Έφυγε ο αθλητικός διευθυντής της Αριζόνα Χικ μετά από 7 χρόνια


ΤΟΥΣΟΝ, Αριζ. — Ο αθλητικός διευθυντής της Αριζόνα, Ντέιβ Χικ, αποχωρεί μετά από επτά χρόνια στη δουλειά.

Η σχολή ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Χικ θα «μεταβαίνει» από τον στίβο της Αριζόνα στις 2 Φεβρουαρίου και θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον πρώην προπονητή σόφτμπολ των Wildcats, Μάικ Κάντρεα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντέιβ για τις εξαιρετικές προσπάθειές του να ηγηθεί του προγράμματος στίβου μας σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα Ρόμπερτ Κ. Ρόμπινς σε μια δήλωση. “Βοήθησε τα προγράμματα μπάσκετ ανδρών και γυναικών και το ποδοσφαιρικό μας πρόγραμμα σε μια ισχυρή τροχιά, επέβλεψε την επιτυχία πολλών από τις αθλητικές μας ομάδες και ενίσχυσε σημαντικά την εμπειρία μαθητή-αθλητή. Ο Ντέιβ έδειχνε πάντα την υψηλότερη ακεραιότητα και τον εκτιμώ συνεργασία και αφοσίωση».

Ο Heeke έφτασε στο Tucson αφού υπηρέτησε ως αθλητικός διευθυντής στο Central Michigan και η αποχώρησή του ανακοινώθηκε έξι ημέρες μετά την πρόσληψη του Brent Brennan ως προπονητή ποδοσφαίρου της Αριζόνα. Ο Heeke προσέλαβε επίσης τον Jedd Fisch, ο οποίος οδήγησε σε μια αλλαγή στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα πριν φύγει για την Ουάσιγκτον, και τον προπονητή μπάσκετ Tommy Lloyd, τον εθνικό προπονητή της χρονιάς για το 2022.

«Ήταν τιμή και προνόμιο μου που υπηρέτησα το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα τα τελευταία επτά χρόνια», είπε ο Χικ σε δήλωσή του. «Το Tucson και ολόκληρο το έθνος των αγριόγατων είναι καταπληκτικές κοινότητες που η Λιζ και εγώ έχουμε αγκαλιάσει με την καρδιά μας», είπε ο Χικ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Robbins, τους ταλαντούχους προπονητές, το αφοσιωμένο προσωπικό και τους πιστούς υποστηρικτές μας για τη συνεργασία τους σε αυτό το ταξίδι»

Ο Candrea παραιτήθηκε ως ο πιο νικητής προπονητής στην ιστορία του σόφτμπολ του NCAA το 2021, αφού οδήγησε τους Wildcats σε οκτώ εθνικά πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της 36χρονης θητείας του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading