Spoiler ή draft pick; Ένας οδηγός ριζοβολίας για τους οπαδούς των Giants στο φινάλε της σεζόνΑν το μόνο πράγμα που θέλετε να δείτε την Κυριακή είναι το Οι γίγαντες βελτιώνουν τη θέση τους στο σχέδιο, τότε δεν θα μπορούσατε να διαλέξετε έναν καλύτερο αντίπαλο στο τέλος της σεζόν από τους Eagles.

Οι Γίγαντες (5-11) έχουν χάσει 17 από τις τελευταίες 20 συναντήσεις στην αντιπαλότητα και οι Οι αετοί πρέπει να έχουν πολλά κίνητρα από την πιθανότητα να κερδίσετε το NFC East με μια νίκη σε συνδυασμό με μια ήττα των Cowboys από τους Commanders.

Μόνο η υπερηφάνεια — και η θέση του ντραφτ — είναι στη γραμμή για τους Γίγαντες.

Ακολουθεί ένας οδηγός θαυμαστών για το πώς να κάνετε root στην Εβδομάδα 18, ανάλογα με το εάν η θέση του ντραφτ έχει σημασία ή εάν ο στόχος είναι να παίξετε spoiler για τα όνειρα των Eagles.

Οι Γίγαντες μπαίνουν στο φινάλε κρατώντας το Νο 5 επιλογή:

Ε: Πόσο ψηλά μπορούν να σηκώσουν οι Γίγαντες;

ΕΝΑ: Νο 2.

Εάν οι Giants χάσουν και οι Commanders (έναντι Cowboys), οι Patriots (vs. Jets) και οι Cardinals (vs. Seahawks) κερδίσουν, τότε θα υπάρξει τουλάχιστον μια ισοπαλία τεσσάρων κατευθύνσεων σε 5-12.

Οι Bears (μέσω των Panthers) είναι κλειδωμένοι στο Νο. 1.

Ο Dexter Lawrence II #97 των New York Giants συγκεντρώνει το πλήθος κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου εναντίον των Los Angeles Rams στο MetLife Stadium στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Getty Images

Ε: Πόσο χαμηλά μπορούν να διαλέξουν οι Γίγαντες;

ΕΝΑ: Νο 8.

Εάν οι Giants, οι Chargers (έναντι Αρχηγών) και οι Titans (vs. Jaguars) κερδίσουν όλοι και οι Jets χάσουν (έναντι Patriots), τότε θα υπάρξει ισοπαλία τεσσάρων κατευθύνσεων στο 6-11.

Ε: Είναι κάποια από αυτές τις ομάδες που ευνοείται να κερδίσει;

ΕΝΑ: Οι Patriots (-1,5) και οι Chargers (-3,5) αμφότεροι ευνοούνται, σύμφωνα με την BetMGM.com.

Ε: Τι είναι τα τάι μπρέικ;

ΕΝΑ: Το πρώτο – ακόμη και σε αμφίδρομη ισοπαλία – είναι η δύναμη του χρονοδιαγράμματος, όπου ο μικρότερος αριθμός παίρνει την καλύτερη επιλογή.

Η δύναμη του προγράμματος των Giants (0.511) είναι η δεύτερη χαμηλότερη από τις επτά ομάδες του logjam, μπροστά μόνο από τους Jets (0.507), σύμφωνα με το Tankathon.com.

Αυτοί οι αριθμοί θα αλλάξουν ελαφρώς με βάση τα αποτελέσματα της Εβδομάδας 18.

Εάν η δύναμη του χρονοδιαγράμματος είναι η ίδια, το ρεκόρ τμημάτων και το ρεκόρ του συνεδρίου μπορεί να σπάσουν την ισοπαλία.

Εάν δεν ισχύουν ή οι ομάδες συμμετέχουν σε διαφορετικά συνέδρια, οι ισοπαλίες καταρρίπτονται από το ρεκόρ αντιμέτωπους, μετά με το ποσοστό νίκης σε κοινά παιχνίδια με ελάχιστο αριθμό τεσσάρων και μετά από τη δύναμη της νίκης σε όλα τα παιχνίδια.

Ε: Πόσο αργά είναι πολύ αργά για έναν κορυφαίο στρατηγό;

ΕΝΑ: Η συναινετική άποψη είναι ότι οι στρατηγοί Caleb Williams και Drake Mayeεπισης ως δέκτης Marvin Harrison Jr.θα είναι οι τρεις πρώτες επιλογές με κάποια σειρά.

Το crapshoot ξεκινάει από το Νο. 4, όπου το επιθετικό τάκλιν Olu Fashanu, ο πασαδόρος Dallas Turner και μερικοί άλλοι είναι πιθανότητες με βάση τους βαθμούς ομάδας προς ομάδα.

Ο στρατηγός της Νότιας Καλιφόρνια, Κάλεμπ Γουίλιαμς, κάνει προθέρμανση για τον αγώνα ποδοσφαίρου κολλεγίων NCAA της ομάδας εναντίον του UCLA. AP

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Heisman Trophy στρατηγό Jayden Daniels και πιθανούς νικητές εθνικών πρωταθλημάτων στρατηγός Michael Penix Jr.και οι δύο έχουν δημιουργήσει εκτενείς αξιολογήσεις με ανώτατο όριο την πρώτη πεντάδα.

Ε: Ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο;

ΕΝΑ: Οι Giants έχουν λιγότερο από 1 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσουν το Νο. 2, 7 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσουν το Νο. 3, 36 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσουν το Νο. 4 και 43 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσουν το Νο. 5, σύμφωνα με το ESPN αναλυτικά στοιχεία.

Οι Γίγαντες έχουν τις καλύτερες αποδόσεις στο Νο. 4 και στο Νο. 5.

Ο στρατηγός της Βόρειας Καρολίνας, Drake Maye (10) κοιτάζει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου κολεγίου NCAA εναντίον του Clemson το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023. AP

Τα ποσοστά αντικατοπτρίζουν τους αρχικούς στρατηγούς για την Εβδομάδα 18 — όταν κάποιοι αρχάριοι ξεκουράζονται — αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη άγνωστες αποφάσεις στρατηγού.

Οι γίγαντες έχουν 85,1 τοις εκατό πιθανότητες να εξασφαλίσουν μια επιλογή στην πρώτη πεντάδα, σύμφωνα με το Football Power Index του ESPN.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading