Ο Repear Whittaker καταστρέφει τον Aliskerov με νοκ-άουτ στον πρώτο γύρο Riyadh UFC Night | Η Express Tribune


Ο Robert Whittaker συνέχισε την αναζωπύρωσή του στην κατηγορία μεσαίων βαρών με μια νίκη νοκ άουτ στον πρώτο γύρο επί του Ikram Aliskerov στο UFC Fight Night στο Ριάντ την Κυριακή.

Το “The Reaper” τελείωσε το νικηφόρο σερί επτά αγώνων του Aliskerov με μια αποφασιστική τελική σειρά, ξεκινώντας με ένα καθαρό ένα-δύο και στη συνέχεια με ένα χτύπημα κεφαλιού και ένα καθαρό uppercut που σφράγισε τη συμφωνία κατά μήκος του φράχτη.

Ο Whittaker είχε ως στόχο να κάνει μια δήλωση στο ντεμπούτο του UFC στο Kingdom Arena, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη με διακοπή μετά την νίκη του Ronaldo “Jacare” Souza πριν από επτά χρόνια για να εξασφαλίσει μια ευκαιρία πρωταθλήματος.

Στο co-main event, ο Alexander Volkov ξεπέρασε τον συμπατριώτη του Sergei Pavlovich σε μια σύγκρουση βαρέων βαρών. Χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα της εμβέλειάς του, ο Βόλκοφ έλεγξε τον αγώνα με μια ποικιλία λακτισμάτων και γρήγορων συνδυασμών, ακυρώνοντας αποτελεσματικά τη δύναμη νοκ άουτ του Πάβλοβιτς.

Με τρεις διαδοχικές νίκες διακοπής που οδήγησαν σε αυτόν τον αγώνα, ο Volkov εδραίωσε τη θέση του στο Top 5 των βαρέων βαρών και είναι έτοιμος να ανέβει περαιτέρω στην κατάταξη, θέτοντας το έδαφος για σημαντικές αναμετρήσεις αργότερα φέτος.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading