Ήρωες, μηδενικά από τη νίκη των Jets επί των Patriots: Ο Greg Zuerlein ολοκληρώνει την υπέροχη σεζόν


Ήρωες, μηδενικά και full blitz από το Νίκη των Τζετς με 17-3 εναντίον των Πατριωτών το απόγευμα της Κυριακής.

Ήρωας

Το Jets RB Breece Hall ολοκλήρωσε τη σεζόν δυνατά με 37 carries για 178 γιάρδες και το μοναδικό touchdown του παιχνιδιού, μια διαδρομή 50 γιάρδων στο τέταρτο τρίμηνο για να εξασφαλίσει τη νίκη. Αίθουσα έφτασε σχεδόν σε 1.000 γιάρδες για τη σεζόν, τελειώνοντας με 994.


Jets που τρέχουν πίσω Το Breece Hall κάνει αγγέλους χιονιού μετά το άγγιγμα του εναντίον των Patriots κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.
Τζετ που τρέχουν πίσω το Breece Hall κάνει αγγέλους χιονιού μετά το άγγιγμά του εναντίον των Patriots. AP

Μηδέν

Οι Patriots QB Bailey Zappe ήταν τρομεροί. Έριξε δύο κοψίματα σε τρία παιχνίδια στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κατάφερε μόνο 88 πασάρι γιάρδες και απολύθηκε επτά φορές.

Αφανής ήρωας

Ο παίκτης των Jets Greg Zuerlein ολοκλήρωσε μια καταπληκτική σεζόν με άλλη μια υπέροχη μέρα. Ο Zuerlein πέτυχε 3 από τα 4 γκολ σε μια χιονισμένη μέρα που δημιούργησε δύσκολες συνθήκες στα λακτίσματα.

Βασικά στατιστικά

15 ίσιες ήττες για τους Jets έναντι των Patriots που οδηγούν σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το σερί έχει πλέον τελειώσει. Αυτή ήταν η πρώτη τους νίκη επί της Νέας Αγγλίας από το 2015 και η πρώτη νίκη στο Φόξμπορο από τα πλέι οφ του 2010.

Το απόφθεγμα της ημέρας

«Πραγματικά δεν στεναχωρήθηκα γιατί όλοι στο πρωτάθλημα που με παρακολουθούν ξέρουν ότι έχω τη δυνατότητα να γίνω ίσως ο καλύτερος πίσω στο NFL. Αν όχι, είμαι στην πρώτη δύο, στην πρώτη τριάδα».

— Το RB Breece Hall έπεσε μόλις 1.000 γιάρδες ορμώντας για τη σεζόν


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading