Έξι παίκτες αναφέρουν πίσω αφού έχασαν την πρώτη μέρα του προπονητικού στρατοπέδου για τη σειρά NZ


Η δεύτερη μέρα του εξαήμερου προπονητικού στρατοπέδου για την ομάδα κρίκετ του Πακιστάν, που είχε προγραμματιστεί για την επερχόμενη περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία, ήταν μάρτυρας της πλήρους προσέλευσης όλων των παικτών στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ στη Λαχόρη το Σάββατο.

Μετά την απουσία ορισμένων βασικών παικτών την πρώτη μέρα, συμπεριλαμβανομένων των Azam Khan, Haseebullah Khan, Omair Bin Yousuf, Aamer Khan, Arif Yaqoob και Mohammad Imran, όλα τα μέλη της ομάδας αναφέρθηκαν για κατασκήνωση τη δεύτερη μέρα.

Υπό την άγρυπνη καθοδήγηση των προπονητών, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε μια αυστηρή δίωρη προπόνηση στο στάδιο Καντάφι στη Λαχόρη. Το επίκεντρο του προπονητικού στρατοπέδου παραμένει στη βελτίωση των δεξιοτήτων, στη βελτίωση των επιπέδων φυσικής κατάστασης και στη χάραξη στρατηγικής για την απαιτητική περιοδεία που ακολουθεί.

Ο αρχιεπιλογέας, Wahab Riaz, παρακολουθεί την προπόνηση των παικτών και επιβλέπει την προετοιμασία της ομάδας για το επερχόμενο σερί με τη Νέα Ζηλανδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πακιστάν θα παίξει πέντε αγώνες σειράς T20I με τη Νέα Ζηλανδία, από τις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Ομάδα του Πακιστάν: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Haseebullah Khan, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Haris Rauf, Zaman Khan

Πακιστάν περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία:

12 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Πρώτο T20I στο Ώκλαντ

14 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία – Πακιστάν – Δεύτερο T20I στο Χάμιλτον

17 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τρίτο T20I στο Dunedin

19 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τέταρτο T20I στο Κράιστσερτς

21 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία εναντίον Πακιστάν – Πέμπτη T20I στο Κράιστσερτς