Ο Sean Strickland του UFC επικρίνει τον ρεπόρτερ σε ατάκες κατά των LGBTQ, κατά του Trudeau | Globalnews.ca


Πρωταθλητής UFC Σον Στρίκλαντ εξαπέλυσε έναν αυθόρμητο κραυγαλέο εναντίον ενός δημοσιογράφου, του Τζάστιν Τριντό και ανθρώπων στην LGBTQ κοινότητα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μέσων ενημέρωσης στο Τορόντο.


Ο Strickland, ο σημερινός πρωταθλητής μεσαίων βαρών, είναι μέσα Τορόντο στην προοπτική του Ο αγώνας του Σαββάτου UFC στο Scotiabank Arena. Θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό μαχητή MMA Dricus du Plessis.

Τα βίντεο του Στρίκλαντ που έδιωχνε έναν δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του UFC διαδόθηκαν γρήγορα την Τετάρτη και ο ίδιος ο Στρίκλαντ αναδημοσίευσε ένα βίντεο από το περιστατικό.

Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης, ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι το Τορόντο έχει μια μεγάλη κοινότητα LGBTQ και ζήτησε από τον Strickland να σχολιάσει ένα tweet που έκανε το 2021όταν ο μαχητής του MMA έγραψε: «Αν είχα έναν γκέι γιο, θα πίστευα ότι απέτυχα ως άντρας να δημιουργήσω τέτοια αδυναμία».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο Στρίκλαντ έκοψε την ερώτηση και ρώτησε επανειλημμένα αν ο δημοσιογράφος ήταν ομοφυλόφιλος.

«Είμαι σύμμαχος της κοινότητας», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Ο Στρίκλαντ ρώτησε αν ο δημοσιογράφος θα ήταν εντάξει με το να αποκτήσει έναν γκέι γιο και να μην αποκτήσει ποτέ εγγόνια, στην οποία ο δημοσιογράφος απάντησε: «Κανένα πρόβλημα με αυτό».

«Είσαι ένας αδύναμος άνθρωπος, φίλε. Είσαι μέρος του προβλήματος. Διαλέξατε τον Τζάστιν Τριντό όταν κατέσχεσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Είσαι απλώς αξιολύπητος», είπε ο Στρίκλαντ.

Ο Στρίκλαντ φαίνεται να αναφέρεται στη χρήση του Νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων της Συνοδείας Ελευθερίας που έκλεισε το κέντρο της Οττάβα. Σχετικά με 7,8 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία Από περίπου 200 λογαριασμοί που είχαν επισημανθεί από το RCMP δεσμεύτηκαν λόγω της συσχέτισής τους με την παράνομη διαμαρτυρία.

«Το γεγονός ότι δεν έχεις ραχοκοκαλιά καθώς έκλεισε τη χώρα σου και κατέσχεσε τραπεζικούς λογαριασμούς, και με ρωτάς κάτι ανόητο; Πήγαινε μόνος σου, προχώρησε το f-k, φίλε».

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο ρεπόρτερ, ο οποίος φαινόταν να μην τον ενοχλεί ο τυραννισμός, συνέχισε ρωτώντας για τα σχόλια που έκανε ο Strickland σχετικά με την Bud Light, την ταλαιπωρημένη μπυραρία που αντιμετώπισε συντηρητικό μποϊκοτάζ μετά από συνεργασία με transgender influencer Dylan Mulvaney για μια χορηγούμενη ανάρτηση στο Instagram.

Λάβετε τα τελευταία Εθνικά νέα.

Αποστέλλεται στο email σας, κάθε μέρα.

«Εδώ είναι το θέμα για το Bud Light. Πριν από δέκα χρόνια, το να είσαι τρανς, ήταν μια ψυχική ασθένεια. Και τώρα ξαφνικά άνθρωποι σαν εσένα μπήκαν στο δρόμο σου στον κόσμο. Είσαι μόλυνση. Είστε ο ορισμός της αδυναμίας. Ό,τι δεν πάει καλά με τον κόσμο οφείλεται στο ότι σε τσακώνω», είπε ο Στρίκλαντ.

Το να είσαι τρανς δεν είναι ψυχική ασθένεια. Ενώ ορισμένες ιατρικές αρχές, για παράδειγμα το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών (DSM) της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, συνήθιζαν να κατηγοριοποιούν τη δυσφορία φύλου ως τέτοια, ΠΟΥ δηλώνει ότι η «τρέχουσα γνώση» αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι «οι ταυτότητες που σχετίζονται με το φύλο και η ποικιλομορφία των φύλων δεν αποτελούν συνθήκες ψυχικής ασθένειας και ότι η κατάταξή τους ως τέτοιες μπορεί να προκαλέσει τεράστιο στίγμα».

«Ενώ η παθολογία της μη συμμόρφωσης φύλου αμφισβητήθηκε πάντα από τρανς κοινότητες και υποστηρικτές, τώρα έχουμε πρωτοποριακή έρευνα που προάγει την κατανόησή μας για την ψυχική υγεία των τρανς ατόμων και αποδεικνύει ότι η διαφορά στην πραγματικότητα δεν είναι ασθένεια». Γράφουν τα Canadian Institutes of Health Research.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Strickland πυροδοτεί διαμάχη. Ο πρωταθλητής του UFC είναι γνωστός για τις σεξιστικές και ομοφοβικές ατάκες.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο Σον Στρίκλαντ, πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC μιλάει με τα μέσα ενημέρωσης ενόψει του UFC 297 στο Τορόντο την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024. Ο Στρίκλαντ εξαπέλυσε μια αγανάκτηση σε έναν δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των μέσων ενημέρωσης.

Ο ΚΑΝΑΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ/Νάθαν Ντενέτ

Την Τρίτη, μόλις μια μέρα πριν από το περιστατικό με τον ρεπόρτερ, ο Strickland συγκέντρωσε πρωτοσέλιδα απειλώντας με μαχαίρι ο σαββατιάτικος ανταγωνιστής του du Plessis, για τα σχόλια που έκανε για την καταχρηστική παιδική ηλικία του Strickland.

«Λοιπόν, αν πάω στον Καναδά και το αναφέρετε, μάντεψε τι;» είπε επάνω Το podcast του The Man Dance. «Θα πάω φυλακή, θα με απελάσουν και περάσαμε οκτώ εβδομάδες εκπαίδευσης χωρίς λόγο».

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, ο Strickland και ο du Plessis βρέθηκαν στο κοινό ενός αγώνα UFC στο Λας Βέγκας όταν Ο Στρίκλαντ πήδηξε πάνω από τα καθίσματα και άρχισε να τον χτυπάει.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Το 640 Global News Radio Toronto επικοινώνησε με το Maple Leaf Sports and Entertainment για σχόλια.

&copy 2024 Global News, τμήμα της Corus Entertainment Inc.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading