Το ESPN ζητά συγγνώμη για την «χαζή και ανακριβή» κατηγορία του Aaron Rodgers για τον Jimmy KimmelΤο ESPN βρίσκεται σε λειτουργία πλήρους ελέγχου ζημιών στον απόηχο της διαμάχης Aaron Rodgers-Jimmy Kimmel.

Το δίκτυο επέκρινε τα σχόλια του Rodgers που έχουν πυροδοτήσει μια συνεχιζόμενη διαμάχη.

Μετά τον Ρότζερς κατηγόρησε αβάσιμα τον Κίμελο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής του ABC, καθώς βρίσκεται σε μια λίστα με άτομα που κυκλοφόρησε από τότε που συνδέονταν με τον εκλιπόντα καταδικασμένο παιδόφιλο και σεξουαλικό δράστη Jeffrey Epstein στο “The Pat McAfee Show”, το ESPN αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Άαρον έκανε ένα ανόητο και ανακριβές αστείο για τον Τζίμι Κίμελ», ανέφερε το ESPN την Παρασκευή σε δήλωση. «Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Το καταλάβαμε όλοι αυτή τη στιγμή».

Ο Άαρον Ρότζερς αναμένεται να συνεχίσει να κάνει τακτική του
εμφανίσεις στο “The Pat McAfee Show”. Screengrab
Ο Πατ ΜακΑφι προσπάθησε να αποκρούσει τα σχόλια του Άαρον Ρότζερς. Screengrab

Ο Ρότζερς, ο οποίος αμείβεται με εκατομμύρια για να κάνει μια εβδομαδιαία εμφάνιση στο σόου, είπε ότι «θα έσκαγε κάποιο μπουκάλι» όταν ο Kimmel συμπεριλήφθηκε στη λίστα.

«Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα», είπε ο Rodgers κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Jimmy Kimmel, που πραγματικά ελπίζουν να μην βγει».

Ο Κίμελ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα ονόματα.

Ο Κίμελ στη συνέχεια έπεσε πάνω στην κατηγορία του Ρότζερς Χ, απειλώντας με νομική ενέργεια.

«Αγαπητέ Aasshole: για την ιστορία, δεν έχω συναντήσει, δεν έχω πετάξει, δεν έχω επισκεφτεί, ούτε είχα καμία επαφή με τον Epstein, ούτε θα βρείτε το όνομά μου σε καμία «λίστα» εκτός από τις ξεκάθαρα ψεύτικη ανοησία που ο μαλακός εγκέφαλος wackos σαν τον εαυτό σου δεν φαίνεται να ξεχωρίζεις από την πραγματικότητα», δημοσίευσε ο Kimmel. «Τα απερίσκεπτα λόγια σου έθεσαν την οικογένειά μου σε κίνδυνο. Συνεχίστε έτσι και θα συζητήσουμε περαιτέρω τα γεγονότα στο δικαστήριο. @AaronRodgers12.”

McAfee, ο οποίος εργάζεται κυρίως στο ABC υπό την ίδια μητρική εταιρεία — Disney — με τον McAfee στο ESPN, προσπάθησε να κάνει πίσω τα σχόλια του Ρότζερς κατά τη διάρκεια του σόου της Τετάρτης και παίξτε το σαν αστείο εν μέσω της μακροχρόνιας κόντρας του Rodgers και του Kimmel.

Ο Τζίμι Κίμελ απείλησε να κινηθεί νομικά για τις κατηγορίες του Άαρον Ρότζερς. REUTERS

«Δεν υπάρχει επίσημο περίγραμμα για το τι πρόκειται να μιλήσουμε [and] πώς θα το συζητήσουμε», είπε ο McAfee. «Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συνομιλίες, δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συζητήσεις, δεν υπάρχουν θέματα για να σκεφτείς πριν μπεις εκεί.

«Υπάρχει απλώς μια ευκαιρία να μιλήσουμε για τα πάντα για τρεισήμισι ώρες και με αυτόν τον τρόπο… μπορούν να περάσουν καλές στιγμές, μπορεί να υπάρξει γέλιο… και από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που είναι σίγουρα, πιθανώς — θα πρέπει να ακούσουμε από τον Άαρον για αυτό – που προορίζεται να είναι ένα αστείο που μπορεί να γίνει κάτι που είναι προφανώς ένας πολύ σοβαρός ισχυρισμός που στη συνέχεια οδηγεί σε μια τεράστια ολονύκτια ιστορία.”

Ωστόσο, ούτε ο Rodgers ούτε ο McAfee θα αντιμετωπίσουν κάποιου είδους τιμωρία.

Ο Ρότζερς αναμένεται να συνεχίσει τις εμφανίσεις του για όλη την υπόλοιπη ποδοσφαιρική σεζόν και το ESPN σχεδιάζει να συμμετάσχει στο σόου ως συνήθως την Τρίτη. σύμφωνα με το Front Office Sports.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading