Αναφορές: Οι Raptors ανταλλάσσουν τους Anunoby, Achiuwa στους Knicks | Globalnews.ca


ΤΟΡΟΝΤΟ – Ο Καναδός γκαρντ RJ Barrett πρόκειται να παίξει για τη μοναχική ομάδα NBA της χώρας μετά από μια μεγάλη ανταλλαγή μεταξύ των Toronto Raptors και των New York Knicks το Σάββατο, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης.


Το Τορόντο έδωσε στους Knicks τους επιθετικούς OG Anunoby και Precious Achiuwa και τον γκαρντ Malachi Flynn σε αντάλλαγμα για τον Barrett, από τη Mississauga της Οντ., τον guard Immanuel Quickley και ένα ντραφτ του δεύτερου γύρου, είπαν πηγές στο ESPN και στο The Athletic.

Οι Anunoby, Achiuwa και Flynn έμειναν εκτός του αγώνα δρόμου των Raptors εναντίον των Detroit Pistons το Σάββατο για αδιευκρίνιστους λόγους.

Ένας εκπρόσωπος των Raptors αρνήθηκε να σχολιάσει το αναφερόμενο εμπόριο. Ένα μήνυμα κειμένου που έμεινε με τον Μπάρετ δεν επιστράφηκε αμέσως.

Το Τορόντο (12-19) μπήκε στο παιχνίδι το Σάββατο ισόπαλο για την 11η θέση στην κατάταξη της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA. Οι Νικς, που ήταν προγραμματισμένο να παίξουν το βράδυ στην Ιντιάνα, ήταν στην έβδομη θέση με 17-14.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Σχετικά βίντεο

Ο Anunoby θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς one-on-one στο ΝΒΑ. Έχει κατά μέσο όρο 15,1 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά αγώνα αυτή τη σεζόν.

Λάβετε τα τελευταία Εθνικά νέα.

Αποστέλλεται στο email σας, κάθε μέρα.

Οι Achiuwa και Flynn ήρθαν από τον πάγκο για το Τορόντο αυτή τη σεζόν. Ο Achiuwa έχει κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ ο Flynn έχει κατά μέσο όρο 5,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Μπάρετ έχει κατά μέσο όρο 18,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ αυτή τη σεζόν. Το μέλος της εθνικής ομάδας ανδρών του Καναδά έχει σουτάρει 33,1 τοις εκατό πέρα ​​από το τόξο.

Ο Quickley θα πρέπει επίσης να δώσει ώθηση στα σουτ τριών πόντων των Raptors. Έχει μέσο όρο 39,5 τοις εκατό στα τρίποντα και έχει μέσο όρο σεζόν 15 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ ανά αγώνα.

Οι Νικς εγκαταλείπουν δύο από τους κορυφαίους επιθετικούς παίκτες τους στον Μπάρετ, έναν βασικό επιθετικό, και τον Κουίκλι, έναν από τους κορυφαίους ρεζέρβες του ΝΒΑ. Αλλά η συμφωνία θα πρέπει να δώσει μια απαραίτητη ώθηση στην άμυνά τους από τη στιγμή που ο Anunoby ηγήθηκε του NBA σε κλεψίματα την περασμένη σεζόν.

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Η συμφωνία έρχεται τέσσερις μήνες αφότου οι Knicks κατέθεσαν μήνυση κατά των Raptors, ισχυριζόμενοι ότι είχαν συνωμοτήσει για να κλέψουν χιλιάδες βίντεο και άλλα μυστικά scouting μετά την πρόσληψη ενός πρώην υπαλλήλου scouting των Knicks.

Τον Οκτώβριο, οι ιδιοκτήτες των Raptors, Maple Leaf Sports & Entertainment, κατέθεσαν αγωγή στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης για απόρριψη της αγωγής. Το MLSE κατέθεσε τα νομικά έγγραφα εκ μέρους του συλλόγου του NBA, του προπονητή Darko Rajakovic και άλλων 12 μεμονωμένων κατηγορουμένων.

Αυτή η αναφορά του The Canadian Press δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 30 Δεκεμβρίου 2023.

— Με αρχεία από το Associated Press.

&αντίγραφο 2023 The Canadian Press


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading