Ο Kenny Pickett παραλείπει την τελευταία διαθεσιμότητα πολυμέσων Steelers μετά τον πάγκο


Ο Kenny Pickett προφανώς πίστευε ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν ήθελαν να ακούσουν από έναν εφεδρικό στρατηγό.

Ο Pickett δεν ήταν παρών για τις τελικές διαθεσιμότητες των μέσων ενημέρωσης των Steelers μετά την ήττα τους με μπαλαντέρ στο τέλος της σεζόν από τους Bills τη Δευτέρα. σύμφωνα με την Pittsburgh Post-Gazette.

Η μη εμφάνιση του εγείρει ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του με την οργάνωση που τον συνέταξε στον πρώτο γύρο του ντραφτ του NFL 2022.

Κάποτε θεωρήθηκε κληρονόμος των Steelers ως προφανής του Ben Roethlisberger, ο Pickett μπορεί να ήταν ο Wally Pipp'd από τον Mason Rudolph, ο οποίος ξεκίνησε την ήττα στα πλέι οφ.

Ο Ρούντολφ πήρε τον έλεγχο της εναρκτήριας συναυλίας την Εβδομάδα 15 και οδήγησε τους Steelers σε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια θέση στα πλέι οφ πριν τελειώσει η σεζόν τους σε 31-17 ήττα από τους Bills.


Ο Κένι Πίκετ ήταν σκυμμένος στον πάγκο.
Ο Κένι Πίκετ ήταν σκυμμένος στον πάγκο. Getty Images

Ο Pickett είπε ότι ήταν αρκετά υγιής για να επιστρέψει στην Εβδομάδα 17 κόντρα στους Seahawks μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά ο προπονητής Mike Tomlin οδήγησε με τον Rudolph στο τέντωμα.

Οι Steelers μπαίνουν τώρα στην offseason με μια πιθανή διαμάχη για τους στρατηγούς.

Ο Pickett έχει υποστεί τις δύο σεζόν που ηγήθηκε της ομάδας, ρίχνοντας λιγότερα από 2.500 γιάρδες σε κάθε σεζόν, ενώ έχασε εννέα παιχνίδια τα δύο πρώτα του χρόνια.

Έχει ρίξει μόλις 13 touchdowns και επίσης έχει πετάξει 13 κοψίματα στις 25 εκκινήσεις της καριέρας του, με τα touchdowns να ξεχωρίζουν σε μια εποχή όπου οι στρατηγοί φωτίζουν τους πίνακες των αποτελεσμάτων.


Ο Mason Rudolph ξεκίνησε την απώλεια μπαλαντέρ.
Ο Mason Rudolph ξεκίνησε την απώλεια μπαλαντέρ. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Πίκετ εκτόξευσε για 2.070 γιάρδες με έξι αγγίγματα και τέσσερα κοψίματα σε 12 αγώνες αυτή τη σεζόν, ενώ πρόσθεσε ένα σκορ γρηγορότερα.

Ο Ρούντολφ, επιλογή του τρίτου γύρου το 2018, ήταν ο τρίτος στρατηγός της ομάδας που μπήκε στη σεζόν, αλλά έπαιξε καλά.

Έριξε για 229 γιάρδες, μαζί με δύο touchdown και ένα κόψιμο στην ήττα της Δευτέρας.

Είναι πιθανό ο Pickett να ζητήσει ανταλλαγή, ή ίσως να έρθει στο στρατόπεδο και να προσπαθήσει να παλέψει τη δουλειά πίσω από τον Rudolph.

Ανεξάρτητα από τη διαδρομή, οι οπαδοί του Steelers δεν θα ξέρουν πώς νιώθει ο Pickett μέχρι την επόμενη οργανωμένη διαθεσιμότητα μέσων της ομάδας, όπως τα OTA.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading