Ο Tyron Smith έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο στην ανανεωμένη O-line της JetsΟ Tyron Smith έχει ήδη κάνει εντύπωση στο σύντομο χρονικό διάστημα με τους Jets.

ο οκτώ φορές το τάκλιν Pro Bowl φαίνεται το κομμάτιστα 6 πόδια-5 και 320 λίβρες.

Επίσης, έχει εντυπωσιάσει τους νέους προπονητές και συμπαίκτες του στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και στα βάρη.

Το νέο Jet Tyron Smith, ένα οκτώ τάκλιν Pro Bowl, έχει ήδη εντυπωσιάσει το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του. Getty Images

«Είναι καταπληκτικό, να μην ανατινάζεις τον καπνό κανενός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά περνούσα από την αίθουσα με τα βάρη και τον είδα να επαναλαμβάνει πάνω από 400 κιλά στον πάγκο σαν να ήταν μία από τις 135 επαναλήψεις μου», είπε ο προπονητής Robert Saleh. «Είναι ένας εντυπωσιακός άνθρωπος. Είναι μια εντυπωσιακή προσωπικότητα, και είναι σίγουρα φοβερό να έχεις.

«Ως προπονητής, θέλεις πάντα παιδιά που θέλεις να τους προστατεύεις από αυτούς. Είναι πιο εύκολο να πεις ωχ παρά να ζαλίζεσαι. Είναι σίγουρα ένας από εκείνους τους τύπους που αναγνωρίζω ότι θα πρέπει να αποσυρθούμε».

Ο τέταρτος Aaron Rodgers παρακολουθεί τον Smith στα αποδυτήρια αυτή την άνοιξη καθώς καθοδηγεί νέους παίκτες όπως ο εκλεκτός του πρώτου γύρου Olu Fashanu.

«Είναι υπέροχο να τον έχω δίπλα μου στα αποδυτήρια», είπε ο Rodgers. «Είμαι θαυμαστής του εδώ και πολύ καιρό. Είναι παίκτης του Hall of Fame και είναι ένα δείγμα. Είναι πολύ δυνατός άντρας και όχι χοντρός».

Ο Smith ήταν μια βασική προσθήκη για τους Jets αυτή την εκτός εποχής.

Ο μακροχρόνιος κάουμποϋ είναι πλέον υπεύθυνος για την προστασία του Ρότζερς προστατεύοντας τα στραβά του.

Ο 33χρονος Smith είχε δικά του προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει παίξει ολόκληρη σεζόν από το 2015.

Αλλά λέει ότι αισθάνεται καλά και οι Cowboys έφτιαξαν ένα πρόγραμμα για να παίξει 13 παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

Ο Tyron Smith οδηγεί ένα ποδήλατο γυμναστικής κατά τη διάρκεια των OTA των Jets νωρίτερα αυτόν τον Ιούνιο. Bill Kostroun / New York Post

Οι Jets πιθανότατα θα κάνουν κάτι παρόμοιο στον περιορισμό των επαναλήψεων εξάσκησης του Smith.

Η επιθετική γραμμή των Τζετς ήταν αδυναμία πέρυσι, καθώς οι τραυματισμοί αποδεκάτισαν μια ομάδα που ήταν σαθρή στην αρχή.

Ο γενικός διευθυντής Τζο Ντάγκλας πρόσθεσε τον Σμιθ, τάκλιν με τον Μόργκαν Μόουζες και γκαρντ Τζον Σίμπσον τον Μάρτιο για να δώσει ώθηση στη γραμμή.

Ο Smith είπε ότι αισθάνεται ότι η παράβαση είναι πλέον ικανή για μεγάλα πράγματα.

«Αισθάνομαι ότι μπορούμε να είμαστε κυρίαρχη επίθεση, αρκεί να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα», είπε ο Smith. «Νιώθω ότι φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Πρέπει να μείνουμε μαζί σε κάθε βήμα».

Ο Tyron Smith ήταν βασικό μέρος της επιθετικής γραμμής των Cowboys κατά τη διάρκεια των 13 σεζόν του με την ομάδα. AP

Όσο σημαντικός μπορεί να είναι ο Σμιθ στο γήπεδο, έχει τεράστια αξία και εκτός γηπέδου.

Επέλεξαν τον Fashanu με το Νο. 11 της γενικής επιλογής με την ιδέα ότι δεν θα έπρεπε να παίξει αμέσως και ότι μπορεί να μάθει από τον Smith.

«Ήταν υπέροχα», είπε πρόσφατα ο Smith για τη σχέση του με τον Fashanu. «Δεν ντρέπεται να κάνει ερωτήσεις. Είναι πρόθυμος να δουλέψει. Σαν σήμερα, δουλεύαμε τεχνική μετά την προπόνηση, προσπαθώντας να τελειοποιήσουμε διαφορετικά πράγματα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Σε αυτό το πρωτάθλημα, είναι πάντα ο επόμενος τύπος. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι».

Ο Σάλεχ είπε ότι η ηγεσία του Σμιθ έχει ήδη εκτεθεί.

«Έχει εξαιρετική ηγεσία», είπε ο Σάλεχ. «Ξέρω ότι ο Olu αντλεί όλες τις πληροφορίες που μπορεί να πάρει από αυτόν, κάτι που είναι φοβερό. Νομίζω ότι όλα τα τάκλιν και οι O-linemen έλκονται προς το μέρος του».

Ο Smith είπε ότι προτίμησή του είναι να δίνει το παράδειγμα, αλλά του αρέσει να μοιράζεται συμβουλές με νεότερους παίκτες.

Ωστόσο, δεν είναι θορυβώδης παίκτης. Ήταν ακόμη και λίγο αμήχανος που θα έκανε μια συνέντευξη Τύπου αυτή την άνοιξη.

«Για μένα, δεν υπήρξα ποτέ τύπος τύπου rah-rah», είπε ο Smith. «Προσπαθώ να παραμείνω όσο πιο ουδέτερος γίνεται. Για μένα, δίνω πάντα το παράδειγμα. Είναι περίεργο για μένα να είμαι σε μια συνέντευξη Τύπου αυτή τη στιγμή και να μιλάω μπροστά σας παιδιά, γιατί δεν είμαι πολύς που μιλάει. Πάντα δίνω το παράδειγμα».

Η επιθετική γραμμή ήταν λίγο αποσπασματική αυτή την άνοιξη, καθώς ο Moses και ο Alijah Vera-Tucker επιστρέφουν από χειρουργεία.

Κανένας από τους δύο δεν έχει πάει στο γήπεδο. Θα είναι κρίσιμο για την αρχική επιθετική γραμμή να βρεθεί λίγος χρόνος μαζί στο προπονητικό στρατόπεδο για να οικοδομήσουμε τη συνοχή.

«Αισθάνομαι ότι θα το πετύχουμε αυτό ό,τι κι αν γίνει όταν έρχεται προπονητικό στρατόπεδο», είπε ο Smith. «Και οι δύο δούλευαν όλο αυτό το διάστημα. Δεν είναι ότι έλειπαν. Ξέρουν το playbook και σίγουρα δεν χάνουν ούτε λεπτό.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading