Τα τζετ γίνονται λίγο περίεργα την τελευταία μέρα της προπόνησης με ομοιόμορφο switcherooΟι Jets αποφάσισαν να κάνουν τους ανθρώπους να μαντεύουν κατά την τελευταία ημέρα της προπόνησης.

Κοιτάζοντας μέσα από υγρά μάτια – χάρη στον δυνατό αέρα στο γήπεδο εξάσκησης στο Florham Park, NJ – δεν ήταν τόσο εύκολο να υπαγορεύσει κανείς εάν αυτό που έβλεπε ήταν αλήθεια.

Τα πράγματα έμοιαζαν στραβά, και με μια πιο προσεκτική ματιά, υπήρχαν απτές ενδείξεις για μια νέα έκδοση του «Freaky Friday».

Αν ήταν ένα να ψάξει για τον Άαρον Ρότζερς περνώντας από τις κινήσεις των διατάσεών του για προθέρμανση με τη φανέλα του με το Νο. 8, θα βλέπατε αντίθετα την ασφάλεια των Jets, τον Trey Dean να έχει τον αριθμό του καλούντος σήματος.

Αντίστοιχα, ο μαρκήσιος Σπένσερ φορούσε τη φανέλα Νο 2 του Ζακ Γουίλσον.

Και αυτές ήταν μόνο δύο από τις πολλές αλλαγές.

Μεταξύ των διακόπτη:

  • Το Breece Hall φόρεσε το Νο 48 του Nick Bawden
  • Ο John Franklin-Myers ήταν στο Νο. 3 του Jordan Whitehead
  • Νέο στέφυρε ομάδα MVP Quincy Williams με υπερηφάνεια ντυμένος με τον Νο 5 του Thomas Morstead
  • Ο Jermaine Johnson είχε το Νο 4 του DJ Reed.

Η αλλαγή μπορεί να ήταν μια προσπάθεια να χαλαρώσουμε λίγο την τελευταία ημέρα προπόνησης καθώς η απογοητευτική σεζόν 6-10 της ομάδας πλησιάζει στο τέλος της.

Ο Trey Dean φορώντας μια φανέλα του Aaron Rodgers στο Florham Park, NJ. Bill Kostroun/New York Post
Ο μαρκήσιος Σπένσερ φορώντας μια φανέλα του Ζακ Γουίλσον (2) στην προπόνηση στο Florham Park, NJ. Bill Kostroun/New York Post
Τζετ που τρέχουν πίσω στο Breece Hall φορώντας μια φανέλα του Nick Bawden (48). Bill Kostroun/New York Post

Ο Gang Green αντιμετωπίζει τους Patriots στο δρόμο την Κυριακή για κάτι που φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων ενός φινάλε, με το Foxborough να περιμένει χιόνι και υπό μια χειμερινή καταιγίδα εκείνη την ημέρα. ανά αλεπού.

Οι φήμες και οι εικασίες έχουν φουντώσει ότι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής Μπιλ Μπέλιτσικ προπονητές στη Νέα Αγγλία, με την ομάδα να έχει ρεκόρ 4-12 να οδεύει προς την Εβδομάδα 18.

Εάν οι Jets κερδίσουν, θα είναι η πρώτη τους νίκη εναντίον των Patriots μετά από ένα θρίλερ παράτασης της 16ης εβδομάδας το 2015.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading