Ο Wahab Riaz σπάει τη σιωπή του μετά την απομάκρυνσή του από τις κορυφαίες θέσεις PCB | Η Express Tribune


Ο πρώην βηματοδότης του Πακιστάν Wahab Riaz απάντησε στην απομάκρυνσή του από την επιτροπή επιλογής του Πακιστανικού Κρίκετ Board (PCB), συμμετέχοντας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «X» για να αντιμετωπίσει τις συνεχιζόμενες συζητήσεις σχετικά με την απόλυσή του και τους λόγους πίσω από αυτήν.

“Δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις που συζητούνται σχετικά με την άσκηση πίεσης στα μέλη της επιτροπής επιλογής. Πώς μπορεί 1 ψήφος να κυριαρχεί στις 6; Τα πάντα καταγράφονται στα πρακτικά της συνεδρίασης”, δημοσίευσε ο Wahab. «Θα εκδώσω τη δήλωσή μου σήμερα το απόγευμα», πρόσθεσε.

Το PCB επιβεβαίωσε την εξέλιξη το πρωί της Τετάρτης, δηλώνοντας: «Ειδοποίησε τον Abdul Razzaq και τον Wahab Riaz ότι οι υπηρεσίες τους δεν θα απαιτούνται πλέον στη σύνθεση της εθνικής επιτροπής επιλογής». Η απόφαση ακολούθησε την απογοητευτική εμφάνιση του Πακιστάν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ICC T20 2024 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, όπου η ομάδα δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα ​​από τη φάση των ομίλων.

Επιπλέον, το PCB αποφάσισε να απαλλάξει τον Wahab Riaz από τα καθήκοντά του στη διοίκηση της εθνικής ομάδας. Ο Riaz, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως ανώτερος διευθυντής ομάδας κατά τη διάρκεια των περιοδειών στην Ιρλανδία, την Αγγλία και το Παγκόσμιο Κύπελλο ICC T20, θα αντικατασταθεί.

Η απομάκρυνση των πρώην παικτών του κρίκετ Wahab Riaz και Abdul Razzaq από την επιτροπή επιλογής σηματοδοτεί μια σημαντική ανατροπή στο κρίκετ του Πακιστάν, καθώς το PCB προσπαθεί να ανανεώσει τη στρατηγική του μετά από μια σειρά από άθλιες εμφανίσεις.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading