Ο Mike Tomlin λέει στον Steelers ότι θα επιστρέψει για το 2024 μετά την ήττα στα πλέι οφ από τους Bills


Ο Μάικ Τόμλιν δεν σκοπεύει να πάει πουθενά.

Ο προπονητής της Steelers ενημέρωσε τους παίκτες και τους προπονητές του την Τρίτη ότι σχεδιάζει να προπονήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Ο Τόμλιν χαρακτήρισε επίσης «αβάσιμες» τις εικασίες ότι σκέφτεται να αποχωρήσει. σύμφωνα με τον Mike Garafolo του NFL Network.

Ενώ το Πίτσμπουργκ δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να κάνει μια αλλαγή προπονητή και ο Τόμλιν έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, είχαν αρχίσει οι εικασίες ότι ο μακροχρόνιος προπονητής των Στίλερς θα μπορούσε να παραιτηθεί μετά από αυτή τη σεζόν.

Ο Τόμλιν αρνήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση για το μέλλον του στη Steel City μετά την ήττα της Δευτέρας με μπαλαντέρ από τους Bills στη Δυτική Νέα Υόρκη.

Ο προπονητής των Steelers έφυγε από το βάθρο αφού ένας δημοσιογράφος είχε αρχίσει να τον ρωτάει για την προπονητική την επόμενη σεζόν.


Ο προπονητής της Steelers, Mike Tomlin, επιστρέφει το 2024.
Ο προπονητής της Steelers, Mike Tomlin, επιστρέφει το 2024. Getty Images

«Μάικ, έχεις ένα χρόνο στο συμβόλαιό σου», άρχισε ο δημοσιογράφος προτού ο Τόμλιν κάνει μια γραμμή για την πόρτα.

Το ρεπορτάζ τερματίζει τώρα την εικασία ότι ο Τόμλιν ετοιμαζόταν να ρίξει το καπέλο του στο ρινγκ μιας ήδη γεμάτη προπονητική αγορά ή ότι θα έπαιρνε ένα χρόνο άδεια και μετά θα ξαναμπούσε στην προπονητική αγορά μετά τη σεζόν του 2024.

Οι Steelers έχουν απολαύσει 17 συνεχόμενες σεζόν χωρίς ήττα ενώ ο Tomlin ήταν στο τιμόνι, αλλά το Pittsburgh δεν έχει φτάσει σε παιχνίδι τίτλου συνεδρίου από το 2016 και δεν έχουν κερδίσει Super Bowl από το 2010.

Ο Τόμλιν καθοδήγησε τους Στίλερς σε ρεκόρ 10-7, παρά την ανώμαλη εκστρατεία του 2023.

Ο 51χρονος έχει δύο μεγάλες αποφάσεις στο πιάτο του για την επόμενη σεζόν, η μία είναι αν θα δώσει στον Έντι Φόκνερ τη συναυλία πλήρους απασχόλησης ως επιθετικός συντονιστής και η άλλη ποιος θα είναι ο στρατηγός της ομάδας για τη σεζόν του 2024.


Ο Mike Tomlin απευθύνεται σε δημοσιογράφους μετά την ήττα των Steelers από τους Bills στις 15 Ιανουαρίου 2024.
Ο Mike Tomlin απευθύνεται σε δημοσιογράφους μετά την ήττα των Steelers από τους Bills στις 15 Ιανουαρίου 2024. AP

Ο Τόμλιν έχει 173-100-2 στην κανονική περίοδο στις 17 σεζόν του στο Πίτσμπουργκ και έχει 8-10 στα πλέι οφ.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading