απριλίου, οι Γίγαντες φέρεται να έκανε προσφορά στη Νέα Αγγλία σε μια προσπάθεια να ανέβει σε αυτό το σημείο.

Τα ντοκιμαντέρ έδειξαν ότι ο γενικός διευθυντής των Giants, Joe Schoen, πλησίασε τους Patriots κατά τη διάρκεια του συνδυασμού στην Ινδιανάπολη τον Μάρτιο για να ρωτήσει για την επιλογή.

Οι κάμερες του HBO απαθανάτισαν τον Schoen καθώς μιλούσε με τον βοηθό GM Brandon Brown σε μια σουίτα μέσα στο Lucas Oil Stadium για το πώς επρόκειτο να προσεγγίσει τους Patriots για να μετρήσει το ενδιαφέρον για μια ανταλλαγή.

«Θα κάνετε ένα ταξίδι εκεί κάτω;» ρώτησε ο Μπράουν τον Σόεν.

«Ναι, απλώς θα πάω εκεί κάτω και θα πω, «Γεια σου, πριν κάνεις οτιδήποτε στις τρεις, φρόντισε να μας ενημερώσεις», απάντησε ο Schoen. «Απλώς φυτέψτε τον σπόρο, αν πρόκειται να μετακινήσετε την λαβή, μην το κάνετε χωρίς τουλάχιστον να μας καλέσετε. … Μας ενδιαφέρει».

«Θα πάω να φυτέψω τον σπόρο», είπε ο Σόεν στον Μπράουν πριν απομακρυνθεί.

Η Giants GM ακολούθησε το σχέδιο και πήγε στη σουίτα των Patriots για να μιλήσει με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του προσωπικού παικτών της Νέας Αγγλίας, Έλιοτ Γουλφ.


Οι Giants είχαν ενδιαφέρον να ανταλλάξουν το ντραφτ του NFL.
Οι Giants είχαν ενδιαφέρον να ανταλλάξουν το ντραφτ του NFL. ΜΕΓΙΣΤΗ

Αφού πήγε τη συνομιλία σε μια πιο απομονωμένη περιοχή, ο Schoen υπέβαλε το αίτημά του.

«Απλώς κάντε αυτό για μένα, αν πρόκειται να πάτε σε οτιδήποτε στις τρεις, όπως να φύγετε καθόλου — δεν χρειάζεται να μου πείτε το σχέδιό σας ή τίποτα άλλο», είπε ο Schoen. «Αλλά αν έχεις ιδέα απλά τηλεφώνησέ με».

Ο Wolf απάντησε λέγοντας στον Schoen ότι είχαν καλέσει “μερικές ομάδες” και είχαν παρόμοιες συνομιλίες με αυτή που είχαν τότε τα δύο στελέχη του ποδοσφαίρου.

Η συζήτηση τελείωσε με τον Schoen να ζητά από τον Wolf «απλώς να με κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου» και με το στέλεχος της Νέας Αγγλίας να συμφωνεί.


Οι Patriots κατέληξαν να κρατήσουν την επιλογή και να πάρουν τον QB Drake Maye.
Οι Patriots κατέληξαν να κρατήσουν την επιλογή και να πάρουν τον QB Drake Maye. ΜΕΓΙΣΤΗ

Το αποτέλεσμα όλων ήταν ότι οι Patriots κατέληξαν να βγάλουν τον Maye από τη Βόρεια Καρολίνα παρά την ισχυρή ώθηση των Giants, οι οποίοι πρόσφεραν τη δεύτερη επιλογή τους φέτος και τον πρώτο γύρο το 2025 σε μια προσπάθεια να πείσει τη Νέα Αγγλία.

Το επεισόδιο της εκπομπής του HBO σίγουρα έδειχνε ότι οι Giants ήθελαν να ανέβουν για να πάρουν έναν στρατηγό μετά από ένα σεζόν που μαστίζεται από τραυματισμούς από τον Daniel Jones.

Νωρίτερα στο πρόγραμμα, η εκπομπή στα παρασκήνια οδήγησε τους θεατές στις συναντήσεις που είχαν οι Giants με αρκετούς από τους κορυφαίους στρατηγούς στο ντραφτ του 2024, συμπεριλαμβανομένων των Maye, Caleb Williams, Jayden Daniels και JJ McCarthy.

Οι συναντήσεις με τους QB ήταν υπό την ηγεσία του προπονητή των Giants, Brian Daboll, ο οποίος έχει μια ιστορία στην ανάπτυξη σημάτων-καλούντων και ήταν πολύ πρόθυμος να δοκιμάσει τις προοπτικές των κουαρτμπακ με τους οποίους συναντούσαν οι Giants στην Indianapolis.

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από τα sitdown τους ήρθε με τον Daniels, ο οποίος έμαθε ένα νέο έργο από τον Daboll.

Στη συνέχεια, εν μέσω απάντησης σε μια διαφορετική ερώτηση αργότερα στη συνεδρία, ο προπονητής των Giants σταμάτησε τον Daniels και τον έβαλε να του απαγγείλει το παιχνίδι.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading