Ήρωες, μηδενικά από την ήττα των Giants στους Eagles: Η αλλαγή του Quarterback είναι απλώς «επιχειρείν»


Ήρωες, μηδενικά και το πλήρες blitz από το Η απώλεια των Χριστουγέννων των Γιγάντων στους Eagles την Δευτέρα:

Ήρωας

Ήταν πολύ εύκολο για τον Jalen Hurts, ο οποίος απόλαυσε ένα παιχνίδι με το σωστό παιχνίδι μετά τη χειρότερη περίοδο της σεζόν.

Έριξε για 301 γιάρδες, ένα touchdown και ένα κόψιμο ενώ πρόσθεσε 34 γιάρδες και ένα TD στο έδαφος, και έσπασε το ρεκόρ μιας σεζόν για βιαστικά σκορ από έναν στρατηγό με το 15ο του έτους.

Το μόνο του ελάττωμα ήταν ένα pick-six στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Μηδέν

Ο Kayvon Thibodeaux νόμιζε ότι είχε άδεια τα Χριστούγεννα;


Ο Jalen Hurts #1 των Philadelphia Eagles κάνει ένα μπλοκ για τον συμπαίκτη D'Andre Swift #0 ενάντια στον Kayvon Thibodeaux #5 των New York Giants κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου.
Ο Jalen Hurts #1 των Philadelphia Eagles κάνει ένα μπλοκ για τον συμπαίκτη D'Andre Swift #0 ενάντια στον Kayvon Thibodeaux #5 των New York Giants κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου. Getty Images

Το edge-rusher των Giants δεν σημείωσε σχεδόν κανένα στατιστικό, με μόλις ένα χτύπημα του στρατηγού. Δεν είχε τάκλιν ή τσουβάλια.

Αφανής ήρωας

Ο DeVonta Smith δημιούργησε προβλήματα στο δευτερεύον των Giants, καταγράφοντας τέσσερα αλιεύματα για 79 γιάρδες και ένα touchdown.

Μια καταστροφική διαδρομή άφησε τον Cor'Dale Flott στο πέρασμά του, προτού ο Smith τρέξει στο touchdown των 36 υάρδων του catch-and-run.


Ο DeVonta Smith #6 των Philadelphia Eagles σημειώνει ένα touchdown κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου ενάντια στους New York Giants.
Ο DeVonta Smith #6 των Philadelphia Eagles σημειώνει ένα touchdown κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου ενάντια στους New York Giants. Getty Images

Βασικά στατιστικά

170 ορμητικές αυλές για τους αετούς.

Πρόσθεσαν δύο ορμητικά TD, με μέσο όρο 4,9 γιάρδες ανά μεταφορά και σκότωσαν κριτικά το παιχνίδι στο τέταρτο τρίμηνο εκφοβίζοντας τους Giants στο έδαφος.

Το απόφθεγμα της ημέρας

«Είναι απλώς μια συνεχής υπενθύμιση ότι είναι μια επιχείρηση. Πάντα θα προσπαθούν να βρουν κάποιον να σε αντικαταστήσει, όποιο κι αν είναι αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι μια επιχείρηση, είναι δουλειά σου, τη σέβομαι».

— Ο Tommy DeVito στον πάγκο


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading