Ανακεφαλαίωση Fantasy Football 2023: Οι Atlanta Falcons δεν ήταν δικό σας λάθος


Αν γιορτάζετε α φανταστικό ποδόσφαιρο πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα, συγχαρητήρια. Πολλά πήγαν σωστά για εσάς και μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε αυτά τα κέρδη και να αγοράσετε τη φανέλα του MVP της φαντασίας σας.

Αν έχασες, ήρθε η ώρα να παίξεις το blame game και να ξεχωρίσεις αυτούς που μας απογοήτευσαν όλη τη χρονιά. Ίσως ακόμη και να πάτε να αγοράσετε μια φανέλα των Falcons, γιατί τίποτα δεν ουρλιάζει φανταστικά μπούστα όπως εκείνη η ομάδα έξω από την Ατλάντα.

Τα επίπεδα ενθουσιασμού για τους Falcons ήταν υψηλά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όχι μόνο είχαν έτοιμους να ξεσπάσουν πρωταθλητές στον Kyle Pitts (2021) και τον Drake London (2022), αλλά χρησιμοποίησαν επίσης το Νο. 8 για να επιλέξουν το Τέξας που τρέχει πίσω τον Bijan Robinson, ένα εκλεκτό ταλέντο που αναμενόταν να είναι κορυφαίος μπακ όλη τη σεζόν και θεωρείται μια άστοχη επιλογή φαντασίας στον πρώτο γύρο.


Ο Kyle Pitts ήταν υπό χρησιμοποιημένο περιουσιακό στοιχείο το 2023.
Ο Kyle Pitts δεν χρησιμοποιήθηκε το 2023. Getty Images

Μετά την Εβδομάδα 17, τα Falcons είναι ένα καυτό χάος, το Λονδίνο είναι WR36, ο Pitts είναι TE14 και ο Robinson είναι RB12 σε μορφές PPR πλήρους σημείου. Όχι καλά με κανέναν τρόπο, αλλά ούτε εσύ φταις.

Σκεφτείτε την επένδυσή σας στα επιθετικά όπλα των Falcons τη φανταστική ποδοσφαιρική εκδοχή εκείνης της στιγμής στο “Good Will Hunting”, όταν ο χαρακτήρας του Robin Williams επαναλαμβάνει στον Matt Damon, “It's not your fault”, ξανά και ξανά καθώς περνούσες γρήγορα από τα διάφορα στάδια θλίψης αυτή την εποχή.

Οι Falcons δεν θα μπορούσαν να κάνουν κακή χρήση του Πιτς και του Λονδίνου και φέτος, έτσι; Αρνηση. Πώς στο καλό ο Tyler Allgeier δέχεται περισσότερες πινελιές από τον Bijan; Θυμός.

Παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ! Θα κάνω τα πάντα για να δω τον Bijan να παίρνει 20 πινελιές σε ένα παιχνίδι. Διαπραγμάτευση. Παρακολουθώντας τους τρεις υποτιθέμενους σούπερ σταρ να συνδυάζονται για μόλις 75 γιάρδες σε μια ήττα 9-7 από την Καρολίνα την Εβδομάδα 14. Κατάθλιψη. Και τώρα, στο τελικό σας στάδιο, αποδέχτηκες τη μοίρα σου και ορκίστηκες να μην επιστρατεύσεις ποτέ ξανά κανένα Falcons. Πάντα.

Αλλά, όπως αναφέρθηκε, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι δικό σου λάθος. Οι παίκτες είναι εκπληκτικά ταλαντούχοι και, στο σωστό επιθετικό σχήμα, θα πρέπει να εκτιναχθούν σε νέα ύψη. Απλώς χρειάζονται ένα νέο σχέδιο, και αυτό σημαίνει έναν νέο προπονητή. Ο Άρθουρ Σμιθ έχει καταστρέψει συστηματικά τα Falcons, τα οποία έχουν περάσει στις ομάδες φαντασίας σας. Τώρα στην τρίτη του σεζόν, έχει σπαταλήσει τα ταλέντα καθεμιάς από τις τρεις τελευταίες επιλογές του στον πρώτο γύρο.


Ο Bijan Robinson ήταν σε μεγάλο βαθμό αναστατωμένος από τον Tyler Allgeier.
Ο Bijan Robinson ήταν σε μεγάλο βαθμό αναστατωμένος από τον Tyler Allgeier. Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Ρωτήστε τον Smith και θα μετατοπίσει το φταίξιμο στο να μην έχει έναν κατάλληλο στρατηγό, αλλά το σχέδιο του είναι αρχαϊκό και το play-call του ήταν προβλέψιμο. Οι συνεχείς προσπάθειές του να αποδείξει ότι ήταν το πιο έξυπνο άτομο στην αίθουσα κάθε εβδομάδα χρησιμοποιώντας λιγότερο ταλαντούχους παίκτες επειδή υπέθεσε ότι η αντίθεση επικεντρωνόταν στα τρία κορυφαία αστέρια του; Αυτό ήταν μια καταστροφή.

Ίσως την επόμενη χρονιά τα πράγματα να είναι διαφορετικά, αλλά όταν ψάχνετε να αποδώσετε ευθύνες με τη μορφή μιας φανταστικής προτομής, θυμηθείτε ότι τα Falcons δεν ήταν δικό σας λάθος.

Ο Howard Bender είναι ο επικεφαλής περιεχομένου στο FantasyAlarm.com. Ακολουθήστε τον στο X @rotobuzzguy και προλάβετε τον στη βραβευμένη εκπομπή “Fantasy Alarm Radio Show” στο κανάλι φαντασίας αθλητικών αγώνων SiriusXM τις καθημερινές από τις 6-8 μ.μ. Μεταβείτε στο Fantasy-Alarm.com για όλα σας συμβουλές για το ποδόσφαιρο φαντασίας.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading