Ο Travis Kelce εμφανίζεται στη σκηνή στο σόου της Taylor Swift στο Λονδίνο με κορυφαίο καπέλο, σμόκινΑυτός δεν ήταν ένας συνηθισμένος καλεσμένος έκπληξη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας Eras Tour της Taylor Swift στο Wembley Stadium του Λονδίνου την Κυριακή, ο φίλος της και οι Chiefs, Travis Kelce, έκαναν μια έκπληξη στη σκηνή.

Η Swift έβγαλε την Kelce πριν ερμηνεύσει το “I Can Do It With a Broken Heart”, ένα τραγούδι στο νέο της άλμπουμ “The Tortured Poets Departments”.

Ο Kelce, 34 ετών, φόρεσε ένα σμόκιν και ένα καπέλο και δέχτηκε ένα θερμό χειροκρότημα όταν οι θαυμαστές κατάλαβαν ότι ήταν αυτός.

Μετέφερε τη Σουίφτ, 34 ετών, σε έναν καναπέ ανάμεσα στα τραγούδια και της έκανε μακιγιάζ.

Το σόου της Κυριακής σηματοδότησε την τρίτη της Swift στο Wembley στο πλαίσιο της περιοδείας Eras, στην οποία παρευρέθηκε η Kelce.

Την Παρασκευή, ο Kelce και ο αδελφός του, Jason, έπεσε πάνω στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά του στη συναυλία.

Ο Travis Kelce (R.) συνοδεύει την Taylor Swift στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στις 13 Ιουνίου 2024 στο Wembley Stadium του Λονδίνου. Getty Images για Διαχείριση δικαιωμάτων TAS
Ο Travis Kelce (R.) συνοδεύει την Taylor Swift στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στις 13 Ιουνίου 2024 στο Wembley Stadium του Λονδίνου. Getty Images για Διαχείριση δικαιωμάτων TAS

Και νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Κυριακής, η Kelce εθεάθη με τους γονείς της Swift, Scott και Andrea, που κάθισε με τον Paul McCartney, τη Sophie Turner και άλλες διασημότητες.

Ο Kelce βρίσκεται στη μέση της offseason του, αφού οι Chiefs ολοκλήρωσαν το υποχρεωτικό minicamp νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι Αρχηγοί δεν ξεκινούν προπονητικό στρατόπεδο μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ο Kelce κέρδισε το τρίτο του Super Bowl με τους Chiefs πέρυσι και μπαίνει στη 12η σεζόν του με την ομάδα.

Αυτός είναι ήταν ανοιχτός για το πώς προσεγγίζει τα σχέδια να συνταξιοδοτηθείαναφέροντας ως παράδειγμα τον αδελφό του Jason.

Ο Travis Kelce παρακολούθησε και τις τρεις συναυλίες των Taylor Swifts στο Wembley Stadium του Λονδίνου το Σαββατοκύριακο. UnBoxPHD / SplashNews.com

«Πιστεύω ότι ήσασταν πολύ τυχεροί που καταφέρατε να βγείτε με τους όρους σας και αυτός είναι ο στόχος», είπε ο Kelce στο podcast «New Heights» του οποίου παρουσιαστής μαζί με τον Jason «Αν μπορώ να βγω με τους όρους μου και όχι να συμβεί κάτι στο σώμα μου, όπως ένας σοβαρός τραυματισμός στο σημείο που πρέπει να απομακρυνθώ, αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος στο ποδόσφαιρο για να μπορέσω να το κάνω με τους δικούς μου όρους.

«Μου αρέσει να παίζω σε ένα επίπεδο όπου ξέρω ότι μπορώ να έχω πολλές επιτυχίες».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading