Ήρωες, μηδενικά από την ήττα Giants εναντίον Rams: Ο Kyren Williams βοήθησε να στεφθούν ορισμένοι πρωταθλητές ποδοσφαίρου φαντασίας


Ήρωες, μηδενικά και full blitz από το Η ήττα των Giants με 26-25 από τους Rams το απόγευμα της Κυριακής.

Ήρωας

Ο Rams RB Kyren Williams πιθανότατα δημιούργησε μερικούς πρωταθλητές του φανταστικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ορμώντας για τρία touchdowns στις 20 φέρουσες του και ξεπερνώντας τα 100 γιάρδες μακριά από τη μάχη (87 ορμές και 14 παραλαβές).

Μηδέν

Ο Μπράιαν Ντάμπολ και ο Μάικ Κάφκα περιέργως κάλεσε για τρέξιμο στο δεύτερο και στο 10 με 42 δευτερόλεπτα να απομένουν — και μια ήττα 2 γιάρδων μετέτρεψε ένα γκολ 52 γιάρδων για τον Μέισον Κρόσμπι σε 54άρι που δεν είχε καμία ευκαιρία.


Ο Μπράιαν Ντάμπολ και ο συντονιστής της επίθεσης Μάικ Κάφκα πήραν μια παράξενη απόφαση σε μια κίνηση που έληξε με ένα χαμένο γκολ από τους Γίγαντες.
Ο Μπράιαν Ντάμπολ και ο συντονιστής της επίθεσης Μάικ Κάφκα πήραν μια παράξενη απόφαση σε μια κίνηση που έληξε με ένα χαμένο γκολ από τους Γίγαντες. Corey Sipkin για τη NY Post

Αφανής ήρωας

Ο σπάνια χρησιμοποιούμενος S Dane Belton των Giants βγήκε από τον πάγκο μετά τον τραυματισμό του Jason Pinnock και δημιούργησε τρία takeaways – δύο κοψίματα και μια γρήγορη ανάκαμψη.

Βασικά στατιστικά

7: Πέναλτι από τους Giants, τέσσερα από τα οποία είτε διέγραψαν τα κέρδη σε κομμάτια είτε ήταν drive-killers που οδήγησαν σε προσπάθειες για τέρμα αντί για touchdowns.

Παραθέτω, αναφορά

«Θα ήθελα να το έχω πίσω».

Ο Brian Daboll βρίσκεται στο αμφιλεγόμενο σερί δεύτερος-κάτω για να βάλει γκολ στο γήπεδο


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading