Το δράμα με συμβόλαιο του Brandon Aiyuk φτάνει στο οριακό σημείο καθώς η ταινία των 49ers αναρτά το μίνι-στρατόπεδο CommandersΔέκτης αστεριών Brandon Aiyuk's δυσαρέσκεια για τη σύμβαση μπορεί να φτάσει σε σημείο βρασμού για τους San Fransisco 49ers με το τελευταίο κρυπτικό TikTok του.

Aiyuk, ο οποίος δημοσίευσε προηγουμένως ένα TikTok του FaceTiming with Commanders, ο στρατηγός Jayden Daniels, αυτή τη φορά ανέβασε μια εικόνα ότι παρακολουθούσε τους Commanders να προπονούνται από το minicamp αυτόν τον Ιούνιο.

Υπάρχουν σίγουρα ερωτήματα για το πώς ο Aiyuk έλαβε ταινία από το στρατόπεδο μιας άλλης ομάδας, αλλά ο δυσαρεστημένος δέκτης φαίνεται ότι χρησιμοποιεί αυτή τη συνεδρία ταινίας ως τρόπο για να ρίξει φύλλα τσαγιού από την απογοήτευσή του.

Και δεν ντρέπεται να αναφερθεί στους Διοικητές και τον Ντάνιελς.

Δημοσίευσε μια συνομιλία με τον Ντάνιελς στο TikTok στην οποία είπε: «Αυτοί (οι 49) είπαν ότι δεν με θέλουν πίσω… το ορκίζομαι»

Ο Aiyuk δεν έχει λάβει ακόμη την επέκταση συμβολαίου που ζητά από τους 49ers και πρόκειται να παίξει κάτω από το τελευταίο έτος του συμβολαίου του για πρωτάρη αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων αυτή τη σεζόν.

Εάν οι 49ers θέλουν πραγματικά να δοκιμάσουν τη μοίρα, θα μπορούσαν να κάνουν τον Aiyuk να παίξει σε αυτό το συμβόλαιο, ενώ παράλληλα θα του επισημάνει το franchise το 2025, αντί να του δώσει τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια που λαχταρούσε.

Ο Aiyuk ήταν ο Νο. 2 δέκτης σε ολόκληρο το NFL την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με το Pro Football Focus, κατατάσσοντας μόνο πίσω από τον ταλαντούχο speedster Tyreek Hill.

Ο Brandon Aiyuk είναι απογοητευμένος με το συμβόλαιό του με τους NFC Champion 49ers. Getty Images

Σαν Φρανσίσκο Draft δέκτης Ricky Pearsall στο Νο. 31 στο σύνολο τον Απρίλιο σε αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την παράβαση της ομάδας.

Εάν ο Aiyuk προσπαθεί να πάει με το ζόρι στην Ουάσιγκτον, ο 26χρονος πλατύς δέκτης θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην επίθεση των Διοικητών, που μόλις πρόσθεσε τον πρώην στρατηγό του κολεγίου.

Ο στρατηγός του Commanders Jayden Daniels θα καλωσόριζε τον σταρ του κολεγιακού δέκτη. Getty Images
Το τελευταίο έτος του Brandon Aiyuk στην Πολιτεία της Αριζόνα ήταν ο αγαπημένος στόχος του πρωτοετή Jayden Daniels. Getty Images

Ο Aiyuk έπαιξε στην τελευταία του χρονιά πιάνοντας μπάλες από τον Daniels, τότε πρωτοετή, φέρνοντας 65 πάσες εκείνη τη χρονιά για 1.192 γιάρδες και οκτώ touchdown για την πολιτεία της Αριζόνα.

Ο Ντάνιελς θα κέρδιζε το τρόπαιο Heisman 2023 με το LSU μετά τη μεταγραφή του από την Πολιτεία της Αριζόνα.

Οι οπαδοί των Commanders φωνάζουν για την απόκτηση του Aiyuk από την ομάδα, αλλά το τίμημα θα ήταν αναμφίβολα τσουχτερό και το ντραφτ κεφάλαιο θα μπορούσε να είναι πολύτιμο για μια ομάδα Commanders που ανασυγκροτείται.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading