Ο Kevin O'Connell, ο κόσμος του ποδοσφαίρου “καρδιωμένος” από τον θάνατο του Khyree Jackson, των δύο συμπαικτών του στο HSο θάνατος της επιλογής του ντραφτ του τέταρτου γύρου των Vikings, Khyree Jackson άφησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου σοκαρισμένος και στεναχωρημένος το Σάββατο.

Ο Τζάκσον, ένα 24χρονο προϊόν του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, ήταν μεταξύ των τριών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο Μέριλαντ το πρωί του Σαββάτου.

Ο προπονητής των Vikings, Kevin O'Connell, δήλωσε σε μια ανάρτηση στο X ότι ήταν «πληγωμένος» από τον θάνατο του κόρνερ.

«Είμαι απολύτως συντετριμμένος από αυτά τα νέα. Ο Khyree έφερε μια μεταδοτική ενέργεια στις εγκαταστάσεις μας και στην ομάδα μας. Η αυτοπεποίθησή του και η ελκυστική του προσωπικότητα τράβηξαν αμέσως τους συμπαίκτες του κοντά του», πρόσθεσε ο O'Connell σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε μέσω των Vikings. «Σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί, ήταν προφανές ότι ο Khyree επρόκειτο να εξελιχθεί σε έναν τεράστιο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που ήταν πιο εντυπωσιακό ήταν η επιθυμία του να γίνει ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι για την οικογένειά του και τους γύρω του.

«Δεν έχω λόγια. Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες και τους προπονητές του Khyree».

Ο αμυντικός μπακ του Όρεγκον, Khyree Jackson, τρέχει το 40 γιαρδ στο συγκρότημα scouting ποδοσφαίρου NFL, Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, στην Ινδιανάπολη. AP

Ο Τζάκσον, στη μία σεζόν του στο Όρεγκον το 2023, έλαμψε για να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας του All-Pac 12, αλλά ήταν το «χαμόγελό» του που ξεχώρισε στον προπονητή των Ντακς, Νταν Λάνινγκ.

«RIP Khyree… Σ’ αγαπώ @Real_Khyree χάνοντας τα λόγια. Θα μου λείψει το χαμόγελό σου. Μεγάλος παίκτης καλύτερος άνθρωπος», έγραψε ο Lanning σε ένα εγκάρδιο μήνυμα στο X.

Ο Τζάκσον είχε παίξει προηγουμένως δύο σεζόν για την Αλαμπάμα, η οποία εξέδωσε επίσης δήλωση για τον θάνατό του.

Ο αμυντικός μπακ του Όρεγκον, Khyree Jackson (5) παρατάσσεται για ένα παιχνίδι εναντίον της Texas Tech κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου κολεγίου NCAA, Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023. AP

«Η Αλαμπάμα θρηνεί την απώλεια της πρώην αθλήτριας Khyree Jackson. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του», έγραψε το σχολείο στο X.

Τα άλλα δύο θύματα στο δυστύχημα, ο Anthony Lytton Jr., 24 ετών, και ο Isaiah Hazel, 23, ήταν πρώην ποδοσφαιριστές κολεγίου που ήταν συμπαίκτες του Jackson στο γυμνάσιο Dr. Henry A. Wise Jr. στο Upper Marlboro, Maryland.

Ο Lytton, ένας κόρνερ, έπαιξε και στο Florida State (2018-19) και στο Penn State (2021), ενώ ο Hazel, επίσης αμυντικός μπακ, πέρασε χρόνο στο Maryland (2019-22) και στο University of North Carolina Charlotte (2023).

Ο αμυντικός μπακ της Σάρλοτ, Isaiah Hazel, παίζει εναντίον της Georgia State κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου NCAA το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023. AP

Το αθλητικό τμήμα του Wise δήλωσε λυπημένο για την απώλεια των τριών ποδοσφαιριστών.

«Το Αθλητικό Τμήμα Dr. Henry A. Wise στέλνει συλλυπητήρια στις οικογένειες και θρηνεί την απώλεια της Khyree Jackson (State Champ 2016 c/o '17) Anthony Lytton, Jr. (AJ) (State Champ 2015,16,17 c/ o '18) και Isaiah Hazel (State Champ 2015, 16, 17 c/o '19)», έγραψε η Wise athletics στο X.

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Γουές Μουρ μοιράστηκε τα συλλυπητήριά του για τα τρία θύματα.

«Ο Khyree ήταν ένα αληθινό ταλέντο που άγγιξε τόσες ζωές», έγραψε στο X. «Θρηνούμε αυτόν και τις άλλες δύο ψυχές που χάθηκαν σε αυτή τη συντριβή».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading