Το ACC επιπλήττει τον Χορν της Πολιτείας NC για χειρονομίαCHARLOTTE, NC — Η Διάσκεψη της Ατλαντικής Ακτής επέπληξε Πολιτεία NC φρουρά DJ Horne για να αναβοσβήνουν και τα δύο μεσαία δάχτυλα στη γραμμή του φάουλ σε μια νίκη για επιστροφή Wake Forest το βράδυ της Τρίτης.

Η δήλωση του ACC ανέφερε ότι εξέδωσε την επίπληξη μετά την ανασκόπηση του παιχνιδιού, χαρακτηρίζοντας τη χειρονομία του Χορν «αντιαθλητική και ακατάλληλη».

Ο Χορν έκανε και τις δύο βολές φάουλ με 2,2 δευτερόλεπτα να απομένουν στο Wolfpack's Νίκη με 83-76 πάνω από τους Δαίμονες Διάκονους. Στη συνέχεια, ο Χορν είπε ότι οι προπονητές του τον επιχείρησαν για τη χειρονομία και ζήτησε συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Με έπιασε ο καύσωνας της στιγμής και έκανα μια ασεβή χειρονομία που δεν έπρεπε να κάνω ποτέ. Δεν είμαι αυτός!” Ο Χορν δημοσιεύτηκε στο Χη πλατφόρμα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter.

Ο Χορν είναι στην πρώτη του σεζόν με τη Wolfpack μετά τη μεταγραφή από Πολιτεία της Αριζόνα. Ο 6-πόδι-2 μεταπτυχιακός φοιτητής προηγείται της NC State στο σκοράρισμα (15,1 πόντοι ανά παιχνίδι) και κλέβει.
Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading