Το PCB εκδίδει NOC σε τέσσερις παίκτες κρίκετ για παγκόσμια πρωταθλήματα


Η Πακιστανική επιτροπή κρίκετ (PCB) έδωσε το νεύμα της εκδίδοντας Πιστοποιητικά Χωρίς Αντιρρήσεις (NOC) σε τέσσερις εξέχοντες εθνικούς παίκτες κρίκετ, ανοίγοντας το δρόμο για τη συμμετοχή τους σε διεθνή πρωταθλήματα κρίκετ.

Το κουαρτέτο που θα αφήσει το στίγμα του σε ξένα πρωταθλήματα αποτελείται από τον αρχηγό της T20I Shaheen Shah Afridi, τον Babar Azam, τον Mohammad Rizwan και τον Wasim Jr.

Συγκεκριμένα, ο Shaheen Afridi έχει εξασφαλίσει μια θέση με τους Desert Vipers στο ILT20 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ενώ οι Babar Azam, Mohammad Rizwan και Wasim Jr. έχουν δεσμευτεί σε ομάδες στην επερχόμενη Premier League του Μπαγκλαντές (BPL).

Ο Rizwan θα εκπροσωπήσει τους Comilla Victorians, ο Babar Azam είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα των Rangpur Riders και ο Mohammad Wasim Jr είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει τους Khulna Tigers.

Πηγές εντός του PCB αποκάλυψαν ότι ο Fakhar Zaman και ο Azam Khan περιμένουν επί του παρόντος έγκριση για τις συμμετοχές τους στο πρωτάθλημα. Το PCB αξιολογεί προσεκτικά κάθε περίπτωση ξεχωριστά, υπογραμμίζοντας τη σχολαστική προσέγγιση στην αξιολόγηση των αδειών για εθνικούς παίκτες κρίκετ.

Δεν αξίζει τίποτα το γεγονός ότι η δέκατη έκδοση του Μπαγκλαντές Πρέμιερ Λιγκ (BPL) και η δεύτερη έκδοση του ILT20 πρόκειται να ξεκινήσουν στις 19 Ιανουαρίου 2024.