Έκδοση Ετήσιας Κατάταξης της Ένωσης Αντισφαίρισης της Σίνθ | Η Express Tribune


ΚΑΡΑΤΣΙ:

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης της Σίντ εξέδωσε την Ετήσια Κατάταξη διαφόρων διοργανώσεων με βάση τα επαρχιακά/εγκεκριμένα τουρνουά που παίχτηκαν το 2023 στη Σίντ.

Οι 4 πρώτες θέσεις έχουν ως εξής.

Στο ανδρικό μονό την πρώτη θέση κατέκτησε ο Zubair Raja του Karachi Club, εξασφάλισε 140 πόντους, ο Vinod Das of Defense Authority Club, βρίσκεται στη 2η θέση με 120 βαθμούς, ο Ibrahim Iltifat του Karachi Club & Modern Club, είναι στην 3η θέση με 115. βαθμούς και ο Baqir Ali της Shamsi Tennis Academy & Mirpur Mathelo, Sindh, βρίσκεται στην 4η θέση με 110 συσσωρευμένους βαθμούς κατάταξης.

Η Eschelle Asif της Continental Tennis Academy είναι στην κορυφή με 145 συσσωρευμένους βαθμούς κατάταξης στο αγώνισμα Ladies Singles. Η Daliah Ashraf 2η με 80 βαθμούς, η Hibah Rizwan στην 3η με 35 βαθμούς και οι Aiman ​​Haris, & Suraya Bus, και οι δύο βρίσκονται στην 4η θέση με 30 βαθμούς κατάταξης έκαστος.

Ο Ahsan Ahmed της Continental Tennis Academy κατατάσσεται 1 στο Juniors Under 17 Singles με 100 βαθμούς, ο Ismail Aftab του Modern Club στη 2η με 65 βαθμούς, ο Aisamul Haq του Πανεπιστημίου Agha Khan είναι στην 3η θέση με 60 βαθμούς και ο Kashan Tariq του Modern Club στην 4η θέση με 55 βαθμούς κατάταξης

Σε ατομικά κάτω των 15 ετών, ο Nibras Malik του Malir κέρδισε την πρώτη θέση με 130 πόντους, ο Syed Mahd Shehzad των Avari Towers και το Civil Aviation Club στη 2η θέση με 60 βαθμούς κατάταξης, ο Ruhab Faisal του South end Club και ο Hazik Areejo της Base Line Tennis Academy από κοινού στην 3η θέση με 40 βαθμούς έκαστος. Ο Bilal Ikram, της Shamsi Academy, ο Arham Shezad από το Karachi Gymkhana και ο Ismail Aftab του Modern Club βρίσκονται από κοινού στην 4η θέση με 35 βαθμούς έκαστος.

Στα κορίτσια κάτω των 17 ετών η Eschelle Asif είναι στην κορυφή με 65 βαθμούς, η Inaya Sayyed στη 2η θέση με 50 βαθμούς, η Daliah Ashraf στην 3η θέση με 40 βαθμούς και η Haya Yousuf στην 4η θέση με 35 βαθμούς.

Στα κάτω των 13 μονάδων, ο Ismail Aftab του Modern Club κέρδισε την πρώτη θέση με 90 πόντους, ο Yahya Haleem των Avari Towers και το Creek Club στη 2η θέση με 60 πόντους, οι Eschelle Asif & Arman Ali εξασφάλισαν 55 πόντους έκαστος και κέρδισαν την 3η θέση, ο Zain Nomi των Avari Towers στην 4η θέση με 50 βαθμούς,

Ο Syed Muhammad Sufyan και ο Syed Muhammad Abdullah κέρδισαν 75 πόντους ο καθένας και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο κάτω των 11 μονά, ο Arsh Imran στη 2η θέση με 70 πόντους, ο Nayyel Sohaib της Continental Tennis Academy στην 3η θέση με 65 πόντους, ο Tariq Rafi του Ocean Siddiqsons στην 4η θέση με 55 βαθμούς.

Ο Azan Imran είναι στην κορυφή σε under 8 Singles με 100 συσσωρευμένους πόντους κατάταξης, η Dua Yousuf στη 2η με 80 βαθμούς, ο Ariz Ayaz στην 3η με 50 βαθμούς, ενώ οι Ali Zaman & Hanzalah κέρδισαν από 40 βαθμούς έκαστος και εξασφάλισαν την 4η θέση.

Στο αναπηρικό αμαξίδιο, ο τένις Fida Hussain του Pak Navy είναι στην κορυφή με 60 βαθμούς, ο Muhammad Ayub Khan στη 2η θέση με 40 πόντους, οι Muhammad Irfan & Imran Siddiqui κέρδισαν και οι δύο από 30 βαθμούς έκαστος και εξασφάλισαν την 3η θέση.

Στην διοργάνωση Beach Tennis Men's Single, ο Fahim Ramzan του Coast Guard Sports Complex βρίσκεται στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, ο Sheeraz Bhand από Hyderabad Gymkhana & Dadu, στη 2η θέση με 40 βαθμούς, ο Dr. Khalid Unsmani του TandoJam Agriculture University στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς, ο Eibad Sarwar της Continental Academy στην 4η θέση με 30 βαθμούς.

Στο Beach Tennis Ladies Singles Muneeba του Dukhter e Mashriq, Govt, το Girls College είναι στην κορυφή με 80 βαθμούς κατάταξης, η Yumna Malik, 2η με 40 βαθμούς, η Tehreem Yousuf στην 3η θέση με 35 βαθμούς, η Qudsia Raja και η Afshan Fatima στην 4η θέση με 2. πόντους το καθένα


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading